giannis2429 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα. Εργάζομαι ήδη (όχι σαν φαρμακοποιός) αλλά επειδή πάντα μου άρεσε σαν ειδικότητα είπα να κάνω μια αίτηση σε δημόσιο ιεκ και τελικά με πήραν. 2-3 ερωτήσεις για όσους ξέρουν. Σαν ειδικότητα να φανταστώ στο τμήμα οι περισσότερες θα είναι γυναίκες σωστά; Υπάρχει πιθανότητα εύρεσης εργασίας(λόγω φύλου) όταν και αν πάρω την πιστοποίηση; Και γενικά όποια πληροφορία θα ήταν χρήσιμη.
mylo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι φουλ γυναίκες είναι. Πιθανότατα εργασίας υπάρχει αλλά γνωστούς έχεις; θες αποκλειστικά φαρμακείο ή δε σε χαλάει φαρμακαποθηκες κλπ...
giannis2429 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το φανταζόμουν!! Σε φάση 10προς1; Από γνωστούς κάτι υπάρχει, δεν μου χουν πει βέβαια οι άνθρωποι τελείωσε και σε περιμένει έτοιμη θέση αλλά ναι κάτι υπάρχει. Οχι δεν έχω θέμα και σε φαρμακαποθηκη θα πήγαινα αλλά μπορώ σαν βοηθός φαρμακείου η θέλει τεχνικός φαρμάκων;
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 υπαρχει πιθανοτητα για επαγγελματικη αποκατασταση καθως πολλες γυναικες φοβουνται/αρνουνται να κάνουν διανυκτερευσεις, ειδικα σε περιοχες του κεντρου...
gkar206 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού πλέον τα φαρμακεία που διανυκτερευουν είναι με κατεβασμένα ρολά και χτυπάς κουδούνι..
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού πλέον τα φαρμακεία που διανυκτερευουν είναι με κατεβασμένα ρολά και χτυπάς κουδούνι.. οχι παντου, ισως στην επαρχια να γινεται αυτο..
tsioulak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 οχι παντου, ισως στην επαρχια να γινεται αυτο.. Καλά στην επαρχία τα πάντα γίνονται, εμένα με έχει τύχει να δω (ενα πρωινό) κλειστό το φαρμακείο με χαρτάκι κολλημένο "είμαι στο καφενείο απέναντι". 2
sargio01 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 οχι παντου, ισως στην επαρχια να γινεται αυτο..Στην Αθήνα είναι καθιερωμένο.
paylidis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να πω. Στην περιοχή μου και σε όλες τριγύρω είναι τέντα ανοιχτά τουλάχιστον μέχρι τις 2-2.30 που έχει τύχει να περάσω. Σε κάθε περίπτωση δε βρίσκω αρνητική την θέση αυτή για άντρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα