katerina_a_86 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω δύο μονά κρεβάτια και θέλω να τα ενώσω με κάποιο σύνδεσμο γιατί όταν κοιμάμαι και πάω στην μέση απομακρύνονται το ένα απ το άλλο. Θα ήθελα να μην χρειάζεται τρύπημα και τέτοια αλλά να είναι κάτι σαν σφυκτηρας πο να ενώνει τα πόδια. Θα ήθελα να είναι universal χωρίς να χρειάζεται να ξέρω διαστάσεις από κάτι γιατί δεν είμαι στον χώρο.
katerina_a_86 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Με τί; Θα πρέπει να μην είναι καθόλου ελαστικό και να αντέχει.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Με ταινία φαρδιά και μπορεις να τυλιξεις τα δυο ποδια με χαρτονι για να μην λερωσεις το ξύλο άπλα πέρασε την ταινία καμιά 20 φόρες για να μην σπάσει εύκολα.
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Σταθερό και αξιόπιστο σαν τις βίδες λογικά δεν θα είναι, αλλά αυτό που θες είναι το παρακάτω Θα χρειαστεί βέβαια να βάλεις μπόλικα για να είναι σταθερό
Ρεkλα Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Με ταινια οπως ειπωθηκε, η με (χοντρο) σχοινι.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Σταθερό και αξιόπιστο σαν τις βίδες λογικά δεν θα είναι, αλλά αυτό που θες είναι το παρακάτω Θα χρειαστεί βέβαια να βάλεις μπόλικα για να είναι σταθερό Αυτό και σημάδια θα αφήσει στο ξύλο και θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 4 επί 7-8 ευρώ το ένα δεν αξίζει πιστεύω.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Πλαστικό σχοινί, γυρνά το 3-4 φορές και δεν κουνιεται με τίποτα
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό και σημάδια θα αφήσει στο ξύλο και θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 4 επί 7-8 ευρώ το ένα δεν αξίζει πιστεύω. Σημάδια δεν θα αφήσει, αλλά και να άφηνε, στις τάβλες από κάτω και εσωτερικά δν νομίζω ότι θα ηταν πρόβλημα. Το κόστος είναι όντως θέμα, αλλά αφού δεν θέλει να βάλει βίδες... Με σχοινιά και ταινίες δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχει καλό αποτέλσμα γιατί θέλει να μην είναι ελαστικό
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Σημάδια δεν θα αφήσει, αλλά και να άφηνε, στις τάβλες από κάτω και εσωτερικά δν νομίζω ότι θα ηταν πρόβλημα. Το κόστος είναι όντως θέμα, αλλά αφού δεν θέλει να βάλει βίδες... Με σχοινιά και ταινίες δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχει καλό αποτέλσμα γιατί θέλει να μην είναι ελαστικό Σίγουρα μπορεί να το βάλει σε σημείο που δεν θα φαίνεται. το καλύτερο πάντως είναι λάμες έχω φτιάξει με τέτοια κρεβάτι που έσπασε και άντεξε για καιρό.
zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν το στερεώσεις μπορείς να βάλεις κι ένα τέτοιο ανάμεσα στα στρώματα: 1
DrLo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν το στερεώσεις μπορείς να βάλεις κι ένα τέτοιο ανάμεσα στα στρώματα:
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν το στερεώσεις μπορείς να βάλεις κι ένα τέτοιο ανάμεσα στα στρώματα: Ωραίο αυτό το έχω δει σε ξενοδοχείο και βολεύει.
katerina_a_86 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά όλα αυτά αλλά προβληματίζομαι αν η ταινία κάνει δουλειά ή αν θα είναι ελαστική. Περίμενα να υπήρχαν τίποτα φθηνοί σφυκτήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα