nikos a88 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι αυτό το κατάλαβα απλα τώρα τι να κάνω δεν ξέρω και με ψάχνουν φίλοι και συγγενείς και δεν μπορω να δω μηνύματα τους . Δεν έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ; Έγραψε ενα παιδι για 5 μήνες και μετά επανήλθε το προφίλ ;
chipakos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι αυτό το κατάλαβα απλα τώρα τι να κάνω δεν ξέρω και με ψάχνουν φίλοι και συγγενείς και δεν μπορω να δω μηνύματα τους . Δεν έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ; Έγραψε ενα παιδι για 5 μήνες και μετά επανήλθε το προφίλ ; Αφού σε αυτό το προφίλ δεν μπορείς να μπεις φτιάχνεις ένα άλλο λογαριασμό με το ίδιο όνομα. Φυσικά δεν θα έχεις πρόσβαση στο προηγούμενο προφίλ οπότε πρέπει σιγά σιγά να μαζεύεις ξανά τους φίλους σου και αφήνεις το FB να κουρεύεται. Σου μιλάω ως παθών και τους αφήνεις όταν ξεκλειδώσει ο λογαριασμός να σου στέλνουν μηνύματα για να μπεις ξανά στον παλιό λογαριασμό. Σιγά ούτε λογαριασμό νερού δεν δίνω όχι τότε που μου ζήτησαν ταυτότητα και αηδίες. Να με ταυτοποιήσει ποιός..??/ Ενας που ούτε τον γνωρίζω..??
leonidasgr2003 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Στις 14/9/2017 στις 6:15 ΠΜ, nikos a88 είπε Παιδιά επείγον! Εδώ και μια εβδομάδα το φβ μου έχει κλείσει δεν εχω πρόσβαση με το λογιν που κάνω περνώ μια απάντηση οτι "τα έγγραφα ταυτοποίησης είναι προς εξέταση θα επικοινωνίσουμε μαζί σας για πρόσθετη τεκμηρίωση" Κάτι μου λέει πως δεν παίζει να ξαναδώ το προφίλ μου ποτε .... Τελικά τι έγινε άνοιξε; Μετά από πόσο καιρό; Εγώ έχω 10 μέρες π περιμένω
nikos a88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, leonidasgr2003 είπε Τελικά τι έγινε άνοιξε; Μετά από πόσο καιρό; Εγώ έχω 10 μέρες π περιμένω Καλημέρα φίλε μου, δυστυχώς τίποτα, ακόμα μου λέει ότι το αίτημα είναι προς εξέταση.. Έχω ξενέρωση πραγματικά δεν ξέρω πως να κινηθώ διότι έχω πολύτιμα μήνυματα φωτογραφικό αρχείο και γενικά το Profile μου ήταν εξαιρετικά σοβαρό και αφορούσε την εργασία μου στον τομέα του αυτοκινήτου.. Προτίθεμαι να βάλω και την ταυτότητά μου προκειμένου να αποκτήσω ξανά το Profile μου αλλά δεν δίνει πρόσβαση. Παρένθεση πως στο email έρχονται οι ειδοποιήσεις κανονικά από τον λογαριασμό του fb. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από nikos a88
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα