Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα, εδω και λιγο καιρο στην αναζητηση στο φβ οταν πληκτρολογω μου εμφανιζει σκετο κειμενο χωρις τις φωτογραφιες προφιλ. Δε θυμαμαι να πειραξα κατι εχει συμβει σε αλλον;

Δημοσ.

Kαλησπερα, εδω και λιγο καιρο στην αναζητηση στο φβ οταν πληκτρολογω μου εμφανιζει σκετο κειμενο χωρις τις φωτογραφιες προφιλ. Δε θυμαμαι να πειραξα κατι εχει συμβει σε αλλον;

το αλλαξε το facebook σε ορισμενα προφιλ και εμενα το ιδιο κανει εδω και δυο μηνες,αναζητηση χωρις φωτο

Δημοσ.

Υπαρχει λυσει πηγαινε ρυθμισεις>γλωσσα> και εκει που λεει σε ποια γλωσσα θελετε να χρησιμοποιειτε το fb βαλε english(pirate) και θα εμφανισει αλλο ενα κουτακι σαν δευτερη γλωσσα και βαλε ελληνικα μονο ετσι μου εφτιαξε εμενα αλλα ειναι λιγο καπως τα αγγλικα αυτα..

Δημοσ.

Yπαρχει τροπος να το επαναφερουμε;

σε μια φαση μου ειχε γυρισει στην αρχικη κατασταση οταν εκανα διαγραφη ιστορικου επανηλθε στα χαλια που ειναι τωρα το search

Δημοσ.

Υπαρχει λυσει πηγαινε ρυθμισεις>γλωσσα> και εκει που λεει σε ποια γλωσσα θελετε να χρησιμοποιειτε το fb βαλε english(pirate) και θα εμφανισει αλλο ενα κουτακι σαν δευτερη γλωσσα και βαλε ελληνικα μονο ετσι μου εφτιαξε εμενα αλλα ειναι λιγο καπως τα αγγλικα αυτα..

Xμμ, σε μενα δε λειτουργει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...