zoranb Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Θέλω να πλύνω τα αθλητικά μου βάζοντάς τα στο πλυντήριο ρούχων αλλά θέλω με κάποιο τρόπο να προστατεύονται από τα χτυπήματα μην κάνουν γρατζουνίσματα κλπ. Υπάρχει καμιά θήκη στα οποία να τα βάζει κανείς κ να πλέονται στο πλυντήριο ρούχων ή κάτι σχετικό;
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ή παλιες μαξιλαροθηκες. 4
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Στο σουπερ μαρκετ στα ράφια με τα απορρυπαντικά/μαλακτικά κλπ υπάρχουν ειδικές θήκες για το πλυντήριο.
phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως δεν ενδείκνυται το πλυντήριο για πλύσιμο παπουτσιών. 1
overpower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 ΜΗΝ βαλεις δερματινα (αν ειναι). Τα nike air force 1 τα κατεστρεψα και τωρα μυριζουν αρκετα (ακομα και χωρις να τα φοραω) και με ενοχλουν οταν τα φοραω. Θα ελεγα καλυτερα σε ενα καθαριστηριο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. 2
phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανώς και θα μυρίζουν περισσότερο μετά, αφού (αρκετά) έχουν αντιμυκητιακή επίστρωση ή κάτι παρεμφερές, που με το πλύσιμο στο πλυντήριο καταστρέφεις και αυτή, και την κόλλα, και όλο το παπούτσι γενικότερα. 1
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 ΜΗΝ βαλεις δερματινα (αν ειναι). Τα nike air force 1 τα κατεστρεψα και τωρα μυριζουν αρκετα (ακομα και χωρις να τα φοραω) και με ενοχλουν οταν τα φοραω. Θα ελεγα καλυτερα σε ενα καθαριστηριο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Καθαρίζουν παπούτσια σε καθαριστήριο; Πάντως δεν ενδείκνυται το πλυντήριο για πλύσιμο παπουτσιών. Έτσι λένε αλλά γιατί; Ξέρω πολλούς που τα πλένουν χωρίς πρόβλημα. Εγώ δύο φορές το έχω δοκιμάσει και δεν είχα κάποιο θέμα.
overpower Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Καθαρίζουν παπούτσια σε καθαριστήριο; Έτσι λένε αλλά γιατί; Ξέρω πολλούς που τα πλένουν χωρίς πρόβλημα. Εγώ δύο φορές το έχω δοκιμάσει και δεν είχα κάποιο θέμα. Βασικα δεν γνωριζω. Δεν το εψαξα καθολου. 1
zoranb Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις τα έβγαλα κ έγιναν λαμπίκο! Τα έβαλα σε πρόγραμμα για συνθετικά.
teddy71 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Στο πλυντηριο.. Δεν βαζεις ποτε δερματινα ή εχουν καποιο μερος απο δέρμα. Δεν τα βαζεις σε μεγαλο προγραμμα Δεν τα βαζεις σε υψηλη θερμοκρασια, το πολυ στους 30-40 αναλογως τις επιλογες του πληντηριου Δεν τα βαζεις μονα τους, καλο ειναι να μπει και κατι αλλο μεσα για μην κοπανε πολυ και παθει τιποτα ο καδος. Εγω τα βαζω με μερικα προχειρα ρουχα που εχω οταν κανω τιποτα εργασιες στο σπιτι. Με αυτους του κανονες τα εχω πλυνει κανα δυο φορες χωρις να παθουν τιποτα αλλα ουτε και να παθει ζημια το πληντηριο 1 1
phanispal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Έτσι λένε αλλά γιατί; Ξέρω πολλούς που τα πλένουν χωρίς πρόβλημα. Εγώ δύο φορές το έχω δοκιμάσει και δεν είχα κάποιο θέμα. Εξήγησα πιο πάνω αναφέροντας μερικούς, τους οποίους έχω διαβάσει αλλού, δεν τους έβγαλα απ' το μυαλό μου. Δε μου φαίνεται παράλογο πάντως, ίσα ίσα. Και βέβαια το βλέπεις και μετά φορώντας το, ότι αν και «καθαρό», έχει αρχίσει να τα παίζει και να μυρίζει περισσότερο από πριν. 2
Superuser Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Πλένω τα αθλητικά μου τουλάχιστον μια φορά στο δίμηνο σε πρόγραμμα 1ώρας με κρύο νερό και χωρίς μαλακτικό Όσο για τις μυρωδιές το μοναδικό που θα πρέπει να κάνετε είναι μετά την χρήση τους πρέπει να αεριστουν τουλάχιστον 3ώρες Και όταν λέμε αερισμό δεν εννοούμε στο χωλ η έξω από την πόρτα του διαμερίσματος η στην παπουτσοθηκη, εννοούμε έξω στον καθαρό αέρα π.χ. Μπαλκόνι
apostol1s Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 τα δικα μου τα πλενει κανονικα στο πλυντηριο η γυναικα και καθαριζουν μια χαρα.κανενα προβλημα.
kokkigodynia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 δεν εχω καταλαβει τι παραπανω προσφερει το πλυντηριο στα παπουτσια απο ενα λαστιχο με πιεση και βουρτσα, ωστε να αξιζει και ο ολος προβληματισμός 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα