greed Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα.Μπήκα στην ιστοσελίδα έβαλα ποια ήθελα τα πλήρωσα με κάρτα κλπ. Τώρα μου λέει να τα εκτυπώσω. Χρειάζεται κάτι άλλο ή είναι οκ;Διότι στο pdf λεει e- παράβολο απόκομμα για την τράπεζα.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ όταν πλήρωσα ηλεκτρονικό παράβολο για ανανέωση άδειας οδήγησης εκτύπωσα και αυτό που μου είπε, και το mail που μου ήρθε. Στο μηχανολογικό όμως δεν κοίταξαν καν τα χαρτιά αυτά, απλά είδαν μέσα από το σύστημα ότι έχουν πληρωθεί τα παράβολα.
greed Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ Για δίπλωμα είναι τα παράβολα επέκταση.Αρα απλά εκτυπώνω μόνο τα pdf απ'οτι κατάλαβα. Thanks man. 1
GeorgeHellas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2017 Φαίνεται από τον κωδικό του παραβόλου ότι είναι πληρωμένο, όπως είπε και ο τζοσουα. 1
greed Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά μου ζήτησε να εκτυπώσω και τα email. Τι να πει κανείς γιαυτη τη χώρα... Λογική μηδέν. 10 λεπτά προσπαθούσα να του εξηγήσω αλλά δεν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα