JiovanniGeorgeo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 μια ζωή στο εξοχικό χαιρόμασταν όταν ερχόταν μια μεγάλη νυχτοπεταλολδα διότι άκουγα καταστάσεις όπως "καλές επισκέψεις" θα έχουμε από τις γηραιές σοφές γυναίκες του σογιού και γενικά έβλεπα πως οι δικοί μου τις καλοσόριζαν και τους χαροποιούσε η ύπαρξη τους στη βεράντα λ.χ. πριν την αυλή Με το καιρό, εκανα στο μιζερο μπαλκονακι της αθηνας μια μικρη αυλη που αποτελειται απο κισσο και μια δυο εξησου μεγαλες γλαστες με ομορφα δεντρακια και εχει πρασινησει κυριολεκτικα ολο το τοπειο κλασσικα, μπαινουν νυχτοπεταλουδες, οχι μεγαλες, σχετικα μικρες.. και συνεχιζω να εχω αυτην την αντιδραση. Επειδη εχω εναν φιλο που κυριολεκτικα εχει φοβια, εψαχνα να βρω πληροφοριες για αυτες στο Google και δεν μπορω να ξεφυγω απο δεδομενα οπως "havoc bringers" "destroyers of homes" "cloth eaters" κτλπ κτλπ ΜΟΝΟ θετικη άποψη δεν ειδα, σιγουρα καμια αντιμετωπιση σαν τις πεταλουδες που συναισθανομουν το ιδιο (με μονη εξαιρεση πως ζουν μια ημερα και θελουν ειδικη αντιμετωπηση) Το δωματιο μου εχει μόνιμα από 2-3, ζουν καιρό, και απλα δεν ειμαι ο τρελός να τις κυνηγάω έξω. Ανοίγω μπαλκονόπορτες μόνιμα αλλα δε βρίσκουν έξοδο. Αν τις αγγίξω, μάλλον θα τους κάνω ζημιά. ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθω; Μπορούν να βλάψουν τον χώρο μου; ποτέ δεν τις παρατήρησα εκεί που δε θέλω, κυρίως στις yeelight και στο blacklight μου ειναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα