spirosR7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα προσφατα πουλησα ενα κινητο και το εστειλα μεσω Ελτα στα Χανια Κρητης το κοστος ηταν 15 ευρω περιπου. Εχουν περασει 9 μερες και ακομα δε μου τα εχουν φερει τα λεφτα. Πηρα τηλεφωνο μου ειπαν πως τα λεφτα εχουν ερθει πηγα χθες και μου ειπαν θα τα φερουν η σημερα η τη Δευτερα. Επισης να γραψω και την ασχημη εμπειρια μου που ειχα με τη κοπελα στο ταμειο που ειχε μια συμπεριιφορα οτι να ναι και ενα υφακι λες και της εκανα κατι...Περισσοτερα δε λεω το σιγουρο ειναι ποτε ξανα στα ελτα.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Ποια ειναι η απίστευτη ταλαιπωρία, οι 9 μέρες; 1
stelios_2809 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πούλησα μόλις με αντικαταβολή στην acs , τα χρήματα μπαίνουν μετά από 10-15 μέρες. Θα στα δώσουν στο χέρι η έχεις δώσει λογαριασμό ;
isay Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Οντως ειναι απιστευτη ταλαιπωρία να παρκάρεις στο κεντρο των χανίων σε ώρα αιχμής 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα προσφατα πουλησα ενα κινητο και το εστειλα μεσω Ελτα στα Χανια Κρητης το κοστος ηταν 15 ευρω περιπου. Εχουν περασει 9 μερες και ακομα δε μου τα εχουν φερει τα λεφτα. Πηρα τηλεφωνο μου ειπαν πως τα λεφτα εχουν ερθει πηγα χθες και μου ειπαν θα τα φερουν η σημερα η τη Δευτερα. Επισης να γραψω και την ασχημη εμπειρια μου που ειχα με τη κοπελα στο ταμειο που ειχε μια συμπεριιφορα οτι να ναι και ενα υφακι λες και της εκανα κατι...Περισσοτερα δε λεω το σιγουρο ειναι ποτε ξανα στα ελτα. Το κόστος αποστολής ήταν 15 ευρώ? Μαζί με τσιμεντολιθο το έστειλες? Πλέον η χρέωση ειν 2,6 για δέμα ενός κιλού +2,3 η αντικαταβολή άρα ειν 4,9 ευρώ Τα λεφτά τα περνεις γύρω στις 10 μέρες ΑΦΟΎ παραλάβει ο άλλος
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Τα ΕΛΤΑ ειδικα αυτην την περιοδο μπορει οντως να ειναι οτι χειροτερο (αμην και ποτε θα ιδιωτικοποιηθουν), αλλα το παρον τοπικ ειναι ατυχες...Ουτε ταλαιπωρια υπαρχει, ουτε καποιο φαουλ εκ μερους των ΕΛΤΑ. Εντος των προκαθορισμενων χρονικων οριων ειναι οσα λες. Επισης πώς καταφερες να βγαλεις το κοστος αποστολης για δεμα εσωτερικου στα 15 ευρω; 3 ευρω ειναι, lol.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα