Holeson Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, είχα αγοράσει πριν 2 χρόνια PC κομμάτι-κομμάτι απ'το Πλαίσιο και για 1 σχεδόν χρόνο μου δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά τον πρώτο χρόνο όταν άνοιγα το οτιδήποτε (Google Chrome, το οποιοδήποτε game, Word, Excel κτλ.) η επίδοση του δίσκου στην διαχείριση εργασιών πήγαινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο 99%. Όλος ο υπολογιστής μου freezαρε μέχρι που μετά από μιάμιση εβδομάδα το PC άνοιγε, τα Windows ξεκινούσαν και μετά από 2 περίπου λεπτά απλώς έκλεινε. Πήγα το PC στο Πλαίσιο και μου έκανα format και μου άλλαξαν τον δίσκο με έναν καινούργιο, το ίδιο μοντέλο λόγω της έγγυησης που ίσχυε τότε (ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν). Το PC δούλευε κανονικά, αλλά ξανά μετά από έναν χρόνο μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται ακόμα με αυτόν με τον δίσκο και δεν ξέρω επίσης κανέναν που να είχε το ίδιο πρόβλημα.
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Κατεβασε το hdsentinel και βαλε το να δεις την υγεια του δισκου.. Επισης δες και τις θερμοκρασιες με κανα speedfan.. Και κανε κανα σκαναρισμα με malwarebytes.. 1
Undertaker25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Κάνε ότι σου είπε ο Zelomoth + άνοιξε το task manager, πήγαινε επιδόσεις και μετά Resource Monitor. Εκεί δες τι είναι αυτό που χρησιμοποιεί το δίσκο σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα