Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιο παλια δεν μου αρεσαν,αλλα τωρα τα εχω συνηθισει και παω φουλ οργανωμενος και στα τρια, γαμος-βαφτισια-κηδειες.

Δημοσ.

Εγώ τα θεωρώ σπατάλη χρημάτων και απορώ πως βρίσκουν τα λεφτά. Σε οσους εχω πάει χαλάσανε 10k-30k ευρώ χωρίς να ειναι τπτ πλούσιοι και βάλε ενα 5χιλιαρο που πάνε αμερική πολλοί μετα.

Το μονο + ειναι οι μπουφέδες, ποτά. Ειδικά σε ενα που ειχα πάει ειχαν 20 διαφορετικά γλυκά... Εκανα βουνο μονο με γλυκά μετα. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσουν!

+1.

Δυστυχώς σχεδόν όλοι που ξέρω είτε είναι πολύ "προχώ" για γάμους και μόνο συμβιώνουν, είτε δεν θα παντρευτούν ποτέ(για διάφορους λόγους).

Έτσι την τελευταία πενταετία δεν έτυχε να παώ σε κανέναν, από την άλλη έχω πήξει στο κόλλυβο τα τελευταία χρόνια... :(

• Like 1
Δημοσ.

πιο παλια δεν μου αρεσαν,αλλα τωρα τα εχω συνηθισει και παω φουλ οργανωμενος και στα τρια, γαμος-βαφτισια-κηδειες.

Όταν λες οργανωμένος;

Δημοσ.

Όταν λες οργανωμένος;

π.χ σε κηδεια σκαω παντα με μεγαλα μαυρα γυαλια,πινω 3-4 ποτηρακια Haig ουίσκι για να ειμαι χαλαρος και ηρεμος,βαζω την γυναικα να οδηγει κτλ.

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ είμαι περίεργος ή αυτή η διαδικασία τελετή,χορός ζευγαριού, λαϊκή μουσική και όλα τα επακόλουθα του γάμου προκαλούν βαρεμάρα?

Ήμουν σε γάμο στενού συγγενή και βρήκα δικαιολογία ότι κουράστηκε το παιδί για να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.

Συμβαίνει και σε σας?

Ανάλογα την σχέση που έχω με τον γαμπρό ή τη νύφη (ανάλογα από ποια μεριά είμαι καλεσμένος). Κατ' εμέ το βασικότερο είναι με ποιους θα κάτσεις στο τραπέζι.....Προσωπικά βρέθηκα στον χειρότερο γάμο στην μέχρι τώρα ζωή μου, αλλά από το τραπέζι ήμουν από τους τελευταίους που έφυγα γιατί στο τραπέζι ήμασταν φίλοι, με τις γυναίκες μας και περνούσαμε πάρα πολύ καλά.

Δυστυχώς στις μέρες μας, πολλά ζευγάρια κάνουν επίδειξη καρακιτσαριού και βλαχομπαρόκ νομίζοντας πως αυτό επιτάσσει η περίσταση και θα εντυπωσιάσει....Αυτό πιστεύω πως βαριέσαι κι όχι να χαρείς κι εσύ με την χαρά του άλλου.

Δημοσ.

π.χ σε κηδεια σκαω παντα με μεγαλα μαυρα γυαλια,πινω 3-4 ποτηρακια Haig ουίσκι για να ειμαι χαλαρος και ηρεμος,βαζω την γυναικα να οδηγει κτλ.

Δεν ξέρει να οδηγεί η δικιά μου Αστα ..

Το πρόβλημα σε κηδεία θα είναι όταν πεθάνει κάνας δικο μας, εκεί θα πέσουν λεξοτανιλ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχετε σύστημα για αυτό. Εμείς πάμε στην εκκλησία 5 λεπτά πριν τελειώσει, χαιρετάμε να δουν ότι πήγαμε και μετά πάμε στο τραπέζι να χλαπακιάσουμε και να μπεκροπιούμε. Αν έχει μπουφε είναι το καλύτερο, αμα έχει μενού με μπριζόλα-λάστιχο την κάνουμε πριν καν έρθει η τούρτα.

• Like 3
Δημοσ.

Ειδικά όταν αρχίζει το λαϊκό πρόγραμμα θέλω να κάνω εμετό

Εγώ τους το ξέκοψα εξ' αρχής.  Λαϊκά και δημοτικά γιοκ. 

Αυτό μόνο βάλαμε 

https://www.youtube.com/watch?v=ycbgHM1mI0k

άρεσε στη νύφη  :wub:  :wub:  και μετά κλασσική μουσική στο τραπέζι. 

Εγώ ήθελα και κάτι πιο "extreme"  , π.χ.  Lynard Skinard , Bad Company και τα λοιπά ,  άλλα με έπεισαν ότι δεν θα έχαιραν καμιάς εκτίμησης. 

• Like 2
Δημοσ.

σε κηδεια σκαω παντα με μεγαλα μαυρα γυαλια,πινω 3-4 ποτηρακια Haig ουίσκι για να ειμαι χαλαρος και ηρεμος

Φάση

πλανητάρχη

zdg.jpg

d015.gif

• Like 2
Δημοσ.

Βαπτισεις κ γαμοι με το ζορι, μονο σε κοντινους συγγενεις. Και παλι ομως το μετανιωνω στο τελος. Για να φυγω νωρις εχω πει απο το οτι εχω να παω και σε αλλο γαμο μεχρι το οτι εχω παθει στομαχοπονο. Κηδειες γουσταρω. Ελαχιστα παιδακια, πιο γκοθικ φαση, χωρις 'και στα δικα σου', με τελειο γευμα με κρεατακι στον φουρνο αλλα και φιλοσοφικες συζητησεις τυπου 'να ζει κανεις ή να μη ζει'.

• Like 3
Δημοσ.

Βαπτισεις κ γαμοι με το ζορι, μονο σε κοντινους συγγενεις. Και παλι ομως το μετανιωνω στο τελος. Για να φυγω νωρις εχω πει απο το οτι εχω να παω και σε αλλο γαμο μεχρι το οτι εχω παθει στομαχοπονο. Κηδειες γουσταρω. Ελαχιστα παιδακια, πιο γκοθικ φαση, χωρις 'και στα δικα σου', με τελειο γευμα με κρεατακι στον φουρνο αλλα και φιλοσοφικες συζητησεις τυπου 'να ζει κανεις ή να μη ζει'.

Είσαι έξω καρδιά όμως...

Φαντάζομαι όταν πας σε κηδεία συγγενή λες: another one bites the dust / for whom the bell tolls ή το πας στο πιο μπανάλ στυλ: ψόφησε και γλυτώσαμε και στα δικά σας;

Πάντως κρέας στο φούρνο σε κηδεία δεν έχω φάει, έχουν ένα λιτό με χωριάτικο φίνκερ φουντ, όπως πίτες, κουλούρια/κια και επιδόρπιο με κόλλυβα και καφέ Ελληνικό...

• Like 1
Δημοσ.

For Whom the Bell Tolls ταιριαζει, ναι!

Μιλαω για κηδειες εκτος Αθηνων. Π.χ. στο χωριουδακι μου στην Αρκαδια ετσι κάνουν, προσφερουν ενα πολυ καλο γευμα. Και στα σαραντα παλι το ιδιο. Οχι κονιακ, καφεδες κ παξιμαδοξενερωτα πραματα.

Δημοσ.

For Whom the Bell Tolls ταιριαζει, ναι!

Μιλαω για κηδειες εκτος Αθηνων. Π.χ. στο χωριουδακι μου στην Αρκαδια ετσι κάνουν, προσφερουν ενα πολυ καλο γευμα. Και στα σαραντα παλι το ιδιο. Οχι κονιακ, καφεδες κ παξιμαδοξενερωτα πραματα.

Στην Αρκαδία παίζει ΠΑΝΤΑ φαγητό μετά από κηδεία μνημόσυνα έτσι κάνουν και στα μέρη μου (Δήμητρα Αρκαδίας)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...