schram Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση αν ξέρετε να μου απαντήσετε. Πήγα σήμερα στη ΔΕΗ να συνδέσω το ρεύμα στο σπίτι που νοίκιασα χθες. Όλα καλά , αλλά όταν ρώτησα την κυριά που μ εξυπηρέτησε πόσες μέρες θα κάνει να συνδεθεί, μου είπε "μερικές, όχι πολλές", κάτι που δεν με κάλυψε ομολογουμένως σαν απάντηση. Επίσης έρχεται τεχνικός να συνδέσει το ρεύμα ή γίνεται αυτόματα, όπως π.χ. στο τηλέφωνο. Είμαι εντελώς άσχετη, συγγνώμη αν είναι άκρως ηλίθιες οι ερωτήσεις μου.
Joshua21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Πρέπει να έρθει τεχνικός να το συνδέσει. Όσο για το πότε ανάλογα το φόρτο εργασίας τους, μπορεί και την επόμενη μπορεί και σε καμιά βδομάδα.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν όχι την επόμενη σε δυο μέρες σίγουρα, έρχεται τεχνικός για αυτό πρεπει να ειναι κάποιος εκεί να ανοίξει, αν οι μετρητές ειναι μέσα
schram Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Σας ευχαριστω παιδια, αρα περιμενω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα