Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δεν πας στην αστυνομια?

Ρητορικη μαλλον ερωτηση καθως θα το εχεις ηδη απορριψει και φανταζει υπερβολικο, αλλα βεβαια ολη η κατασταση οπως την περιγραφεις φαινεται υπερβολικη.

όλες τις άλλες διαδικασίες τις έχω σκεφτεί απλά για εμένα προτεραιότητα έχει να του γράψω απλά αυτό το τύπου εξώδικο σημείωμα ενημερώνοντας τον για τις προθέσεις μου και κάνοντας του ξεκάθαρο πως παρανομεί με αυτό που κάνει.

Αν πιάσει καλώς

Αν δεν πιάσει θα μπλεχτώ (και όχι πλεχτώ :P )με τρεχάματα σε αστυνομίες και δικηγόρους.. τι να κάνουμε..

Αλλά ας κάνω πρώτα το πιο ανέξοδο και εύκολο βήμα.

Δημοσ.

Για μένα ισχύει ρε παιδιά λέτε να μην ξέρω τι έχω και πως λειτουργώ η τράπεζα μου είναι η santander και με χρεώνει με κάθε ανάληψη απο ATM δωρεάν είναι οι αγορές μέσω κάρτας.

Αυτός πιστεύω είναι για περισσότερες :P

Και τραπεζα απο τον πλανητη Αρη να ειχες, σε καμια περιπτωση δεν δικαιοδοτεισαι να αφηνεις απληρωτο τον ανθρωπο επειδη σου ζηταει μετρητα.

Απο εκει και περα στα αλλα που εγραψες παραπανω επειδη βλεπω οτι εχεις πεσει σε ενα ανουσιο loop θα σου πω το εξης: Κανε την αρχη και πηγαινε τον εσυ νομικα επειδη σου κλεινει το νερο.

Διοτι αυτο που βλεπω μεχρι στιγμης, ειναι οτι εχεις αναγαγει σε μειζον ζητημα ενα παρα πολυ απλο ζητημα. Και ο τροπος σκεψης σου (για ενα τοσο απλο ζητημα) με κανει να πιστευω οτι ο ανθρωπος αυτος εχει βρει το μπελα του και εχει απηυδησει...

Αν κανεις ετσι για τοσο απλα ζητηματα, ειναι αποριας αξιο στα πιο σοβαρα πως αντιδρας.

ΥΓ. Επισης επειδη φαινεται να εισαι και ανενημερωτος. Αν στην αναληψη απο ΑΤΜ χρεωνεσαι Χ ευρω, τοτε στην ηλεκτρονικη πληρωμη χρεωνεσαι ακομα περισσοτερα διοτι κανεις εμβασμα και οχι "ηλεκτρονικη πληρωμη". Δες χρεωσεις εμβασματων απο εξωτερικο (αν δεν τις εχεις δει ηδη) και θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχει υποσταση στο επιχειρημα "εχω λογαριασμο στο εξωτερικο και χρεωνομαι την αναληψη απο ΑΤΜ".

Διοτι ενας ιδιωτης που κανει τον διαχειριστη, ειναι σχεδον αδυνατο να διαθετει εταιρικο τραπεζικο λογαριασμο για να μπορεις να τον πληρωνεις με πιστωτικη/χρεωστικη ανευ extra χρεωσης κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ να γλιτώσεις το 10 λεπτό στο ΑΤΜ και άσε τον διαχωριστή να χάνει τον χρόνο του.

Για έμενα ζήτησε να αναλάβεις την διαχείριση εσύ και τότε να σε δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος… Άσε που θα έχεις όφελος 45 ολόκληρα ευρώ για να χάνεις τον χρόνο σου στο ΑΤΜ!

Μην γράφεις οτι να ναι. Δεν χρειάζεται να χάσεις καθόλου χρόνο στο ΑΤΜ. Καταθέτεις τα χρήματα στον λογαριασμό του διαχειριστή μέσω ebanking και αυτός όταν τα μαζέψει από όλους τα δίνει ηλεκτρονικά στην εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.

Και τραπεζα απο τον πλανητη Αρη να ειχες, σε καμια περιπτωση δεν δικαιοδοτεισαι να αφηνεις απληρωτο τον ανθρωπο επειδη σου ζηταει μετρητα.

Απο εκει και περα στα αλλα που εγραψες παραπανω επειδη βλεπω οτι εχεις πεσει σε ενα ανουσιο loop θα σου πω το εξης: Κανε την αρχη και πηγαινε τον εσυ νομικα επειδη σου κλεινει το νερο.

Διοτι αυτο που βλεπω μεχρι στιγμης, ειναι οτι εχεις αναγαγει σε μειζον ζητημα ενα παρα πολυ απλο ζητημα. Και ο τροπος σκεψης σου (για ενα τοσο απλο ζητημα) με κανει να πιστευω οτι ο ανθρωπος αυτος εχει βρει το μπελα του και εχει απηυδησει...

Αν κανεις ετσι για τοσο απλα ζητηματα, ειναι αποριας αξιο στα πιο σοβαρα πως αντιδρας.

Αυτα προ καπιταλ κοντρολ.Τωρα μετρητα γιοκ.Σε λογαριασμο του διαχειριστη κατθεση με αποδειξη. Σε περιπτωση ελενχου υπαρχει η  απόδειξη των κοινόχρηστων οπου συμπίπτει ονομα και ποσο .Με την καρτουλα του τραβαει τα λευτα και ολα μελι γαλα.Δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει προβλημα με την εφορια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά λυπάμαι τον έρμο τον διαχειριστή. Θα έχει απαυδήσει ο καημένος, ειδικά αν έχει 2-3 άτομα σαν εσένα στο κτήριο…

Για εμένα ζήτησε να αναλάβεις την διαχείριση εσύ θα έχεις και όφελος 45 ολόκληρα ευρώ !!!!!!

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 2
Δημοσ.

ΥΓ. Επισης επειδη φαινεται να εισαι και ανενημερωτος. Αν στην αναληψη απο ΑΤΜ χρεωνεσαι Χ ευρω, τοτε στην ηλεκτρονικη πληρωμη χρεωνεσαι ακομα περισσοτερα διοτι κανεις εμβασμα. Δες χρεωσεις εμβασματων απο εξωτερικο (αν δεν τις εχεις δει ηδη) και θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχει υποσταση στο επιχειρημα "εχω λογαριασμο στο εξωτερικο και χρεωνομαι την αναληψη απο ΑΤΜ".

Με καρτα πώς ακριβως θα πληρωσεις καποιον που δεν εχει εμπορικο τραπεζικο λογαριασμο;

Το έμβασμα που χρεώνομαι ειναι μικρότερο απο την χρέωση του ATM κατα πολύ μάλιστα.  Ξεκίνα να ενημερώνεσαι  από αλλού ή έστω μην το παίζεις παντογνώστης κανένας δεν είναι.

Τέλος είναι και άλλοι λόγοι στην μέση που δεν θέλω να αναλύσω.

Μια χαρά ειναι υποχρεωμένος να δεχθεί τα χρήματα μου και ας μην είναι cash φτάνει να είναι σε ευρώ και όχι άλλο νόμισμα.

Χαίρω πολύ ότι πρέπει να τον πάω με δικηγόρο στο OP ζήτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο όμως παρελπιδα μπας και αποφύγω αυτό ακριβώς το πράγμα.

Μην γράφεις οτι να ναι. Δεν χρειάζεται να χάσεις καθόλου χρόνο στο ΑΤΜ. Καταθέτεις τα χρήματα στον λογαριασμό του διαχειριστή μέσω ebanking και αυτός όταν τα μαζέψει από όλους τα δίνει ηλεκτρονικά στην εταιρεία.

Αυτό ακριβώς! και δεν δίνει σε καμιά εταιρία αυτός τα πληρώνει όλα (καθαρίστρια ρεύμα κτλ)

• Like 1
Δημοσ.

Για το νερο παράφυλλατον και πιαστον επαυτοφωρο και ειδοποίησε την αστυνομια ...

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μην τα μπερδευεται... Το παιδι δεν αρνειται να πληρωσει, απλα θελει να πληρωσει μεσω τραπεζης...

Τραβηγμενο και για μενα ok, αλλα εφοσον προβλεπεται δεν μπορει κανενας να του πει τιποτα...

Και σιγουρα ο διαχειριστης δεν μπορει να του κοψει το νερο... Ας του στειλει εξωδικο πως δεν πληρωνει τα κοινοχρηστα που ειναι η νομιμη οδος... Το να το παιζει σεριφης δεν ειναι νομιμο... Εγω προσωπικα αν μου το εκανε ειχα φυγει για δικηγορο αμεσα...

Τυπικα το δικιο και τον νομο με το μερος του τον εχει ο Manjaro και οχι ο διαχειριστης...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Το ανάποδο ισχύει από αυτό που λες: σε καμία περίπτωση δεν δικαιοδοτείται ο άλλος να αρνείται πληρωμή με νόμιμο τρόπο. Εκτός κι αν ζεις εκτός Ελλάδας τα τελευταία δύο χρόνια όπου ισχύουν τα capital controls. Δεν πιστολιάζει την πληρωμή, πιστολιάζει τον τρόπο πληρωμής.

Επίσης, αν θεωρούσε πως είχε -νομικά- δίκαιο ο διαχειριστής, μάλλον θα ακολουθούσε τη νόμιμη οδό και δεν θα το έπαιζε Judge Dredd με το νερό του άλλου. Just sayin'.

• Like 3
Δημοσ.

πρωτη φορα ακουω πληρωμη ηλεκτρονικα εμεις μετρητα το κανουμε ακομα αλλαξε κατι στην νομοθεσια ?

Απο ταν ηρθε ο τσουπρας στην εξουσια αλλαξαν ολα..........................................

Δημοσ.

Ρε τι γράφεται μερικοί. Ο τς θα στέλνει έμβασμα απο εξωτερικό καθε μήνα κ ο διαχειριστής πρέπει να ναι οκ με αυτο?? Να γίνει έλεγχος κ να τον πιεί. Δεν βαζω καν στην εξισωση οτι αυτα τα λεφτά θα φανούν πιθανόν κ σαν εσοδα στην εφορία που ο διαχειριστής θα φορολογηθεί.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω ειπα απο ελληνικο λογαρισμο μονο,και απο τι ξερω μονο οι τοκοι φορολογουνται..............

Δημοσ.

Για να δεχτεί ηλεκτρονική μέθοδο πληρωμής πρέπει να συνέλθει η συνέλεσυη της πολυκατοικίας και να αποφασίσει το άνοιγμα λογαριασμού σε τράπεζα που θα τον διαχειρίζεται ο διαχειριστής. Με το πρακτικό να πάει σε μια τράπεζα, να ανοίξει λογαριασμό και να ζητήσει να διαχειρίζεται ηλεκτρονικά τον λογαριασμό.

Το να μπούνε χρήματα της διαχείρισης σε προσωπικό λογαριασμό, είναι παράνομο κι είναι λογικό και πασιφανές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...