Manjaro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν έχω ένα θέμα με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας μου... εγώ θέλω να του δίνω τα λεφτά ηλεκτρονικά μέσω τραπέζης αυτός θέλει μετρητά... Τέσπα με τα πολλά του κάνω "αντίσταση" και μπιστολιάζω τα κοινόχρηστα μέχρι να δεχτεί να τα παίρνει ηλεκτρονικά. Αυτός τώρα κάνει την άλλη τρολλιά... μου κλείνει τον κεντρικό διακόπτη νερού (εντωμεταξύ και το νερό στα κοινόχρηστα είναι και το ποσό για το νερό διψήφιο νούμερο) τον ανοίγω εγώ... μετά απο λίγο τον κλείνει αυτός!!!! Άσχετα με το αν έχω δίκαιο ή άδικο με το μπιστόλιασμα Μπορεί αυτός με το έτσι θέλω να μου κλείνει τον διακόπτη του νερού;;;;;; Ας διεκδικήσει τα μπιστολιάσματα με έννομο τρόπο με κάποιο εξώδικο κτλ αν θέλει (ή ας συμφωνήσει να τα παίρνει ηλεκτρονικά και όχι μετρητά) Επειδή δηλαδή τον μπιστόλιασα δεν σημαίνει ότι μπορεί να παρει τον νόμο στα χέρια του! ούτε αστυνομία είναι ούτε ΕΥΔΑΠ ! Αν είναι δηλαδή να με απειλήσει και με όπλο επειδή χρωστάω κοινόχρηστα και όλα καλά και ωραία!!Πραγματικά είναι ενοχλητικό αυτό που κάνει πέρα ότι με φέρνει σε απίστευτη κατάσταση υπάρχει και η φθορά.. τις προάλλες έκαιγε ο θερμοσίφωνας χωρίς νερό ας πούμε και κάθε φορά κλείσε άνοιξε τον διακόπτη μαζεύουν αέρα οι σωληνώσεις και κάνουν διάφορους ήχους... αν γίνει καμιά ζημιά αυτός δεν θα φταίει που αυτοδικεί;;; Παρακαλώ παραπέμπεστε με σε νόμους και κανονισμούς που θα με βοηθήσουν να του γράψω ένα εξώδικο καθώς και τα είδη των μηνύσεων που μπορεί να του κάνω (ψυχική οδύνη διατάραξη οικογενειακής τάξης κτλ) Υπόψιν ο διαχειριστής δεν είναι και ο ενοικιαστής μου δηλαδή ούτε το σημείο απο τον διακόπτη μέχρι το διαμέρισμα μου είναι στην δικαιοδοσία του! (γιατι το σημείο απο τον διακόπτη και πριν είναι της ΕΥΔΑΠ απόσο ξέρω) Ευχαριστώ.
txcellas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Γουστάρω μπιστολιασμα! Μου θυμίζει μια γκαυλα από το λύκειο! 2
Vapir Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 απόδειξη σου κόβει για τα μετρητά? αν όχι τότε είναι ύποπτο αλλιώς την περίπτωση να μην βολεύει αυτός ο τρόπος πληρωμής την σκέφτηκες? εγώ μπορεί να θέλω να πληρώνω με κουπόνια τι πάει να πει οτι ντε και καλά είναι υποχρεωμένος να το δεχθεί αλλιώς "δεν πληρώνω"? πρέπει να βρείτε μια λύση γιατι αυτό που κάνεις κ εσύ ειναι καθαρός εκβιασμός + χρησιμοποιείς κάτι που δεν πληρώνεις αυτή τη στιγμή Δε σου λέω οτι έχει δίκιο απλά δεν έχεις ούτε εσύ , βρείτε μια μέση λύση. Αν δεν υπάρχει κανένας λόγος που αρνείται τότε τι να σου πω, στη θέση σου θα συμβουλευόμουν δικηγόρο αντί να παίζω κόντρα στην κόντρα , δεν είναι κ τόσο ώριμο κ απ τους δυο σας δηλαδή . #Τένια Μακρή mode /off 1
defacer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που επέλεξες να κλιμακώσεις την όλη κατάσταση; Μπορώ να σκεφτώ πολύ εύκολα πιθανό λόγο που το τραπεζικό δημιουργεί πρόβλημα στο διαχειριστή, ενώ δε μπορώ να φανταστώ το ίδιο για σένα και τα μετρητά. 4
