Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πατέρας μου έχει φέρει απο γερμανια κάτι πολύ καλά δικύλινδρα V κομπρεσέρ με μεγάλη δεξαμενή όχι σαν αυτά τα ψεύτικα που πουλάνε στο skroutz για 300-500 ευρώ... και θέλει να τα σκοτώσει σχεδόν γιατί ήταν για το μαγαζί του αδερφού του ο οποίος μας άφησε απρόσμενα εδω και λιγα χρόνια.

Το πρόβλημα είναι το εξής εκει που τα έφερε (Καστοριά) είναι 3 και ο κούκος και που να βρει να τα δώσει...

Σκέφτομαι εγώ να κάνω αγγελίες online αλλά το πρόβλημα είναι η μεταφορά...

Πως θα μπορούσε να τα στείλει πχ Καστοριά Αθήνα κτλ με ενα χαμηλό κόστος που να έχει νόημα για τον αγοραστή;

υπάρχει βαν για να τα μεταφέρουμε πχ στον πλησιέστερο σταθμό ΟΣΕ (Κτελ κάνουν άραγε; ) αλλά δεν ξέρω για χρεώσεις κτλ είναι πάνω σε παλέτα το καθένα και έχουν ένα βάρος (δύο άτομα μπορούν όμως να το σηκώσουν) απο διαστάσεις είναι σαν παπάκι χωρίς ρόδες

Δεν είναι αυτά ακριβώς στην φωτό απλά βάζω μια για να καταλάβετε περίπου διαστάσεις

20170112150541_abac_pro_a39b_270_ct4_4hp

Δημοσ.

τριφασικό είναι σίγουρα τώρα το καζάνι  πρέπει να είναι 230 λίτρα και νομίζω 10bar πίεση τα άλλα δεν τα θυμάμαι πρέπει να ρωτήσω τον πατέρα μου...

Δεν μου λέτε δηλαδή πόσο παίζει να στοιχίσει με την μεταφορική;

Δημοσ.

Αφού είναι πάνω σε παλέτα η μεταφορική θασου χρεώσει παλέτα.

Άρα γύρω στο πενηντάρικο να υπολογίσεις χοντρικά.

Ρώτα στις μεταφορικές της περιοχής σου και μπορεί και λιγότερα.

Τη κομπρεσέρ είναι και πόσα ζητάς ;

Δεν βάζεις και καμία αγγελία εδώ ;

Δημοσ.

Αφού είναι πάνω σε παλέτα η μεταφορική θασου χρεώσει παλέτα.

Άρα γύρω στο πενηντάρικο να υπολογίσεις χοντρικά.

Ρώτα στις μεταφορικές της περιοχής σου και μπορεί και λιγότερα.

Τη κομπρεσέρ είναι και πόσα ζητάς ;

Δεν βάζεις και καμία αγγελία εδώ ;

θα βάλω όταν έρθω σε συνεννόηση με τον πατέρα μου,

Στην παλέτα πάνω χωράνε δύο άρα πάλι η ίδια χρέωση;

Δημοσ.

Στην παλέτα πάνω χωράνε δύο άρα πάλι η ίδια χρέωση;

Σε ζευγάρια θα τα πουλάς? :)

Η ευρωπαλέτα έχει διαστάσεις 0,80x1,20m, χλωμό το κόβω να χωράει δύο τέτοια πάνω. Πιστεύω πως το κόστος για κάθε ευρωπαλέτα θα είναι κάτω από 50€, πριν ρωτήσεις όμως φρόντισε να μάθεις ακριβώς τις διαστάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ζευγάρια θα τα πουλάς? :)

Η ευρωπαλέτα έχει διαστάσεις 0,80x1,20m, χλωμό το κόβω να χωράει δύο τέτοια πάνω. Πιστεύω πως το κόστος για κάθε ευρωπαλέτα θα είναι κάτω από 50€, πριν ρωτήσεις όμως φρόντισε να μάθεις ακριβώς τις διαστάσεις.

Γιατι όχι; αν είναι και σε καλή τιμή :P Στο συνεργείο του ο θείος μου είχε δύο τέτοια (αυτές θα μείνουν) ένα εσωτερικά ένα εξωτερικά.

ή μπορεί να θέλει να τα πάρει κάποιος για να τα μεταπωλήσει.. τεσπα..

Αλλά οκ δεν το είπα για αυτό απλά αν θυμάμαι καλά τα έφερε ζευγάρια και ήταν πάνω σε μια μεγάλη παλέτα (διπλάσια απο την ευρώπαλέτα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει απλά googlαρα να δω φωτογραφίες) αλλά μπορεί να κάνω και λάθος

τέσπα ευχαριστώ την αρχική ιδέα που ήθελα να πάρω για το πως θα γίνει η δουλειά την πήρα τώρα οσονούπω θα έρθω σε συνεννόηση με τον πατέρα μου για τις λεπτομέρειες και πάλι σας ευχαριστώ παιδιά :)

Δημοσ.

Γιατι όχι; αν είναι και σε καλή τιμή :P Στο συνεργείο του ο θείος μου είχε δύο τέτοια (αυτές θα μείνουν) ένα εσωτερικά ένα εξωτερικά.

ή μπορεί να θέλει να τα πάρει κάποιος για να τα μεταπωλήσει.. τεσπα..

Αλλά οκ δεν το είπα για αυτό απλά αν θυμάμαι καλά τα έφερε ζευγάρια και ήταν πάνω σε μια μεγάλη παλέτα (διπλάσια απο την ευρώπαλέτα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχει απλά googlαρα να δω φωτογραφίες) αλλά μπορεί να κάνω και λάθος

τέσπα ευχαριστώ την αρχική ιδέα που ήθελα να πάρω για το πως θα γίνει η δουλειά την πήρα τώρα οσονούπω θα έρθω σε συνεννόηση με τον πατέρα μου για τις λεπτομέρειες και πάλι σας ευχαριστώ παιδιά :)

Κοίτα, οι μεταφορικές χρεώνουν κόμιστρα βάση όγκου και βάρους, στην περίπτωση σου φαντάζομαι θα υπολογιστεί με όγκο γιατί δεν έχει πολύ βάρος. Πιθανότατα θα είναι ίδια η χρέωση αν η παλέτα έχει δύο μηχανήματα πάνω, μια και τον ίδιο χώρο θα πιάσει στο φορτηγό.

Δημοσ.

Αν είναι τριφασικό δοκίμασε ΧΕ εξοπλισμός επιχειρήσεων. Αν κάποιος ενδιαφερθεί θα είναι ευκολότερο να συνεννοηθείς για την παράδοση με έναν επαγγελματία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...