Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πες μας ποια ηταν τα καρτοκινητα που ειχες και δουλευαν οκ (δηλαδη σου χρησημοποιουσανε αυτα που ηδη ειχες);

Οντως για cosmote το επιβαιωνω και εγω σου καταναλωνει τις μοναδες που εχεις με νορμαλ ρυθμο οτι πακετο και να εχεις (ειχε η συζυγος στην Αυστρια), ενω η Wind ΟΧΙ ! Επρεπε να αγορασεις πακετο "περιαγωγης" διαφορετικα το ο ρυθμος καταναλωσης ηταν :( Οποτε χρησιμοποιησα μια τοπικη sim πολυ πιο οιξονομικες απο τις δικες μας εταιρειες και μια διεθνη sim για ομιλια, knowroaming

Δημοσ.

Οντως για cosmote το επιβαιωνω και εγω σου καταναλωνει τις μοναδες που εχεις με νορμαλ ρυθμο οτι πακετο και να εχεις (ειχε η συζυγος στην Αυστρια), ενω η Wind ΟΧΙ ! Επρεπε να αγορασεις πακετο "περιαγωγης" διαφορετικα το ο ρυθμος καταναλωσης ηταν :( Οποτε χρησιμοποιησα μια τοπικη sim πολυ πιο οιξονομικες απο τις δικες μας εταιρειες και μια διεθνη sim για ομιλια, knowroaming

Με ποια καρτοκινητη της cosmote; 

ΥΓ. Δεν ρωταω για να σε διαψευσω, για να ξερω ρωταω.

Δημοσ.

Με ποια καρτοκινητη της cosmote; 

ΥΓ. Δεν ρωταω για να σε διαψευσω, για να ξερω ρωταω.

Τι εννοείς ποιά καρτοκινητή;  Κανονικό καρτοκινητό cosmote (όχι συμβόλαιο), ούτε what's up 

Λεπτομέρειες στην σελίδα τους https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/free_roaming_res.html

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία πρόσφατων ταξιδιών σε Γερμανία Αυστρία Τσεχία και Κύπρο μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα πακέτα όπως στην Ελλάδα εκτός αν είναι από bonus μέσω ανανεώσεων που δεν ισχύουν σε roaming

Έχω καρτοκινητα Vodafone και cosmote για wind δεν γνωρίζω τι ισχύει

Δημοσ.

Τι εννοείς ποιά καρτοκινητή;  Κανονικό καρτοκινητό cosmote (όχι συμβόλαιο), ούτε what's up 

Λεπτομέρειες στην σελίδα τους https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/free_roaming_res.html

Υπαρχουν διαφορα πακετα καρτοκινητης, τα δυο γνωστοτερα της cosmote ειναι το what's up και η cosmoκαρτα αλλα σιγουρα υπαρχουν και αλλα (π.χ. η vodafone εχει σιγουρα και το vodafone international και αλλα πακετα), επισης ολα τα πακετα που "ενεργοποιεις" στην καρτοκινητη δεν εχουν την ιδια ισχυει (π.χ. τα φοιτιτικα τα οποια ειμαι αρκετα σιγουρος οτι δεν ισχυουν για το εξωτερικο).

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/10/2017 στις 4:49 ΜΜ, stelios18120 είπε

Αλλαξε avatar γιατι εχουμε το ιδιο και μπερδευει.

:)

σορρυ φιλος αργησα τρια χρονια να το δω αφου αλλαξες εσυ ειμαστε κομπλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...