Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επείγον! Εδώ και μια εβδομάδα το φβ μου έχει κλείσει δεν εχω πρόσβαση με το λογιν που κάνω περνώ μια απάντηση οτι "τα έγγραφα ταυτοποίησης είναι προς εξέταση θα επικοινωνίσουμε μαζί σας για πρόσθετη τεκμηρίωση" Κάτι μου λέει πως δεν παίζει να ξαναδώ το προφίλ μου ποτε ....

Δημοσ.

Παιδιά επείγον! Εδώ και μια εβδομάδα το φβ μου έχει κλείσει δεν εχω πρόσβαση με το λογιν που κάνω περνώ μια απάντηση οτι "τα έγγραφα ταυτοποίησης είναι προς εξέταση θα επικοινωνίσουμε μαζί σας για πρόσθετη τεκμηρίωση" Κάτι μου λέει πως δεν παίζει να ξαναδώ το προφίλ μου ποτε ....

με αυτό τί εννοεί ? ποιά έγγραφα ?

Δημοσ.

με αυτό τί εννοεί ? ποιά έγγραφα ?

το fb του κλείδωσε το λογαριασμο και του ζητησε αποδεικτικά, τυπου ταυτοτητα για να το ανοίξει.

Το κανει 

οταν βλέπει περιεργες κινήσεις ip/χωρες/κλπ

σε τυχαίους χρήστες με τάση προς αυτους που εχουν πολλούς φίλους/αναρτήσεις/κίνηση/κλπ

οταν μαζευτουν πολλές αναφορες

Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι το αρχείο .Jpeg που έστειλα παίζει να μην τους κάνει και δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένω τώρα. Ας μου ζητήσει ξανά και θα στείλω την ταυτότητα μου. Απλα δεν βλέπω φως καί όταν λέει θα επικοινωνίσουν μαζί μου τι εννοούν ; Μήπως με email ; Στο οποίο δεν έχω πρόσβαση ... Το login το κάνω με αριθμό κινητού μου εδώ και κάποια χρόνια... Αυτό πρέπει να έγινε απο αναφορά του ονόματος μου παντός.

Δημοσ.

Καλά φίλε σοβαρά τώρα έστειλες την ταυτότητα σου στο facebook?!? :shock:

Δημοσ.

Καλά φίλε σοβαρά τώρα έστειλες την ταυτότητα σου στο facebook?!? :shock:

όχι με φοβίσε λίγο και έστειλα κάτι άλλο απο μία απόδειξη που έγραφε το όνομα μου... Αλλά να τα αποτελέσματα που δεν έχω προφίλ αυτή την στιγμή...

Δημοσ.

Μέτα από λίγο ψάξιμο είδα ότι όντως το φβ ζητάει ταυτότητες τώρα τι να πω το φακέλωμα πάει σύννεφο.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να χάσω το προφίλ μου ; Το έχω εδώ και 10 χρόνια σχεδόν χωρίς να έχω δημιουργίση πρόβλημα. Και έχω σημαντικές φωτογραφίες όπως καί φίλους απο το εξωτερικό κλπ. Το λινκ ακόμα σε κανάλι στο youtube καί όλα αυτά δεν μπορω να τα κάνω απο την αρχή πάλι επειδή δεν είχα βάλει το μικρό μου όνομα έλεος...

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να χάσω το προφίλ μου ; Το έχω εδώ και 10 χρόνια σχεδόν χωρίς να έχω δημιουργίση πρόβλημα. Και έχω σημαντικές φωτογραφίες όπως καί φίλους απο το εξωτερικό κλπ. Το λινκ ακόμα σε κανάλι στο youtube καί όλα αυτά δεν μπορω να τα κάνω απο την αρχή πάλι επειδή δεν είχα βάλει το μικρό μου όνομα έλεος...

Ανέβασε εδώ την ταυτότητα και θα σου ανοίξουν τον λογαριασμό.

Δημοσ.

Ανέβασε εδώ την ταυτότητα και θα σου ανοίξουν τον λογαριασμό.

Το έκανα και μου λέει πως η διεύθυνση email μου δεν αντίστοιχη σε απενεργοποίημενο λογαριασμό και πως η φάρμα αυτή είναι μόνο για απενεργοποιημενους. :/

Δημοσ.

Δεν γίνεται με κάποιο τρόπο να επικοινωνίσω με το facebook μπας και ξυπνήσουν λίγο γιατί δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα τα ίδια ακόμα και έχουν περάσει 10 μέρες τώρα.. Δεν υπάρχει ένα mail να στείλω ;

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μου χουν στείλει emai και να μην το γνωρίζω ? Επειδή το email που έχω δόση στο φβ δεν υπάρχει και συνδέομαι με τον αριθμό κινητού μου ..

Δημοσ.

Το Fb εχει απο τα χειρότερα support που υπάρχουν! Άπαξ και εχεις προβλημα, τελείωσε.. δεν υπαρχει περίπτωση να ασχοληθούν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...