Manjaro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 απόδειξη σου κόβει για τα μετρητά? αν όχι τότε είναι ύποπτο αλλιώς την περίπτωση να μην βολεύει αυτός ο τρόπος πληρωμής την σκέφτηκες? εγώ μπορεί να θέλω να πληρώνω με κουπόνια τι πάει να πει οτι ντε και καλά είναι υποχρεωμένος να το δεχθεί αλλιώς "δεν πληρώνω"? πρέπει να βρείτε μια λύση γιατι αυτό που κάνεις κ εσύ ειναι καθαρός εκβιασμός + χρησιμοποιείς κάτι που δεν πληρώνεις αυτή τη στιγμή Δε σου λέω οτι έχει δίκιο απλά δεν έχεις ούτε εσύ , βρείτε μια μέση λύση. Αν δεν υπάρχει κανένας λόγος που αρνείται τότε τι να σου πω, στη θέση σου θα συμβουλευόμουν δικηγόρο αντί να παίζω κόντρα στην κόντρα , δεν είναι κ τόσο ώριμο κ απ τους δυο σας δηλαδή . #Τένια Μακρή mode /off Δεν θέλω να τον πληρώσω με κουπόνια με νόμιμα ευρώ θέλω να τον πληρώσω αλλά δεν θέλω να τα βγάζω απο το ΑΤΜ και να πληρώνω προμήθεια ούτε να στήνομαι στις ουρές στην τράπεζα. Απο εκει και πέρα έστω εχω άδικο δεν θέλω να συζητήσω το αν έχω δίκαιο ή όχι σε αυτό γιαυτό ας το κατοχυρώσουμε ότι έχω άδικο. ανεξάρτητα αν έχω άδικο. μπορεί αυτός να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να μου προκαλεί ουσιαστικά φθορές στο διαμέρισμα και να με φέρνει και λίγο και λιγάκι σε δύσκολη θέση; Ούτε αστυνομία είναι ούτε τίποτα... ο τύπος της διπλανής πόρτας είναι που έτυχε και βγήκε διαχειριστής.. να το παίξει και εκπρόσωπος της ΔΕΗ και να μου κόψει το ρεύμα δηλαδή...
Zerg13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αντε κλεισε και το δικο του. Καλα αυτη την δουλεια θα κανετε ολο τον χειμωνα; Στα δικαστηρια σας βλεπω. Δεν ειναι δικο σου το νερο ειπες ειναι κοινοχρηστο. Οτι θελει κανει 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είσαι παράνομος με το να τον πληρώνεις ηλεκτρονικά και είναι παράνομος με το να σου κλείνει το νερό. Δεν πρόκειται να ξεμπλέξεις χωρίς δικηγόρο και καλή τύχη να αποδείξεις τι και πως.
Manjaro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αντε κλεισε και το δικο του. Καλα αυτη την δουλεια θα κανετε ολο τον χειμωνα; Στα δικαστηρια σας βλεπω Δεν πρόκειται να το κάνω. Αλλά σίγουρα θα τον μηνύσω αν το συνεχίσει απλά (επειδή κρύβεται κιόλας.. ) θέλω την επόμενη φορά που θα πάω να ανοίξω τον διακόπτη (σε λίγη ώρα δηλαδή γιατί τον έκλεισε πάλι) να του αφήσω σημείωμα για να τον προειδοποιήσω το τι μέλλει γενέσθαι. Το θέμα είναι ότι θέλω να πληρώσω δικηγόρο μόνο αν όντως δεν βάλει μυαλό και γιαυτό ζητάω την βοήθεια κάποιου περισσότερο σχετικού από εμένα να μου πει τι προφάσεις μπορώ να βρω βάσει των πράξεων του για να τον μηνύσω (πχ κανονισμό της ΕΥΔΑΠ που να μην επιτρέπει τον καθένα να κλείνει διακόπτες κτλ) έτσι ώστε να μην γράψω μπαρούφες που δεν στέκουν στην γραπτή προειδοποίηση μου. Θα ψάξω και μόνος μου φυσικά αλλά με λίγη βοήθεια απο εσάς θα περάσω αυτόν τον Γολγοθά πολύ πιο γρήγορα όπως καταλαβαίνετε!
Zerg13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Παρε ενα δικηγορο και ετσι θα αναγκαστει να δεχτει τα χρηματα. Δεν εχεις αλλη λυση. Edit: μην αφησεις κανενα μηνυμα. Μπορει να το κρατησει και να σε παει για απειλη
Manjaro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Παρε ενα δικηγορο και ετσι θα αναγκαστει να δεχτει τα χρηματα. Δεν εχεις αλλη λυση. Edit: μην αφησεις κανενα μηνυμα. ε θέλω να γλιτώσω αυτό το έξοδο όμως γράφοντας του μια πειστική προειδοποίηση.
Zerg13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 ε θέλω να γλιτώσω αυτό το έξοδο όμως γράφοντας του μια πειστική προειδοποίηση. Nαι θα δει το μηνυμα σου και θα αλλαξει γνωμη. Αν ήταν δικός σου θα μπορούσες να βάλεις διακοπτη με κλειδί, αλλα δεν είναι.
Pa0ki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 *Πιστόλι, πιστολιά Μίλα του στα ίσια και πες του να κόψει τις μαλακίες ολόκληρος άντρας
Manjaro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Nαι θα δει το μηνυμα σου και θα αλλαξει γνωμη. Αν ήταν δικός σου θα μπορούσες να βάλεις διακοπτη με κλειδί, αλλα δεν είναι. ε ναι αν μπορώ να τον παραπέμψω σε κανονισμούς και νόμους που μπορεί με την σειρά του να googlάρει και να τους δει ή να τον κάνουν να ρωτήσει τον δικηγόρο του ίσως αλλάξει γνώμη. Δεν χάνω τίποτα να το δοκιμάσω. (επίσης δεν αναρτά τις αποδείξεις απο τις παροχές υπηρεσιών και service καθώς και τα αναλώσιμα που βάσει νόμου ξέρω πως πρέπει να φάει πρόστιμο για αυτό έως 2000 ευρώ θα το βάλω και αυτό μέσα) Στο κάτω κάτω δεν χάνω τίποτα να το δοκιμάσω αυτό.. ενω αν πάω κατευθείαν σε δικηγόρο χάνω τα κερατιάτικα του δικηγόρου... :/ *Πιστόλι, πιστολιά Μίλα του στα ίσια και πες του να κόψει τις μαλακίες ολόκληρος άντρας εγώ μπιστόλι μπιστολιά το λέω και είμαι περήφανος. Επίσης λέω ντομάτα. Όποιος θέλει να μιλάει σαν αμερικανάκι δικαίωμα του απλά δικαίωμα μου και εμένα να μιλάω πατροπαράδοτα.
bromiaris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θέλω να τον πληρώσω με κουπόνια με νόμιμα ευρώ θέλω να τον πληρώσω αλλά δεν θέλω να τα βγάζω απο το ΑΤΜ και να πληρώνω προμήθεια ούτε να στήνομαι στις ουρές στην τράπεζα. Από πότε βγάζοντας χρήματα από το ΑΤΜ πληρώνεις προμήθεια? Μήπως σε κορόιδεψε όποιος σου είπε κάτι τέτοιο και παιδεύεις άδικα τον διαχειριστή? Σκέφτηκες ότι ο διαχειριστής που απλά κάνει τον μεσάζοντα, αν έχει δοσοληψίες μέσο τραπεζικού λογαριασμού, στον δικό του λογαριασμό, ίσως κληθεί να λογοδοτήσει για διακίνηση μαύρου χρήματος και άντε να αποδείξει ότι απλά ήταν διαχειριστής? Αυτό είναι ένα υπαρκτό σενάριο σε γνωστό μου άτομο πέρσι που ήταν ελεύθερος επαγγελματίας και ακόμα τρέχει… Οπότε χαλάρωσε, άφησε τις μεγάλες και παχιές κουβέντες πληκτρολογίου και πλήρωνε κανονικά γιατί το μόνο που κάνεις είναι να παιδεύεις κάποιον που δεν φταίει… Αν έχεις θέμα με την διαχείριση, ζήτησε να την αναλάβεις εσύ… 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις