Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος Ελλάδα δεν θα υποστηρίζεται το cellular οποτε πάμε για την απλή έκδοση στα 329$

Θα υποστηρίζεται σε κανενα 6μηνο απο την Πράσινη εταιρια :)

Δημοσ.

Όταν βγήκε το Urban 2 και μετά το GS3 frontier ρώτησα σχετικά με την e-sim, με τη σειρά τις τρεις γνωστές εταιρείες παροχών, πρώτα τηλεφωνικά και μετά στέλνοντας email. Οι απαντήσεις ήταν κατηγορηματικά αρνητικές για εφαρμογή στο βραχυπρόθεσμο μέλλον, παγερά αδιάφορες για την εφαρμογή της εν λόγω τεχνολογίας και χωρίς ίχνος ελπίδας για πιθανή εφαρμογή στο μακρινό μέλλον.Βέβαια, αυτό αλλάζει εν μια νυκτί αν προκύψει κάποια συμφέρουσα συνεργασία, αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος επί του παρόντος...

Προφανώς γιατί η μόνη υπηρεσία που έχουν διαθέσιμη να σου πλασάρουν είναι η TwinSim (αυτό που περιγράφεις - και μάλιστα χρεώνεται από κάποιους με μηνιαίο πάγιο απ'ότι θυμάμαι και κοστίζει 10 ευρώ η έκδοση του ζευγαριού).. Σαν ιδέα όμως η twin sim  δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το apple watch series 3 cellular γιατί δεν δέχεται εξωτερικές κάρτες sim.. Άλλο η  embedded apple sim και άλλο ή  physical sim. Ενοείται πως δεν είναι ενημερωμένοι οι υπάλληλοι γι αυτά αν δεν το φέρει η εταιρία και δεν τους περάσει από σεμινάρια  :lol:

Πάντως από τα 3 product updates τις πιο σημαντικές αλλαγές τις έχει το Apple Watch με διαφορά!!!

Yπερβολές.. Στο apple watch θα έλεγα ότι είδα τις μικρότερες αλλαγές.

Υπάρχει κάποιος που πιθανώς εργάζεται για κάποιο δίκτυο κινητής και είναι σε θέση να παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την e-sim;Η Cosmote έχει δώσει το wifi calling και αυτό δημιουργεί (στο μυαλό μου τουλάχιστον) μια προσδοκία ότι ίσως ασχοληθούν και με το θέμα e-sim.Σε κάθε περίπτωση το LTE Apple Watch είναι ένα dream come true και θα δεχόμουν ευχαρίστως να αλλάξω πάροχο ή να πληρώσω για να το δω να δουλεύει στην Ελλάδα.

Για να είμαι ειλικρινής περιμένω κάποια στιγμή (δε ξέρω πότε) υποστήριξη από την  cosmote φυσικά, και από τη wind που έχει μπει ορμητικά στο χώρο των επενδύσεων. Για vodafone ούτε κουβέντα..

To ελπίζω αν και δε σκοπεύω να πάρω watch 3 cellular.. Και ένα ipad να πάρεις με embedded sim , είναι κρίμα να μην υποστηρίζεται..

Δημοσ.

Πάντως από τα 3 product updates τις πιο σημαντικές αλλαγές τις έχει το Apple Watch με διαφορά!!!

Εγώ θα συμφωνήσω, δεν φέρνει την επανάσταση αλλά είναι το μόνο που πάει ένα βήμα παραπέρα. Η καινοτομία στις υπόλοιπες ανακοινώσεις είναι μηδαμινές.  

Δεν ξέρω εάν είναι συμβατό και με άλλα bluetooth ακουστικά πλην της Apple, γιατί αυτά της Apple είναι πανάκριβα.

Είναι συμβατό από όσο διαβάζω με πολύ καλύτερα & φτηνότερα ακουστικά από τα AirPods, μερικές ιδέες εδώ

Υπάρχει κάποιος που πιθανώς εργάζεται για κάποιο δίκτυο κινητής και είναι σε θέση να παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την e-sim;

Μακάρι να είχαμε καλά νεά εκ των έσω αν κ υποψιάζομαι ανάλογη διείσδυση με το Apple Pay, είμαστε μικρή αγορα.

Σε ερώτηση που έκανα σε λογαριασμό social media της Cosmote η απάντηση που πήρα ήταν να ενημερώνομαι από εδώ περι αυτού, εν οίδα ότι ουδέν οίδα φάση... 

True story? 

Δημοσ.

