bill999r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μα, τι διασταύρωση να κάνω; Σου απάντησα ήδη με στοιχεία, το "συνομωσιολογικό" σενάριο που με περισσή ελαφρότητα διακινείς, δήθεν πως "όλα τα έργα τα πήραν οι Γερμανοί" δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Και αντί να πεις ένα αντρίκιο, "δίκιο έχεις, φίλε, λάθος μου", αρχίζεις τις ομορφιές "Α, ναι, μόνο από τους Αμερικανούς αγοράσαμε" (λες και δεν έβαλα μόνος μου άλλες 4 χώρες με τις οποίες έχουμε πρόσφατα και παχυλά εξοπλιστικά και είπα εγώ πουθενά "μόνο από τους Αμερικανούς). Άλλα αντ΄ άλλων. Και στον ΟΣΕ, ανακριβές είναι αυτό που ισχυρίζεσαι, δεν είναι όλοι οι συρμοί γερμανικής κατασκευής (έχει και ιταλικά, ελβετικά, νοτιοκορεατικά κτλ.). Έχεις φτιάξει εκεί πέρα ένα σενάριο, Κύριος οίδε "ενημερωμένος" από πού, ότι δήθεν πίσω από όλα κρύβονται οι Γερμανοί, και το διακινείς. Και μετά, γράφεις πως εγώ ρίχνω το επίπεδο, επειδή σου επισημαίνω τις ανακρίβειες που γράφεις. Τι να πω... Ξέρεις γιατί ρίχνεις το επίπεδο; Γιατι το μόνο που προσθεσες στο τοπικ ήταν να σχολιάσεις τα ποστ των άλλων χωρίς να προσθέτεις το παραμικρό στη συζήτηση. Διάβασες ότι ήθελες και μας είπες ότι ο ΟΣΕ πουλήθηκε στους Ιταλούς. Ότι να ναι... Μας είπες επίσης ότι έχουμε αγοράσει οπλικα συστήματα κ από άλλες χώρες... Οκ ανακαλυψες τον τροχό. Δεν είπα ποτέ το αντίθετο. Όταν λέμε όλα τα έργα αναφερόμαστε στα έργα γερμανικών συμφερόντων... Άλλωστε για το αεροδρόμιο λέμε και για τα γερμανικά συμφέροντα που το εκμεταλευονται. Αν λέγαμε για Αμερικανούς θα το καταλαβαινες... Νομίζω... Έπειτα με λες και συνομοσιολογο λες και αυτά που λέω δεν αποδεικνυονται. Δηλαδή εγώ φταίω που οι Γερμανοί πλουτισαν κ πλουτιζουν στις πλάτες κάποιων χωρών; Εσύ δεν άκουσες γτ τις κατάδικαστικές αποφάσεις εις βάρος της SIEMENS και για το θέμα των υποβρυχιων;;; Έλα πες μας ότι έχουμε αγοράσει κ γαλλικά υποβρύχια.... Σταματώ το διάλογο μαζί σου μιας κ δεν βγάζει κάπου. Το τελευταίο που προσθέτω μήπως κ καταλάβεις είναι ότι οι Ευρωπαίοι δανειζαν μια υπερχρεωμενη χώρα ασύστολα με σκοπό να τα πάρουν πίσω τριπλα κ τετραπλα. Το αεροδρόμιο χρειαζόταν, όπως χρειαζόταν κ η γέφυρα του Ρίο κ ήταν στα σχέδια εδώ κ πολλά χρόνια, ωστόσο πραγματοποιηθηκαν μόνο όταν γερμανικά κ γαλλικά συμφέροντα αντίστοιχα ανέλαβαν την κατασκευή - εκμεταλευση και αφού ανάγκασαν τη χώρα να δανειστεί υπερογκα ποσά(υπερκοστολογηση εργων) για την κατασκευή. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι οι Γερμανοί καλά επραξαν είναι δικό σου πρόβλημα... Εγώ τα γεγονότα παραθέτω
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν λέμε όλα τα έργα αναφερόμαστε στα έργα γερμανικών συμφερόντων...Κανε μου μια χαρη και χρησιμοποιησε πρωτο ενικο οταν γραφεις πραγματα τα οποια καταλαβαινει και παιδακι πρωτης δημοτικου οτι δε στεκουν. Γιατι με το πρωτο πληθυντικο δινεις την εντυπωση οτι ειστε και πολλοι και θα πηδηξει απο την ταρατσα κανα λογικο πλασμα που διαβαζει αυτα που γραφεεις... 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 κ να το εκμεταλλευομαστε μόνοι μας, όπως και άλλες τόσες δομές. Με τρελή επιτυχία όπως πάντα... 3
bill999r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Με τρελή επιτυχία όπως πάντα... Άλλο αυτό... Μεγάλη πληγή πράγματι...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αφιερωμένο στην ευφάνταστη χρήση του "όλοι" και την πραγματικά ζηλευτή προσπάθεια να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα: 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλο αυτό... Μεγάλη πληγή πράγματι... Άρα ποιος ο λόγος να το εκμεταλευόμαστε μόνοι μας? Σχεδόν σε όλα όσα το κάνει το κράτος είτε μπαίνουμε μέσα είτε προσφέρουμε κακές υπηρεσίες... 1
bill999r Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Κ όμως υπάρχουν πολλές κ καλές δημόσιες υπηρεσίες οι οποίες θα ήταν παράδειγμα για πολλούς ιδιώτες. Η Δευαθ για παράδειγμα είναι μια επί σειρά ετών κερδοφορα εταιρία και μάλιστα με μηδενικό τραπεζικό δανεισμό. Κ άλλες δημόσιες εταιρίες όμως παραμένουν κερδοφορες με εξυπηρετουμενα δάνεια. Πολλές δημόσιες εταιρίες έχασαν μεγάλο μέρος των κεφαλαίων τους έπειτα από το psi. Σίγουρα τα κακώς κείμενα του δημοσίου είναι πολλά άλλα σίγουρα μπορούν να διορθωθούν. Το ξεπούλημα και το να τα ξαναπληρωσουμε άλλες 2-3 φορές ακόμη δεν είναι η λύση, ενώ οι 'επενδυτές' αγοράζουν έτοιμες επιχειρήσεις με μηδενικό σχεδόν κεφάλαιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 "Σίγουρα" μπορούν, αλλά δεν διορθώνονται είτε για "κοινωνικούς" λόγους είτε για βυσματικούς. Το θέμα είναι ότι στο ενδιάμεσο θέλουμε "εδώ και τώρα" την "σωστή" διαχείριση η οποία θα παραμείνει έτσι, δεν θα γίνει μπουρδέλο μελλοντικά...
Zerg13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Στον Ταύρο λέει ο άλλος. Δες ένα χάρτη και πες μου αν χωράει το αεροδρόμιο ανάμεσα στην Κηφισού/Πέτρου Ράλλη/Πειραιώς...χώρια που θα έπρεπε να γκρεμίσουν ολόκληρη την περιοχή. Μια καλή ιδέα είναι να το κάνανε στον Ασπρόπυργο (Ανατολικά από το κέντρο) μπας και έπαιρνε η μπάλα κανένα καταυλισμό των τσιγγάνων, μπας και τους στελναν στον αγύριστο μια ώρα αρχύτερα. Σίγουρα δεν είναι δίπλα...αλλά είναι πιο κοντά από τα Σπάτα, και πιο εύκολα προσβάσιμη περιοχή. Και έπειτα δε κατάλαβα. Δεν έχει κάποιος το δικαίωμα να επισκεφθεί ένα αεροδρόμιο να δει πως είναι από κοντά; Στον Ασπρόπυργο λεει ο άλλος! και μιλάει για τους άλλους! Κατι εργοστάσια έχει που καίνε υλικά και χωματερές σκουπιδιών. Να παμε να κάνουμε αεροδρόμιο εκει κοντά...;
toniloco3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Οι μέτοχοι του ΔΑΑ είναι το Ελληνικό Δημόσιο με 55%, το Καναδικό επενδυτικό Fund, PSP Investments με 40% και ο Όμιλος Κοπελούζου με 5%. Πηγη: http://www.copelouzos.gr/services/consessions/airport/ οι γερμανοι πουλησαν στο καναδεζικο ικα το ποσοστο τους οποτε ποτε δεν ειχαν πλειοψηφικο μετοχικο πακετο, ηρθαν εχτισαν (μετα απο διεθνη διαγωνισμο),πουλησαν, γεια σας. μακαρι να ειχαμε κ μεις εταιρειες που θα μπορουσαν να αναλαβουν τετοια προτζεκτ αλλα δυστηχως δεν εχουμε. Προσοχη δεν λεω οτι ολα εγιναν νομιμα κ πανω στο τραπεζι, πουθενα κ σε κανενα τετοιο προτζεκτ δεν υπαρχει πληρης διαφάνεια. (Απλα ετσι ειναι η φυση του ανθρωπου αν θες, ολοι το ιδιο θα κανανε, απλα αυτοι που γκρινιαζουν δεν ηταν μεσα στην μασα, αν κ πολυ θα θελανε) Υ.