Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα κρυπτονομίσματα και γι αυτό θα ήθελα την βοήθειά των πιο έμπειρων!

Σκέφτομαι να επενδύσω ελάχιστα χρήματα, πολύ ελάχιστα όμως δλδ 100-200 ευρώ, δεν είναι πολλά λεφτά αλλά δεν είναι και λεφτά που θέλω να τα πετάξω σε κάτι ανώφελο και άσκοπο!

Αν επενδύσω στο Ethereum ή σε κάποιο άλλο κρυπτονόμισμα έχω καμια πιθανότητα αυτα τα 100-200 να τα κάνω 400-500?

Υπάρχει καμία καλύτερη πρόταση για επένδυση ενός τόσο μικρού ποσού που σε μικρό βάθος χρόνου να φέρει μια σχετικά καλή απόδοση πίσω?

Δημοσ.

Εγγυημένη απόδοση δεν υπάρχει σε τίποτα. Ειδικά αν θέλεις να τριπλασιάσεις τα χρήματα σου, το ρίσκο είναι μεγάλο. Βάλε 200€ και άστα, μην ασχολείσαι, ξανακοίτα μετά απο κανα χρόνο. Ενδεχομένως να έχεις πάρει ενα 25-30%, ενδεχομένως να έχεις χάσει το ίδιο ποσοστό.

Το eth για μένα έχει μέλλον αλλά επηρεάζεται από πολλούς (εξωγενείς) παράγοντες και οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι άτοπη αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

η ψαξου πολυ η παιρνε bitcoin καθε μηνα και μην παρακολουθεις τιποτα, αλλιως μονο χαμενος θα βγεις να ξερεις, με day trading και λιγη εμπειρια καθε φορα που θα πεφτει το νομισμα θα πουλας πανικοβλητος

Δημοσ.

Οκ φιλε εγω τη συμβουλη μου σου την εδωσα, αν ηταν τοσο ευκολο ολοι πλουσιοι θα μασταν. Και αν αγορασεις κατι το οποιοβπεσει μονιμα (πχ dugibytes)

Δημοσ.

Παιδιά ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! Αν ήξερα δεν θα ρώταγα...Η λογική μου λεει πως για να έχεις κέρδος πρέπει να αγοράσεις σε μια τιμή x και να πουλήσεις σε μια τιμή x+ γι αυτό το είπα!

Δημοσ.

Με 100 ευρω παντως επενδυση δεν το λες ...

Παρε 1-2 limited edition Zippo κρατα τους στο κουτι τους για 10 χρονια να εχεις μετα συλλεκτικα αντικειμενα πολλαπλασιας αξιας.

Ουτε αγχη ουτε τιποτε ..

Δημοσ.

Παιδιά ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! Αν ήξερα δεν θα ρώταγα...Η λογική μου λεει πως για να έχεις κέρδος πρέπει να αγοράσεις σε μια τιμή x και να πουλήσεις σε μια τιμή x+ γι αυτό το είπα!

ε ναι ρε φιλε αλλα δεν γινεται να μαθεις ρωτωντας στο φορουμ που εχει γενικη θεματολογια, υπαρχουν πολλοί χώροι στο ιντερνετ που θα σου μαθουν και κανάλια στο youtube, επισης στο reddit αν μπεις καθε νομισμα εχει και το νημα του

ναι απλα που ξερεις οτι θα ανεβει η αξια και δεν θα αγορασεις σε μια τιμη χ και η αξια θα πεσει στο 0.5χ σε 24 ωρες; και εχουν συμβει και χειροτερα σε πληροφορω αν αυτο φαινεται τραβηγμενο, η ριχνεις διαβασμα λοιπον η αφηνεις καλυτερα τα κρυπτο

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ιδιαίτερες γνώσεις καλύτερα να τοποθετήσεις τα χρήματά σου σε ένα επενδυτικό κεφάλαιο για κρυπτονομίσματα όπως το Astronaut, και να αφήσεις τις επενδυτικές επιλογές σε ειδικούς. Εδώ μπορείς να διαβάσεις μερικές αναλύσεις τους.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ιδιαίτερες γνώσεις καλύτερα να τοποθετήσεις τα χρήματά σου σε ένα επενδυτικό κεφάλαιο για κρυπτονομίσματα όπως το Astronaut, και να αφήσεις τις επενδυτικές επιλογές σε ειδικούς. Εδώ μπορείς να διαβάσεις μερικές αναλύσεις τους.

ουτε αυτο ειναι καλο γιατι ο αστροναυτης μπορει να την κανει για σελήνη μαζι με τα νομισματακια σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...