Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 50αρα ειναι καινουργιο μοντέλο (2017) και υπαρχει μονο στον Κωτσόβολο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η 50αρα δεν εχει δέκτη DVB-T2 (το 2020 τα καναλια της digea ακουγεται οτι θα πανε σε T2, οποτε θα θέλει δέκτη). Για τα τωρινά ψηφιακά και μέχρι να γινει η μεταβαση είναι μια χαρα...

Η 39αρα εχει δέκτη DVB-T2.

H 39άρα ειναι μοντέλο 2016 και εχει 249 στην MM και 279 στο you (update: 11.30 pricematch MM 229)

745noctav2.jpg

LINK 50"

LINK 39"

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 3
Δημοσ.

εγω παρηγγειλα για να ειμαι ειλικρινής, δύο, μια για μενα και μια για δωρο και βαζοντας πασό φίλου να παρω και τα 100€ δωροεπιταγη στην ΙΚΕΑ!

Έπεσε order ήδη για την 50άρα να πάει χωριό. Από τα καλύτερα vfm που έχουν βγει ως τώρα.

το καλυτερο νομιζω ήταν η smart F&U 50" στα ίδια λεφτα πριν κανα 2 χρόνια που έδινε και 5 χρόνια εγγυηση...αλλα ειχα τις αμφιβολιες μου τοτε και το μετανιωσα...

• Like 1
Δημοσ.

Για πείτε λίγο ιδανική απόσταση από την 39 και από την 50! Θέλω να πάρω στον πατέρα μου για το δωμάτιο του αλλά δεν ξέρω ποια να επιλέξω. Φοβάμαι μήπως παραειναι μεγάλη η 50αρα για τα δυόμιση - τρία μέτρα απόσταση από το κρεβάτι.

Δημοσ.

Αν υποστηρίζει τα νέα πρότυπα για την digea, τότε σίγουρα αξίζει...

αυτη την πληροφορια δε μπορώ να τη βρω για την 50αρα και με προβληματιζει που δεν την αναφερει σε αντιθεση με την 39αρα που το αναφερει ξεκαθαρα

Δημοσ.

Εννοει αυτα π θα ισχυουν απο το 2019 η 2020 αν δεν κανω λαθος που παλι θα πρεπει να αλλαξουμε τις παλιες τηλεορασεις κτλπ

:cry: Απιστευτο!

Δημοσ.

DVB-T2 νομιζω ειναι αυτο που θα ειναι... και ναι πρεπει να το εχουμε υποψη, πηρε κανενας τηλεφωνο στον αμοιριδη να μαθει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...