OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω φάει σκάλωμα εδώ και καιρό, να βρω το όνομα κάτι δημητριακών, που υπήρχε μια περίοδο στα super market DIA. Βασικά υπήρχαν τρεις διαφορετικές γεύσεις. Η μία είχε απ'έξω μια αρκούδα, και τα δημητριακά ήταν σε στυλ Corn Pops. Η δεύτερη είχε απ'έξω έναν ιπποπόταμο και τα δημητριακά ήταν σε στυλ Coco Pops και η τρίτη είχε απ'έξω έναν ελέφαντα και ήταν σαν μούσλι κάτι. Για το πρώτο είμαι 100% σίγουρος ότι ήταν έτσι, γιατί ήταν τα αγαπημένα μου. Για τα άλλα 2, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. Τέσπα, θυμάται κανείς τίποτα; Έχω κάνει αναζήτηση στο Google κατά καιρούς, αλλά δεν έχω βρει κάτι σχετικό.
idomeneas7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 'Οχι αλλά θυμάμαι κάτι Kix με έναν καρχαρία αμα σου κάνει.
tsifotis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Παρε να δοκιμασεις στην σειρα διαφορα ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΑ/ΥΠΕΡΚΤΙΜΗΜΕΝΑ πραγματα που σου αρεσαν παιδι (big babol, happy meal, carnation, freestyler γουωκαμακαφον, κουκουρουκου, mcguyver κλπ) και θα σου περασει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα