zio10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει και η λύση του σύρματος (με κάποιο προστατευτικό για να μη κάνεις ζημιά στα πόδια).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν το στερεώσεις μπορείς να βάλεις κι ένα τέτοιο ανάμεσα στα στρώματα: Καλή φάση, αλλά μόνο για τέτοιου τύπου κρεβάτια + στρώματα. Αν είναι τα κλασικά παλιά ξύλινα κρεβάτια που "αγκαλιάζουν" το στρώμα, το κενό ανάμεσα στα 2 κρεβάτια είναι αρκετά μεγαλύτερο, οπότε δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι. 3
teddy71 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Αν περασεις την ταινια γυρω γυρω 10-15-20 φορες δεν θα ειναι με τιποτα ελαστικη. Θεμα ελαστικοτητας εχεις μονο αν την περασεις λιγες στροφες. Βαλε και χαρτονι γυρω γυρω εκει που θα περασεις την ταινια και θα εισαι κομπλε. Η φτηνότερη λυση με 2€ καθαρισες και αν αποτυχει σιγα την χασουρα.
greekbusters Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Προτίμησε 3 σφυκτηρες αν σε παίρνει και δεν βρίσκει κάτω στο στρώμα. Δύο στις άκρες και μια στην μέση. Όπου πιάνουν αυτές βάλε και δύο τακακια και δεν θα δεις σημάδι. Και πιο μικρές από αυτές στις φωτο μια χαρά κάνουν. Άλλωστε μετά θα σ μείνουν αν το λύσεις τα κρεβάτια ,όλο και κάπου θα σ χρησιμεύσουν Πάντως με όποιον τρόπο τα δεσεις βάλε ανάμεσα στα δύο κρεβάτια ένα χαρτόνι ή οτιδήποτε παρόμοιο ώστε να μην Σ σημαδευτουν
Tenshi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Καλή φάση, αλλά μόνο για τέτοιου τύπου κρεβάτια + στρώματα. Αν είναι τα κλασικά παλιά ξύλινα κρεβάτια που "αγκαλιάζουν" το στρώμα, το κενό ανάμεσα στα 2 κρεβάτια είναι αρκετά μεγαλύτερο, οπότε δεν νομίζω ότι θα κάνει κάτι. Υπάρχει αντίστοιχο για τα "σουηδικά" κρεβάτια.Βάζεις την ένωση,ένα διπλό ανώστρωμα,το κάλυμα και δέν κουνιέται τίποτα.Μου έχει λύσει τα χέρια η συγκεκριμένη πατέντα. Απλά μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα μετατοπίζονται τα κρεβάτια και γιατί δέν λύνεται το πρόβλημα με μερικά zip ties στα πόδια ξέρω γώ.
katerina_a_86 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει αντίστοιχο για τα "σουηδικά" κρεβάτια.Βάζεις την ένωση,ένα διπλό ανώστρωμα,το κάλυμα και δέν κουνιέται τίποτα.Μου έχει λύσει τα χέρια η συγκεκριμένη πατέντα. Απλά μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα μετατοπίζονται τα κρεβάτια και γιατί δέν λύνεται το πρόβλημα με μερικά zip ties στα πόδια ξέρω γώ. α καλή ιδέα τα zip ties. Δοκίμασες δηλαδή και δεν λύνουν το προβλήμα;
Tenshi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2017 α καλή ιδέα τα zip ties. Δοκίμασες δηλαδή και δεν λύνουν το προβλήμα; Το γεγονός οτι θα σταθεροποιηθούν με τα zip ties το θεωρώ δεδομένο.Απλά μου κάνει εντύπωση, γενικότερα, γιατί τα δικά σου κρεβάτια κουνιούνται όταν πάς στην μέση.Τόσο light κατασκευή πια; Δέν ξέρω και τι χρήση (τους) κάνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα