TriLoBiTe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ελαχιστα παιδακια, πιο γκοθικ φαση, χωρις 'και στα δικα σου', με τελειο γευμα με κρεατακι στον φουρνο αλλα και φιλοσοφικες συζητησεις τυπου 'να ζει κανεις ή να μη ζει'. Κρεατάκι στο φούρνο; Μωρ' τι κηδεία ειν' αυτή? Κηδεία από τα lidl
idomeneas7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Σε αυτές που πάω εγώ όλο ψαρόσουπα έχουν και αναγκάζομαι να τη βγάζω με σαλάτα, που το ειχε το κρεας?
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 που το ειχε το κρεας? Tρίπολη, για κηδείες να προτιμάς την Αρκαδία. 5
Vapir Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 σπάνια πάω σε γάμους γιατι δεν με καλούν (μουαχαχαχ)όποτε πάω όμως μπανίζω γκόμενες κ όπου με παίρνει χώνομαι στο τραπέζι, όχι οτι θα βγάλω γκόμενα απο κει αλλα έτσι παρέα με αρκετό αλκοόλ ούτε που παίρνω χαμπάρι τα κλαρίνα κ τις λοιπές παπαριές χαχαΠέρσι σε γάμο με έπιασε ο πατέρας μιας γκόμενας στο φεύγα απ το τραπέζι κ μου λέει στο αφτί "μη ξαναπλησιασεις την κόρη μου θα σε πυροβολίσω με την καραμπίνα" λελ .. 1
mindreader Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλα τα λετε. Αλλα για ρωτηστε και τις γυναικες....και μετα τα ξαναλεμε!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω πάει σε γάμο στην Ήπειρο με κλαρίνα κτλ. Νομίζω ότι είναι αποτελεσματικός τρόπος "σπασίσματος" των ξένων πρακτόρων Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ τα θεωρώ σπατάλη χρημάτων και απορώ πως βρίσκουν τα λεφτά. Σε οσους εχω πάει χαλάσανε 10k-30k ευρώ χωρίς να ειναι τπτ πλούσιοι και βάλε ενα 5χιλιαρο που πάνε αμερική πολλοί μετα. Το μονο + ειναι οι μπουφέδες, ποτά. Ειδικά σε ενα που ειχα πάει ειχαν 20 διαφορετικά γλυκά... Εκανα βουνο μονο με γλυκά μετα. Καλά στις πιο πολλές περιπτώσεις οι καλεσμένοι τον πληρώνουν τον γάμο! Έχω πάει σε γάμο στην Ήπειρο με κλαρίνα κτλ. Νομίζω ότι είναι αποτελσματικός τρόπος "σπασίσματος" των ξένων πρακτόρων Σχεδόν αποκλειστικά σε τέτοιους πάω (αν και δεν είμαι ο μεγαλύτερος φαν των ηπειρώτικων κλαρίνων καλά περνάω! ). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Την τελευταία φορά χρειάστηκα τρεις μέρες συνεχούς Μπετόβεν για να συνέλθω
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 σπάνια πάω σε γάμους γιατι δεν με καλούν (μουαχαχαχ) όποτε πάω όμως μπανίζω γκόμενες κ όπου με παίρνει χώνομαι στο τραπέζι, όχι οτι θα βγάλω γκόμενα απο κει αλλα έτσι παρέα με αρκετό αλκοόλ ούτε που παίρνω χαμπάρι τα κλαρίνα κ τις λοιπές παπαριές χαχα Πέρσι σε γάμο με έπιασε ο πατέρας μιας γκόμενας στο φεύγα απ το τραπέζι κ μου λέει στο αφτί "μη ξαναπλησιασεις την κόρη μου θα σε πυροβολίσω με την καραμπίνα" λελ .. Εμένα μου είχε τύχει άλλο περιστατικό όταν είχα πάει σε βάφτιση. Βλέπει ο ξάδερφός μου μια κοπέλα (κόρη κάποιας γνωστής μεγαλοδικηγόρου που ήταν καλεσμένη εκεί), ρωτάει ο ξάδερφος την θεία μου (μαμά πως την λένε αυτή την ξέρεις? Όμορφη είναι). Πλακώνει η θεία στην κοπέλα (την οποία ψηλογνώριζε) και της λέει ακούς τι λέει σου λέει ο γιός μου, οτι είσαι όμορφη (ή κάτι άλλο κοπλιμέντο δεν θυμάμαι). Έρχεται αυτή στον ξάδερφο, ευχαριστώ κτλ. Στο τέλος της βάφτισης όταν έφυγαν χαιρετήθηκαν και του έδωσε ένα φιλί αυτή. Τελικά δεν παίχτηκε τίποτα μεταξύ τους μελλοντικά. 1
idomeneas7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Από τις πιό ξενέρωτες ιστορίες. Πάντως ούτε εγώ έχω βγει ποτέ γκόμενο από γάμο γιατί συνήθως πήγαινα με τους γονείς μου. Την έπεφτα στην ψύχρα σε διάφορους αλλά όλοι σφύριζαν κλέφτικα. 2
kokkigodynia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα μου είχε τύχει άλλο περιστατικό όταν είχα πάει σε βάφτιση. Βλέπει ο ξάδερφός μου μια κοπέλα (κόρη κάποιας γνωστής μεγαλοδικηγόρου που ήταν καλεσμένη εκεί), ρωτάει ο ξάδερφος την θεία μου (μαμά πως την λένε αυτή την ξέρεις? Όμορφη είναι). Πλακώνει η θεία στην κοπέλα (την οποία ψηλογνώριζε) και της λέει ακούς τι λέει σου λέει ο γιός μου, οτι είσαι όμορφη (ή κάτι άλλο κοπλιμέντο δεν θυμάμαι). Έρχεται αυτή στον ξάδερφο, ευχαριστώ κτλ. Στο τέλος της βάφτισης όταν έφυγαν χαιρετήθηκαν και του έδωσε ένα φιλί αυτή. Τελικά δεν παίχτηκε τίποτα μεταξύ τους μελλοντικά. https://www.youtube.com/watch?v=H14TJ9fsDxk Βαπτισεις κ γαμοι με το ζορι, μονο σε κοντινους συγγενεις. Και παλι ομως το μετανιωνω στο τελος. Για να φυγω νωρις εχω πει απο το οτι εχω να παω και σε αλλο γαμο μεχρι το οτι εχω παθει στομαχοπονο. Κηδειες γουσταρω. Ελαχιστα παιδακια, πιο γκοθικ φαση, χωρις 'και στα δικα σου', με τελειο γευμα με κρεατακι στον φουρνο αλλα και φιλοσοφικες συζητησεις τυπου 'να ζει κανεις ή να μη ζει'. https://www.youtube.com/watch?v=RZ-p5dVaLvk 9:24 1
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα μου είχε τύχει άλλο περιστατικό όταν είχα πάει σε βάφτιση. Βλέπει ο ξάδερφός μου μια κοπέλα (κόρη κάποιας γνωστής μεγαλοδικηγόρου που ήταν καλεσμένη εκεί), ρωτάει ο ξάδερφος την θεία μου (μαμά πως την λένε αυτή την ξέρεις? Όμορφη είναι). Πλακώνει η θεία στην κοπέλα (την οποία ψηλογνώριζε) και της λέει ακούς τι λέει σου λέει ο γιός μου, οτι είσαι όμορφη (ή κάτι άλλο κοπλιμέντο δεν θυμάμαι). Έρχεται αυτή στον ξάδερφο, ευχαριστώ κτλ. Στο τέλος της βάφτισης όταν έφυγαν χαιρετήθηκαν και του έδωσε ένα φιλί αυτή. Τελικά δεν παίχτηκε τίποτα μεταξύ τους μελλοντικά. Καληνυχτάκιας ο ξάδερφος
kokkigodynia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καληνυχτάκιας ο ξάδερφος τυπε οχι εδω, καρφωνομαστε
Putman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ο τελευταίος γάμος που πήγα έγινε σε κυριλέ και καλά ξενοδοχείο της επαρχίας και μου βάζετε ζεϊμπέκικα? Έλεος βλάχοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις