tazos87 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω κουζίνα(φούρνο) και να μη δώσω πολλά χρήματα.Εχω πετυχει 1) μια Beko στα 240 και εχει 2 καλές κριτικές, ειναι εμαγιε.2) Μια Davoline επίσης στα 240 και εμαγιέ. 3) Μια Indesit στα 320, με κεραμικες εστιες που εχει και συστημα καθαρισμου (υδρολυση)4) Μια Pitsos εμαγιε στα 320.Τις 2 πρωτες δεν τις πολυξέρω, μονο οτι η 1 είναι τούρκικη και η 2 νομιζω ελληνικη.Indesit εχω ακουσει και καλα λόγια και άσχημα.Pitsos γενικά ξερω οτι ειναι αξιόπιστη....Θα μου προτείνατε μια από τις 2 πιο οικονομικές? Εχετε εμπειρία?Ευχαριστώ πολύ!
papoys1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Για τις Beko υγραερίου έχω ακούσει καλά λόγια. Οι Pitsos πάντα ήταν κορυφή ειδικά στις κουζίνες. Εάν τη θέλεις για συχνή και καθημερινή χρήση σαν εγγύηση πήγαινε στην Pitsos.Εάν είσαι εργένης και τη χρησιμοποιείς μία στο τόσο πήγαινε και σε κάτι φτηνότερο αλλά η η κουζίνα είναι ένα καθημερινό "αντρικό" εργαλείο δουλειάς και δε θα το συνιστούσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα