Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ είμαι περίεργος ή αυτή η διαδικασία τελετή,χορός ζευγαριού, λαϊκή μουσική και όλα τα επακόλουθα του γάμου προκαλούν βαρεμάρα?

Ήμουν σε γάμο στενού συγγενή και βρήκα δικαιολογία ότι κουράστηκε το παιδί για να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.

Συμβαίνει και σε σας?

• Like 9
  • Thanks 1
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ είμαι περίεργος ή αυτή η διαδικασία τελετή,χορός ζευγαριού, λαϊκή μουσική και όλα τα επακόλουθα του γάμου προκαλούν βαρεμάρα?

Ήμουν σε γάμο στενού συγγενή και βρήκα δικαιολογία ότι κουράστηκε το παιδί για να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.

Συμβαίνει και σε σας?

Ναι Ρε συ εννοείται, ευτυχώς παντρεύτηκα μικρός και δεν κατάλαβα καν τι έγινε.. Αν έκανα γάμο στα 43 θα πάθαινα εγκεφαλικό επί τόπου!!

Βαρετή διαδικασία... Τσάμπα έξοδα... Χαζομάρες. Το θετικό είναι ότι παίρνεις την ευλογία της εκκλησίας, μόνο αυτό κράτησα.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Συμβαίνει και σε σας?

Σκοπος ειναι να την κανεις οταν εισαι ο γαμπρος

• Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σκοπος ειναι να την κανεις οταν εισαι ο γαμπρος

Εχει να φάει ξύλο αν την κάνει... Μαύρο θα τον κάνει το σόι της νύφης.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει να φάει ξύλο αν την κάνει... Μαύρο θα τον κάνει το σόι της νύφης.

Σιγα...μικρο το κακο. Καλα εσυ το ξυλο φοβηθηκες; :)

Συμβαίνει και σε σας?

Τα βαφτισια ποιο light ε; λιγοτερη βλαχιά
Δημοσ.

Γενικώς σε εμένα, από πολύ μικρός ποτέ δεν γούσταρα γάμους και τέτοια σκηνικά έθιμα και τελετές. Οχι οτι είμαι κατά των εθίμων και των παραδόσεων γενικά, κάθε άλλο, αλλά ειδικά ο γάμος δεν μου αρέσει καθόλου.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...