Alessionew Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή ειπώθηκαν κάποια πράγματα πάνω. Όταν σου στέλνουν μήνυμα από την Πειραιώς έξτρα πιν δε σΕ χρεώνουν. Όπως κι όταν σου στέλνουν μήνυμα ότι έγινε μεταφορά σε άλλο δικαιούχο ή ότι λάβατε λεφτά μέσω αιρις. Χρεώνεστε μόνο αν διαλέξετε να έρθουν κινησεις της κάρτας στο κινητό σας. Κανενα πακέτο ειδοποιήσεων με χρέωση δεν είναι ενεργοποιημένο από μόνο του, όποτε μην αγχώνεστε 1
ChimairaX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Η αν θες ενημέρωσει χωρίς χρέωση μπορείς να ενημερώνεσαι απλά με mail. Παντως η Πειραιώς ειναι η μόνη με χρέωση για sms.. Στην alpha και eurobank που εχω επίσης, είναι δωρεάν. Νταξ βεβαια η eurobank είναι λίγο ό,τι να ´ναι. Όποτε θυμάται στέλνει. Επειδή άνοιξα πρόσφατα Alpha Bank, ζητάνε 8 ευρώ ακόμα και για τα emails.
Melissa_virus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 μηπως εννοεις τα verified by visa ;υπαρχει και για mastercards κατι παρομοιο που ειναι για αγορες με καρτες σε μερικα shops για παραπανω ασφαλεια Ναι αυτό νομίζω έλεγε verified κλπ . και πως ψωνίζω από αυτούς? έχει τύχει πολλές φορές να ζητιανεύω την κάρτα της μάνας μου για να κάνω αγορά επειδή δεν μπορώ με δική μου. με της eurobank κάρτα μόνο το έχω πάθει αυτό. με πειραιώς δεν είχα θέμα ποτέ. ούτε με αλφα. απλά τώρα τα λεφτά πάνε eurobank και μου δημιουργούνται θέματα! κάτι πρέπει να κάνω εγώ υποθέτω που δεν το έχω κάνει. thanks
Alessionew Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή άνοιξα πρόσφατα Alpha Bank, ζητάνε 8 ευρώ ακόμα και για τα emails. 8 ευρώ ζητάνε για να σου στέλνουν τους πρόσθετους κωδικούς για να κάνεις πληρωμές και εμβάσματα. Όχι για τα αλερτς 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν στέλνω χρήματα κάπου έρχεται SMS και mail ότι έκανα τη συναλλαγή. Χωρίς χρέωση πάντα. Αυτό που γράφεις είναι πχ για όλες τις συναλλαγές πχ κάνω αγορά από κατάστημα πληρώνω με καρτα και έρχεται SMS? Ναι για τα πάντα. Συναλλαγές με κάρτες, κινήσεις λογαριασμών, εκκαθαρίσεις αγορών με πιστωτικές κάρτες, κλπ. Γενικώς οτιδήποτε συμβαίνει στις καταθέσεις και τις κάρτες σου, λαμβάνεις άμεσα sms. 1
web_assasin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Απο οτι εχω καταλαβει,free alert ερχεται μονο οταν κανεις εσυ καποια μεταφορα. Εαν θες να εχεις ειδοποιηση για τις υπολοιπες αλλαγες στο λογαριασμο σου ( πχ ενημερωση μισθοδοσιας ) το ζητας και υπαρχει χρεωση με το χρονο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Σε eurobank οι κωδικοι για baniking και τα email για κινησεις λογαριασμου δωρεαν .Αυτα εχω ...Για sms δε εχω ασχοληθει.
Heybro Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι για τα πάντα. Συναλλαγές με κάρτες, κινήσεις λογαριασμών, εκκαθαρίσεις αγορών με πιστωτικές κάρτες, κλπ. Γενικώς οτιδήποτε συμβαίνει στις καταθέσεις και τις κάρτες σου, λαμβάνεις άμεσα sms. Πλήρη ενημέρωση δηλαδή ξέρεις συνεχώς τι κινήσεις γίνονται. Τι χρέωση έχει αυτό? Σίγουρα βοηθάει να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή τι χρήματα μπαίνουν και βγαίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα