Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ότι νάναι 5 νάναι μέσα στις ελλείψεις είναι στο GTA IV μπορούσες μέχρι και να πάρεις ένα τυχαίο τενεκεδάκι απο το πάτωμα και να το πετάξεις...

Το GTA V υπερτερεί μόνο σε πράματα που έχουν να κάνουν με την αλλαγή του hardware στην εποχή μας.

πχ επειδή σήμερα οι κάρτες γραφικών ακόμη και οι φθηνές έχουν 2GB vram μπορεί και έχει texture με μεγαλύτερη ανάλυση η μεγαλύτερους χάρτες...

Όταν είχε βγεί το GTA IV υπήρχαν Pc με κάρτες γραφικών ακόμη και 512mb και αρκετά είχαν 256mb... παρόλα αυτά ζουλήξανε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

ότι έχει σχέση με καλογραμμένο game ή σενάριο to GTA V είναι απλά μια απογοήτευση...

σαν game απο μόνο του (δεδομένου του budget κτλ) δεν το λες και άσχημο όμως αν είχε κάποιος σχέση με τους προηγούμενους τίτλους που ο καθένας ήταν κατα πολύ καλύτερος απο τον προηγούμενο τότε δεν μπορείς παρά να απογοητευτείς...

Χάλια AI, πανεύκολη αντίπαλοι και ανύπαρκτα hitbox (τους πυροβολάς στα πόδια και δεν κουτσαίνουν όπως στο GTA IV απλά ψοφάνε.. ) τα αυτοκίνητα στο GTA V είναι ψεύτικα χωρίς ανάρτηση και physics μπορείς να τρέχεις τελικές και στρίβουν λες και είσαι με ποδήλατο.. (ούτε τα γραφικά των αναρτήσεων υπάρχουν ούτε αν τρακάρεις δεν πετιέσαι απο το παρμπριζ κτλ)

οι μάχες σώμα με σώμα αστείες και αυτές..

γενικά μην το αναλύουμε άφησα μερικά βίτνεο που δείχνουν τα μειονεκτήματα και υπάρχουν και άλλα τόσα..

Επίσης και η υπόθεση είναι κατώτερης ποιότητας στο GTA IV για πρώτη φορά δεν πήγαν να αντιγράψουν χαρακτήρες απο γνωστές ταινίες και να τους κάνουν καρικατούρες όπως γινόταν με τα προηγούμενα αλλά πήγαν να κάνουν μια ιστορία δική τους βασισμένη πάνω σε σενάριο δικό τους..

στο GTA V έχουμε πάλι την καρικατούρα του μαύρου των γκέτο του κράκερ και την καρικατούρα του πρώην μαφιόζου... η καινοτομία είναι ότι μπορείς να τις παίξεις εναλλάξ για να μην βαριέσαι.. κυριολεκτικά!

Το gta iv ήταν μεγάλο πισωγυρισμα σε σχέση με το San Andreas για αυτό και δεν έκανε την ίδια αίσθηση και απογοήτευσε αρκετούς

Το V έδωσε πολλά από αυτά που περίμενε ο κόσμος παρόλα αυτά υπήρχαν κι άλλα που θα μπορούσε να δώσει επιπλέον ώστε να είναι το σύγχρονο San Andreas, ελπίζω στο 6..

Παρά τα οποία αρνητικά του όμως το gta v είναι παιχνιδαρα που δύσκολα ξεπερνιέται και δύσκολα μπορείς να βρεις κάτι να το συγκρίνεις μαζί του

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

GTA IV > GTA 5

Οι άνθρωποι που δουλέψανε στο GTA V δουλέψανε κυρίως πάνω στο να κάνουν το game να μην σπάει εύκολα απο τους πειρατές και στο online σύστημα

το GTA 5 ήταν πάντα 1 βήμα μπροστά 5 βήματα πίσω απλά γιατι ήταν άλλος ο σκοπός του (να αρπάξει λεφτά απο τα παιδάκια που έχουν γονείς με πιστωτικές κάρτες οπότε το παιχνίδι κουτσουρεύτηκε προκειμένου να τρέχει εύκολα online με τις χειρότερες συνδέσεις και τις λιγότερες απαιτήσεις έτσι ώστε ο κάθε μπόμπηρας να έχει πρόσβαση στο online μαγαζάκι τους)

Οι περισσότεροι πραγματικοί gamers απογοητευτήκαμε απο τον συγκεκριμένο τίτλο..

https://www.youtube.com/watch?v=GWVtZJo-HqI

https://www.youtube.com/watch?v=HFlt7Rxwzjw

https://www.youtube.com/watch?v=7mDJIEEkRtA

και υπάρχουν 100άδες τέτοια βίντεο σαν το απο πάνω ίσως και χιλιάδες..

ΤΟΣΟ πολύ απογοήτευσε...

Αλλά hey... μπορείς να ρουφήξεις μπόνκ μικρό μοωρό στο GTA V είσαι μεγάλος δες λαμπιόνια και μπορείς να παίξεις Online και να δείξεις στους φίλους ότι έχεις χρυσό μπόνκ αρκει να ξοδέψεις μερικά ασήμαντα δολάρια για να πάρεις 10.000.000 credits

ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ειναι πάρα πολλά σε σχέση με τα δολάρια που σου ζητάμε!!

και θα ρουφάς απο χρυσό bong!

Αγκού μπεμπέ!

Το λέτε και με καμάρι πως περάσανε 4 χρόνια και τους γλύφετε... 4 χρόνια και ένα σημαντικό update με καινούργιο single player περιεχόμενο δεν βγάλανε!!! (όπως κάνανε με το GTA IV πχ episodes from liberty city) γιατι να ασχοληθούν;;;; αφού αρμέγουν τα παιδάκια μια χαρά στο online.

To GTA IV ήταν το game που πραγματικά δούλεψε η rockstar για να φέρει κάτι επαναστατικό απο κάθε άποψη γιαυτό αναπτύξανε και την euphoria engine (που κουτσούρεψαν αργότερα για το V)

Τους στεναχώρησε όμως μάλλον όπως φαίνεται που πολλοί παίζανε πειρατικά (παρόλο που εκει προσπαθήσανε να το δυσκολέψουν) και είπε να μας εκδικηθεί με το 5 που επίτηδες καθυστέρησε τους υπολογιστές και γενικά το κυρίως concept ήταν το πως να βγάλουν χρήματα .

https://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_IV#Production

εταιρια ειναι ! οχι φυλανθωπικο ιδρυμα! εσυ δουλευεις και θες να πληρωνεσε. εκεινη να μην θελουν το ιδιο;

Δημοσ.

Καλά στον υπολογιστή είναι πολύ ανώτερο με τα κόλπα και τα έξτρα, όμως εμένα μου έχει μείνει απωθημένο που δεν μπορώ να μπω στα κτίρια. Το θεωρώ μεγάλο μείον. Ωραίος ο χαβαλές στους δρόμους και το σκαρφάλωμα των βουνών αλλά θα ήταν τέλειο αν έμπαινες στα κτίρια.

Καταλαβαίνω βέβαια ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο, το παιχνίδι θα έπιανε δέκα οκτάρια dvd και θα κόστιζε ένα κατοστάρικο.

Δημοσ.

Προσωπικά τα εχω παίξει όλα από το 3 και μετά. Στο vice city απλά εβαζα mp3 (στo PC) και απλά οδηγούσα με τις ώρες για χαλαρωση.

Το SA πολύ καλό αλλα μετα από λιωσιμο που ήθελα απλά να κόβω βόλτες.... μου την επεφταν στις περιοχές μου συνεχεια και νευριαζα.

Το V το βρήκα θεϊκό αν και δεν μπορώ να καταλαβω (τουλαχιστον με τους τρόπους που το επαιξα εγώ) πως μπορούσε να βγάλεις λεφτα για αν αγορασεις τα παντα. Και αν είχε και νοημα βασικά να μαμηθείς για να τα αγορασεις.

https://imgur.com/a/mjESw

Δημοσ.

Δεν βλέπεις την μεγάλη εικόνα.. με το να τους γλείφουμε τα @@ δεν καταφέρνουμε τιποτα άλλο απο το να παίρνουμε @@.

Δεν είναι τόσο ασήμαντο γεγονός που νομίζεις απο κάτι τέτοια άρθρα βγάζουν συμπεράσματα οι εταιρίες που πληρώνουν για υπηρεσίες αναλυτών. Σου λέει α οκ όλοι λένε τι τέλεια που είναι το game καλά πάμε φάτε και άλλες κάρτες στην μάπα!!

Καιρός είναι να ξυπνήσουμε και να λέμε τις αλήθειες. 

Και πρώτοι απόλους όσοι ντεμέκ θέλουν να λένε πως ασχολούνται με τον χώρο.

Δεν γίνεται ειδικά αυτοί να παπαγαλίζουν generic διαφιμισούλες και να κάνουν μπε όπως οι άλλοι.

Είναι απλό η Rockstar 4 χρόνια ούτε καινούργιο τίτλο δεν έβγαλε στην σειρά ούτε την ίδια την σειρά δεν εμπλούτισε με expansions όπως (πολύ σωστά) έκανε παλιότερα) και της λέμε και μπράβο τι γαμάτη που είσαι;;;; ειναι δυνατόν;;

Κάθετε και αρμέγει τα μωράκια με τις πιστωτικές του μπαμπά.

Και το παιχνίδι της είναι κατώτερων προδιαγραφών απο τον προηγούμενο τίτλο της σειράς.. υπερέχει (και όχι για πολύ) σε ασήμαντες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την σημερινή πραγματικότητα (μέσο hardware χρήστη)

Δεν είναι θέμα του τι μου αρέσει είναι θέμα του τι γίνεται στο gaming.. HL3 δεν θα δούμε ούτε τον άλλον αιώνα για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Οι casuals είναι ο καρκίνος των gamers και ο άγγελος εξ ουρανού των εταιριών γιατι προβατοποιούνται πανεύκολα δώσε λίγα λαμπιόνια και σκάνε το 50άρικο!

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε οι υπόλοιποι gamers είναι να προσπαθήσουμε να δείξουμε στους casuals την κοροϊδία μπας και αρχίσουν και ζητάνε τα αυτονόητα.

και να πω ότι πληρώνονται οι δικοί μας (Έλληνες) που κάθονται και τα λένε αυτά να πω οκ.. αλλά ούτε πληρωνόμαστε και τους χαϊδεύουμε και τα @@ που καθυστερήσανε 1+ χρόνο να βγάλουν Port για PC που κρατάνε τιμές στον θεό που δεν προσφέρουν τιποτα καινούργιο κτλ κτλ... τα μόνα υpdates στο παιχνίδι έχουν να κάνουν με το Online μαγαζάκι τους που πουλάνε κάρτες..

γιατι αυτό κατάντησαν να είναι καρτοκινητή.. όχι game developer.

Εταιρίες είναι δεν λέω το κέρδος θέλουν αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα balance μεταξύ κέρδους και παροχών στους πελάτες και νομίζω σε αυτό το σημείο όλοι σχεδόν οι μεγάλοι developers έχουν ξεφύγει εντελώς...

γιατι ακριβώς βρίσκουν και τα κάνουν στους casuals αλλά το σπρώξιμο στους casuals το νιώθουμε και εμείς οι υπόλοιποι.

Πολλά ναρκωτικά.

• Like 2
Δημοσ.

παρόλο που το έχω τερματίσει 3 φορές, μόλις πριν 1 εβδομάδα αποφασίσαμε με δυο φίλους να δοκιμάσουμε το online.

Απλά...εξαιρετικό, από κάθε άποψη. Τι έχανα απλά τόσο καιρό!!

• Like 1
Δημοσ.

Απιστευτο game αλλα προσωπικη μου αποψη το Iv ειναι 2 βηματα μπροστα. Το iv πραγματικα με ειχε ρουφηξει μεσα στον κοσμο και ηταν τεραστιο βημα απο το sa. Βεβαια και το v ειναι απιστευτο game, το εχω σε ps3, ps4 και pc και παιζω σχεδον καθημερινα online στο ps4 ( λογο του δραματικα μικροτερου αριθμου χακερ σε σχεση με την απελπιστικη κοινοτητα του Pc).

Δημοσ.

ενταξει παιδια τα Gta ειναι επος αλλα την μαγεια που μου αφησαν το vice city και ειδικα το San δεν μου την αφησε κανενα, το Gta v το ελιωσα αλλα δεν ξερω δεν μου αφησε την ιδια μαγεια με το San ας πουμε το μονο Gta που πραγματικα δεν μου αρεσε ειναι το IV δεν ξερω μαλλον η πολη μου την ξενισε

Δημοσ.

Όταν είχε βγεί το GTA IV υπήρχαν Pc με κάρτες γραφικών ακόμη και 512mb και αρκετά είχαν 256mb... παρόλα αυτά ζουλήξανε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

εγώ θυμάμαι το παιχνίδι οταν βγήκε να είναι ΤΕΡΜΑ un-optimised και ακομα και τώρα καθαρό 60αρι δεν μπορεις να βγάλεις μιας και τρέχει σε 2 πυρήνες.

Η κάρτα γραφικών υπολειτουργεί αν δεν έχεις δυνατό πυρήνα.

ο υπολογιστής της υπογραφης με ολα τερμα δεν το σηκώνει στα καρέ που τρέχω το GTA V με high-very high settings.

άστο καλύτερα τι λεπτομέρια ζούληξαν και που.

Ακόμα και με το optimisation patch που έβγαλαν το έκαναν ελαφρώς παραπάνω πολυνηματικό.

Υποψιν περασα το παιχνίδι πριν 2 μήνες για να το θυμηθώ και δυστυχώς με 30 καρέ σε normal-high δεν παίζεται.

Κάθετε και αρμέγει τα μωράκια με τις πιστωτικές του μπαμπά.

Το γράφεις αυτό διότι είτε δεν έχεις παρέα να παίξεις το 5 στο Online είτε είδες πόσο δύσκολα βγαίνουν τα χρήματα.

σε 5 μήνες έχω βγάλει γύρω στα 90Μ στο παιχνίδι,μη λέμε βλακείες για αρμεγμα σε κάρτες.Σου δίνει δωρεαν DLC με νεο πράγμα και το κοιτάζεις στα δόντια.

που καθυστερήσανε 1+ χρόνο να βγάλουν Port για PC

αντι να λες ευχαριστώ που παίζει απο Q6600(επεξεργαστής του 2009)και 4 γιγα ραμ και δεν θες κανενα υπερκτήνος για να παίξεις τις τελευταις μαλακίες που βγαίνουν και ζητάνε κατι i7 και 16 γιγα ραμ και να περίμενεις καμια 10αρια patch για να το τελειώσουν για να φας ενα 5ωρο στορι και μετά να κοιτάζεις το παιχνίδι(ΕΑ,ACTIVISION,UBISOFT ΚΛΠ),έχεις και παράπονο που έδωσαν ενα τελειωμένο(στο optimisation κομμάτι) στο κοινό και διορθώνουν συνέχεια πραγματα.

Δημοσ.

Ξεκίνησα από πιτσιρικάς με το GTA 1 στο PlayStation 1 ... συνέχισα να τιμάω όλα τα GTA, μέχρι και το 5. Ελπίζω σύντομα να βγει το 6.

GTA για πάντα...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό με τα κτίρια και εγώ το έχω παράπονο που δεν έχει πια να μπαίνεις. Έμπαινα και τα εσκιζα όλα.

Δες αυτό το mod.

https://www.gta5-mods.com/scripts/home-invasion

Πάντως έχοντας παίξει όλα τα GTA από το 3 και μετά μπορώ να πω ότι τα καλύτερα για μένα ήταν το Vice City και το IV. To Vice City ήταν από τα πρώτα openworld που εισήγαγε μοτοσικλέτες, ελικόπτερα και βάρκες και είχε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα από Μαιάμι δεκαετία του 80. Το 4 ήταν πολύ πιο σκοτεινό αλλά πολύ προσεγμένο και ήταν λες και βρίσκεσαι στη Νέα Υόρκη. Το 5 με χάλασε, μου φάνηκε πολύ μεγάλο και άδειο, μάλλον επειδή δώσαν όλη την προσοχή τους στο online κομμάτι που εμένα μου είναι αδιάφορο.

Επεξ/σία από Joe-4
Δημοσ.

Θυμάμαι παλαιότερα που έλιωνα στο gta san andreas και όταν ανακάλυψα κάποιους cheat codes  ,ένιωθα λες και ανακάλυψα τον τροχό.Απλώς είναι top στο είδος του για αυτο και πούλησε τόσο το gta v.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...