Προς το περιεχόμενο

Htc 10 για Xiaomi mi max 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να κάνω αυτή την αλλαγή αλλά φοβάμαι το μέγεθος και μήπως το μετάνιωσω μετά..

Αξίζει λέτε η μετάβαση?

Δημοσ.

Με κούρασε η οθόνη. Θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο με πολύ καλή μπαταρία.

Εάν εξαιρέσουμε αυτό το htc 10 είναι το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου.

Δημοσ.

Είναι αρκετά μεγάλο.

Εγώ που είχα 5,7 και με είχε κουράσει.

Το ιδανικό μέγεθος είναι τα 5,5.

Βέβαια όλα είναι μια συνήθεια.

Δημοσ.

Απο 6" επεσα σε 5,5"

Στην αρχη μ φανηκε μεγαλη διαφορα.

Μετα ημουν οκ.

Οπως και ειχα 5" και πηγα στις 6 ιντσες φανηκε πελωριο.μετα 10 μερες ημουν οκ. Απολαυση η μεγαλη οθονη αλλα δυσκολο να μπει σε τσεπες και συνηθως μεγαλη καταναλωση μπαταριας.

Δημοσ.

Εγώ είχα παλιότερα το Sony Z ultra που ήταν επίσης 6.44 αλλά ήταν τεράστιο και πολύ λεπτό και φοβόμουν να το πιάσω.

Το mi max πιστεύω θα είναι μικρότερο και πιο συμμαζεμενο.

Η μπαταρία τέρας. Τι λέτε? Φοβάμαι μην το μετάνιωσω μετα...

Δημοσ.

Εγώ είχα παλιότερα το Sony Z ultra που ήταν επίσης 6.44 αλλά ήταν τεράστιο και πολύ λεπτό και φοβόμουν να το πιάσω.

Μιας και το έχει η κοπέλα μου κι έχω μια εικόνα, αν έχεις μεγάλες τσέπες ή τσαντάκι δε θα έχεις θέμα στις μετακινήσεις σου. Επίσης αν θες να κάνεις χρήση με το ένα χέρι, το ξεχνάς... Κατά τα άλλα, συνηθίζεται και σε ό,τι ζητάς, θα σε αφήσει υπερευχαριστημενο.
Δημοσ.

Μιας και το έχει η κοπέλα μου κι έχω μια εικόνα, αν έχεις μεγάλες τσέπες ή τσαντάκι δε θα έχεις θέμα στις μετακινήσεις σου. Επίσης αν θες να κάνεις χρήση με το ένα χέρι, το ξεχνάς... Κατά τα άλλα, συνηθίζεται και σε ό,τι ζητάς, θα σε αφήσει υπερευχαριστημενο.

Συνήθως τσαντάκι έχω μαζί μου τον χειμώνα στο μπουφάν. Ακόμη σε δίλημμα είμαι..

Δημοσ.

το xiaomi είναι πραγματικά τεράστιο σχεδόν ίδιες διαστάσεις με το ούλτρα χωρίς 800άρα μπάντα και με κάμερα πολύ κατώτερή απ το htc που έχει από τις τοπ κάμερες αυτήν τη στιγμή ...σχεδον  stock android που θα πάρει μπαμ μπαμ αναβάθμισή σε oreo τώρα αν δεν σ ενδιαφέρουν όλα αυτά χτυπά το mi max2 που μονό σε μπαταρία υπερτερεί

Δημοσ.

Με κόβω να μένω με το 10αρι. Δεν θέλω να το ρισκάρω.

Άμα τυχων προχωρούσα σε ανταλλαγή πόση διαφορά σε χρήματα να ζητούσα?

Το δικό μου το δίνω 290 και το Mi max 2 είναι αγορασμενο από eblobal καινούριο.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Δημοσ.

εδώ παίζουν στα 250€ προσωπικά δεν θα το έκανα σε καμία περίπτωσή έκτος αν ο άλλος έδινε πολύ καλή διάφορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...