γ οταν οι γερμανικες εταιρειες (siemens , bosch , porsce, klp) μαζευαν κ ανεπτυσαν τεχνογνωσια εμεις πολεμουσαμε με τα γιαταγανια τους τουρκους. Οι τακτικες τους μου ειναι αδιαφορες εφοσον βρισκουν κ τα κανουν με την βοηθεια ντοπιων λαμογιων. Ας τα καναμε κ μεις να ειμασταν στην θεση τους τωρα κ οχι τα 650 ευρω να θεωρουνται υψηλος μισθος πλεον. Που βασικα προσπαθησαμε να τα κανουμε στα βαλκανια, ελληνικες εταιρειες πηραν απειρα εργα στα γειτονικα κρατη κ oi ελληνικες τραπεζες ειχαν μεγαλες θυγατρικες σε ολα τα βαλκανια. (το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο κ το μικρο τρωει το μικροτερο)
moure Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ ξέρω πάντως ότι το αεροδρόμιο στα Σπατα το έφτιαξε μεν μια Γερμανική εταιρία αλλά για αυτήν δούλεψαν ένα σωρό μικρότεροι εργολάβοι (μεταξύ αυτών και εγώ) με καλές αμοιβές και με άριστες συνθήκες,τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας κλπ. Μακάρι λοιπόν να παίρνουν τα έργα τέτοιοι εργολάβοι και όχι κάτι αρπακολατζηδες που παίρνουν τα έργα τον τελευταίο καιρό και πήγαν να πάρουν και κανάλι,που έχουν γεμίσει με φέσια όλη την αγορά. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Στον Ασπρόπυργο λεει ο άλλος! και μιλάει για τους άλλους! Mη μου τον μαλώνεις να χαρείς! Είναι γνωστός πλακαδόρος ο γιος του Αεκτζή, μην παίρνεις όλα όσα λέει τοις μετρητοίς 1
axouu Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 αξίζει να ειπωθεί και το σύστημα ανεφοδιασμού Hydrant (http://www.ofc.gr/) που παράλληλα με την Αττική οδό φέρνει το καύσιμο υπογείως από 52χλμ μακριά από τον Ασπόπυργο και δεν χρείαζονται βυτιοφόρα είχα την τύχη να επισκεφτώ τις εγκαταστάσεις αυτές που βρίσκονται δίπλα στο αεροδρόμιο https://www.google.gr/maps/@37.9512376,23.9803905,477m/data=!3m1!1e3 και οι άνθρωποι που εργάστηκαν για την κατασκευή του συστήματος αυτού έφτιαξαν ένα παρόμοιο σύστημα για το καινούργιο αεροδρόμιο της Ιορδανίας https://www.google.gr/maps/@31.720574,35.9908495,2998m/data=!3m1!1e3 1
super3bingo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ ξέρω πάντως ότι το αεροδρόμιο στα Σπατα το έφτιαξε μεν μια Γερμανική εταιρία αλλά για αυτήν δούλεψαν ένα σωρό μικρότεροι εργολάβοι (μεταξύ αυτών και εγώ) με καλές αμοιβές και με άριστες συνθήκες,τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας κλπ. Μακάρι λοιπόν να παίρνουν τα έργα τέτοιοι εργολάβοι και όχι κάτι αρπακολατζηδες που παίρνουν τα έργα τον τελευταίο καιρό και πήγαν να πάρουν και κανάλι,που έχουν γεμίσει με φέσια όλη την αγορά. Οι εργολάβοι που συμμετείχαν στην κατασκευή στο αεροδρόμιο των Σπάτων ήταν οι περισσότεροι άνθρωποι της διαπλοκής που πλούτισαν και κρατάνε ακόμα και σήμερα, ένας απο αυτούς ο γνωστός Στέγγος.
moure Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Οι εργολάβοι που συμμετείχαν στην κατασκευή στο αεροδρόμιο των Σπάτων ήταν οι περισσότεροι άνθρωποι της διαπλοκής που πλούτισαν και κρατάνε ακόμα και σήμερα, ένας απο αυτούς ο γνωστός Στέγγος. Έχεις δίκιο οι περισσότεροι εργολάβοι είναι διαπλεκόμενοι για αυτό και τα έργα από εδώ και πέρα να τα φτιάχνει η Μ.Ο.Μ.Α του στρατού,όπως παλιά, για να πάμε μπροστά σαν χώρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις