Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δύο μονά κρεβάτια και θέλω να τα ενώσω με κάποιο σύνδεσμο γιατί όταν κοιμάμαι και πάω στην μέση απομακρύνονται το ένα απ το άλλο.

Θα ήθελα να μην χρειάζεται τρύπημα και τέτοια αλλά να είναι κάτι σαν σφυκτηρας πο να ενώνει τα πόδια.

Θα ήθελα να είναι universal χωρίς να χρειάζεται να ξέρω διαστάσεις από κάτι γιατί δεν είμαι στον χώρο.

Δημοσ.

Με ταινία φαρδιά και μπορεις να τυλιξεις τα δυο ποδια με χαρτονι για να μην λερωσεις το ξύλο άπλα πέρασε την ταινία καμιά 20 φόρες για να μην σπάσει εύκολα.

Δημοσ.

Σταθερό και αξιόπιστο σαν τις βίδες λογικά δεν θα είναι, αλλά αυτό που θες είναι το παρακάτω

besseytgrc10-1.jpg

Θα χρειαστεί βέβαια να βάλεις μπόλικα για να είναι σταθερό

Δημοσ.

Σταθερό και αξιόπιστο σαν τις βίδες λογικά δεν θα είναι, αλλά αυτό που θες είναι το παρακάτω

besseytgrc10-1.jpg

Θα χρειαστεί βέβαια να βάλεις μπόλικα για να είναι σταθερό

Αυτό και σημάδια θα αφήσει στο ξύλο και θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 4 επί 7-8 ευρώ το ένα δεν αξίζει πιστεύω.

Δημοσ.

Αυτό και σημάδια θα αφήσει στο ξύλο και θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 4 επί 7-8 ευρώ το ένα δεν αξίζει πιστεύω.

Σημάδια δεν θα αφήσει, αλλά και να άφηνε, στις τάβλες από κάτω και εσωτερικά δν νομίζω ότι θα ηταν πρόβλημα. Το κόστος είναι όντως θέμα, αλλά αφού δεν θέλει να βάλει βίδες...

Με σχοινιά και ταινίες δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχει καλό αποτέλσμα γιατί θέλει να μην είναι ελαστικό

Δημοσ.

Σημάδια δεν θα αφήσει, αλλά και να άφηνε, στις τάβλες από κάτω και εσωτερικά δν νομίζω ότι θα ηταν πρόβλημα. Το κόστος είναι όντως θέμα, αλλά αφού δεν θέλει να βάλει βίδες...

Με σχοινιά και ταινίες δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχει καλό αποτέλσμα γιατί θέλει να μην είναι ελαστικό

Σίγουρα μπορεί να το βάλει σε σημείο που δεν θα φαίνεται.

το καλύτερο πάντως είναι λάμες έχω φτιάξει με τέτοια κρεβάτι που έσπασε και άντεξε για καιρό.

s-l300.jpg

Δημοσ.

Όταν το στερεώσεις μπορείς να βάλεις κι ένα τέτοιο ανάμεσα στα στρώματα:

siggerud-eksartima-enwsis-gia-strwmata-0

Ωραίο αυτό το έχω δει σε ξενοδοχείο και βολεύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...