Επειδή μερικοί μιλάτε και για την δυτική Ευρώπη ότι και καλά δεν έχει υποστήριξη, στην Γερμανία τουλάχιστον η Deutsche Telekom θα είναι η μοναδική εταιρία προς το παρόν που θα υποστηρίζει την e-sim για τους πελάτες της. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως ψηνομαι άσχημα να φέρω από USA ένα non cellular series 3 που βγαίνει στα 270€ με την τωρινή ισοτιμία. Ο,τιδηποτε πάνω από αυτή την τιμή το θεωρώ κοροϊδία ποσό μάλλον τα 450€ που ζητάνε εδώ τα σκρουτζομαγαζα η τα 350€ που πουλάνε το series 2 στις αγγελίες του insomnia κάποιοι ονειροπόλοι!

Δημοσ.

Εγώ πάντως ψηνομαι άσχημα να φέρω από USA ένα non cellular series 3 που βγαίνει στα 270€ με την τωρινή ισοτιμία. Ο,τιδηποτε πάνω από αυτή την τιμή το θεωρώ κοροϊδία ποσό μάλλον τα 450€ που ζητάνε εδώ τα σκρουτζομαγαζα η τα 350€ που πουλάνε το series 2 στις αγγελίες του insomnia κάποιοι ονειροπόλοι!

Πάρτο αμέσως...

Δημοσ.

Aν και εχω το series 2  42mm περιπου 8-9 μηνες, μπηκα στο mood για να παω στο series 3 Stainless steel cellular

και να αφησω το series 2 να αναπαυθει στα εγκατα του συρταριου πλεον.  :-)

Oποτε υπομονη 2 days.  :-D

Δημοσ.

Δεν μας τα λεει καλα το  watch 3......  :-(

APPLE WATCH SERIES 3 WITH LTE REVIEW: MISSED CONNECTIONS

https://www.theverge.com/2017/9/20/16334066/apple-watch-series-3-lte-new-features-review-2017

Ελπιζω να λυθει με καποιο update.... η παραγγελια δωθηκε ηδη απο την παρασκευη.....  :X 

@$$%#$%$#^#%^@$%@$^%$&%^**%^*#%@$#%@$%  :mad: 

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μας τα λεει καλα το watch 3...... :-(

APPLE WATCH SERIES 3 WITH LTE REVIEW: MISSED CONNECTIONS

https://www.theverge.com/2017/9/20/16334066/apple-watch-series-3-lte-new-features-review-2017

Ελπιζω να λυθει με καποιο update.... η παραγγελια δωθηκε ηδη απο την παρασκευη..... :X

@$$%#$%$#^#%^@$%@$^%$&%^**%^*#%@$#%@$% :mad:

Υπάρχει ήδη αναφορά από την Apple για fix σε update.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ήδη αναφορά από την Apple για fix σε update.

Yeap, πριν απο λιγο το ειδα....  :-)

Αpple admits to LTE connection issues with Apple Watch Series 3 review units, says fix coming

http://appleinsider.com/articles/17/09/20/apple-admits-to-lte-connection-issues-with-apple-watch-series-3-review-units-says-fix-coming

https://techcrunch.com/2017/09/20/apple-is-working-on-a-fix-for-watch-series-3-lte-issues/

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να δούμε αν φέτος έχει αλλάξει κάτι με τη διαθεσιμότητα του series 3 στη χώρα μας (το gps προφανώς). Μου υποσχέθηκαν αυτή τη φορά από επίσημο μεταπωλητή πως θα το έχω αυτή την Παρασκευή την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Στο series 2 το "θα το έχετε την πρώτη ημέρα" μεταφράστηκε σε διαθεσιμότητα περίπου ...90 ημέρες μετά! Φυσικά δεν τους περίμενα και το πήρα απο το UK applestore.

:) 

• Super Moderators
Δημοσ.

Το setup πλέον γίνεται σχεδόν όπως και στα AirPods. Μόλις ανοίξεις το ρολόι την πρώτη φορά και πλησιάσεις το iphone, εμφανίζεται αυτόματα η παρακάτω οθόνη και αρχίζει το pairing, το restore από το προηγούμενο ρολόι και το sync των εφαρμογών. Το series 2 ήθελε 15λεπτα και βάλε για όλο αυτό, το 3 το έκανε σε 5’.

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι πως πλέον στα non lte μοντέλα, το πίσω κάλυμμα με τους αισθητήρες παλμών έγινε πάλι composite από ceramic που ήταν στο series 2...

post-40751-0-11619400-1506719794_thumb.png

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Όπως τα iPad είναι τα μοναδικά tablet που σημειώνουν τεράστιες πωλήσεις και αποφέρουν καθαρά κέρδη (όταν οι άλλοι τα δίνουν δώρο μαζί με κινητά τηλέφωνα) έτσι και το Apple Watch συνεχίζει την παράδοση ως το μοναδικό relevant smartwatch της αγοράς.

Slide1_0.JPG

Q3 17: 3,9 εκ Apple Watch Vs 500χιλ Gear S3 κουδουνίστρες Vs 200χιλ Huawei. Outsold όλους μαζί.......enough said. #sourotiri

6bad056830400fa91a2a4dfb3692d6da.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...