gp13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα στην παρεα.Εδω και καποιους μηνες ψωνιζω απο διαφορα sites (ebay,gearbest κλπ) εχοντας ως ονομα στη διευθυνση που εχω δωσει εκεινο του πατερα μου μιας και αυτο αναγραφεται στο κουδουνι.Οι παραγγελιες ερχονται κανονικα απο τον ταχυδρομο στο σπιτι μιας και δεν εχω επεκταθει σε μεγαλυτερες παραγγελιες ωστε να χρειαστει παραλαβη απο τα ΕΛΤΑ.Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Επειδη αν παραγγειλω κατι μεγαλο θα χρειαστει να παει ο πατερας μου απο εκει μιας και αυτουνου αναγραφεται το ονομα,μπορω να αλλαξω το ονομα ωστε να μην τρεχει εκεινος για την παραλαβη αλλα εγω;Δηλαδη,στο συστημα των ΕΛΤΑ φαινεται το ονομα του ιδιοκτητη του σπιτιου ή απλα βλεπουν την οδο και παραδιδουν ανεξαρτητως ονοματος;Ευχαριστω για το χρονο σας.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Για να παραλαβεις πρεπει να υπογράψει ο πατερα σου την ειδοποίηση των ελτα και όταν πας στα ελτα πρεπει να εχεις μαζί σου την ταυτότητα του πατέρα σου και την δική σου.
dkmaster Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Προφανώς και αλλάζεις στα sites το όνομα και βαζει το δικό σου. Ο ταχυδρόμος κοιτάει οδό, όχι όνομα. Δηλαδή αν έρθει ειδοποίηση στα ΕΛΤΑ για τον Γιώργο τάδε και όχι για τον Χρήστο τάδε που είναι στο κουδούνι της οδού Μάρκου Μπότσαρη, ο ταχυδρόμος δε θα πει α δεν είναι ο Γιώργος. Θα αφήσει ειδοποίηση και θα πα να το πάρεις.
MidnightTX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι συστημένη η αποστολή μπορείς να παραλάβει οποιοσδήποτε από κατάστημα των ΕΛΤΑ αν έχει τον αριθμό αποστολής και την ταυτότητα του. Δεν χρειάζεται ούτε ονόματα να αλλάζεις ούτε να κουβαλάς άλλων ταυτότητες μαζί σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα