Questioner Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Πόσοι οι οποίοι θα πάρουν Apple Watch θα το πάρουν για κάτι άλλο πέρα από το να το(υς βλέπουν να το) φοράνε και να βλέπουν την ώρα; 2
DeMeLeneTaso Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά αν σας προβληματίζει πάρτε ένα κινεζικό στο 1/5 της αξίας του και μην ασχολείστε!Θα ασχολούμαι θα προβληματιζομαι και θα κραζω ότι πρέπει να κραξω.Αγνοησε μας αν έχεις θέμα. Πόσοι οι οποίοι θα πάρουν Apple Watch θα το πάρουν για κάτι άλλο πέρα από το να το(υς βλέπουν να το) φοράνε και να βλέπουν την ώρα;Μόνο για να το βγάλουν φώτο και να το ανεβάσουν στο ινσταγκραμΜόλις δουν ότι μετά από κάποιες ώρες ξεφορτιζει δε νομίζω να το ξαναφορεσουν 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ασχολούμαι θα προβληματιζομαι και θα κραζω ότι πρέπει να κραξω. Αγνοησε μας αν έχεις θέμα. Μόνο για να το βγάλουν φώτο και να το ανεβάσουν στο ινσταγκραμ Μόλις δουν ότι μετά από κάποιες ώρες ξεφορτιζει δε νομίζω να το ξαναφορεσουν Το τερμάτισες αλλά έχει πλάκα! Επίσης καμία επαφή με Apple προϊόντα Ε; 2
DeMeLeneTaso Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Το τερμάτισες αλλά έχει πλάκα! Επίσης καμία επαφή με Apple προϊόντα Ε; 3gs, 4, 5, 6s, iPad 1st generation. Δώρα από την εταιρία βλέπεις. Ούτε ευρώ δε θα έδινα για αυτά. Το καλύτερο πράγμα που έχει βγάλει αυτή η εταιρία ήταν το 4s που ήταν και πανέμορφο όλα τα άλλα άστο καλύτερα
jmirko15 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 3gs, 4, 5, 6s, iPad 1st generation. Δώρα από την εταιρία βλέπεις. Ούτε ευρώ δε θα έδινα για αυτά. Το καλύτερο πράγμα που έχει βγάλει αυτή η εταιρία ήταν το 4s που ήταν και πανέμορφο όλα τα άλλα άστο καλύτερα Εγώ με 4s και SE που είμαι, μια χαρά είναι both.
DeMeLeneTaso Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ με 4s και SE που είμαι, μια χαρά είναι both.4s <3 Το SE το αντιπαθώ. Μάλλον γιατί μου θύμιζε το Lumia 620 Cyan
Unabomber Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ασχολούμαι θα προβληματιζομαι και θα κραζω ότι πρέπει να κραξω. Αγνοησε μας αν έχεις θέμα. Μόνο για να το βγάλουν φώτο και να το ανεβάσουν στο ινσταγκραμ Μόλις δουν ότι μετά από κάποιες ώρες ξεφορτιζει δε νομίζω να το ξαναφορεσουν Και στο Twitter και στο FB, παρακαλω. 2
azuli Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 οχι παιδια αποκλειεται,φεικ νιουζ.Οι αριστοι δεν κανουν λαθη. Στο κατω κατω την αριστεια πληρωνουμε.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι που δε πέφτει χρημα γενικα και μένει στις τσέπες τους fixed , κοντα ησουν
ChimairaX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Το SE το αντιπαθώ. Μάλλον γιατί μου θύμιζε το Lumia 620 Cyan Μου φαίνεται ότι το μπερδεύεις με το 5C
lawlezz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 h apple φετος..ηταν μια απογοιτευση 7 χρονια χρηστης ios κ φετος μετα την παρουσιαση..πηγα κ πηρα samsung s8+(αρκετα βελτιωμενο απο το τελευταιο μου android)αλλα τα λεφτα που ζητανε πια δν τα αξιζουνε....ουτε το Χ γιαυτο κ οι μετοχες κατηφοριζουν...δν γινεται τα κινεζικα κινητα καθε χρονο ναναι με διπλα σπεκς κ η apple ακομα να πλασαρει το ιδιο τηλεφωνο με αλλο cpu ..σκετη απογοητευση..ακομα κ το Χ με Oled οθονη πρωτης γενιας..κ ουτε καν παραπανω αναλυση απο το samsung s8+ που ειναι 6 μηνων κινητο...κ χωρεις 3d touch ενω το samsung τα χει ολα..καταντησαμε να πληρωνουμε 1200 ευρω...μονο για το IOS,εταιρια..με το μεγαλυτερο ταμειο στο κοσμο..κ δν εχει τμημα να φτιαχνει δικη της οθονη κ αγοραζει απο αλλους..bb apple 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 h apple φετος..ηταν μια απογοιτευση 7 χρονια χρηστης ios κ φετος μετα την παρουσιαση..πηγα κ πηρα samsung s8+(αρκετα βελτιωμενο απο το τελευταιο μου android) αλλα τα λεφτα που ζητανε πια δν τα αξιζουνε....ουτε το Χ γιαυτο κ οι μετοχες κατηφοριζουν...δν γινεται τα κινεζικα κινητα καθε χρονο ναναι με διπλα σπεκς κ η apple ακομα να πλασαρει το ιδιο τηλεφωνο με αλλο cpu ..σκετη απογοητευση..ακομα κ το Χ με Oled οθονη πρωτης γενιας..κ ουτε καν παραπανω αναλυση απο το samsung s8+ που ειναι 6 μηνων κινητο...κ χωρεις 3d touch ενω το samsung τα χει ολα..καταντησαμε να πληρωνουμε 1200 ευρω...μονο για το IOS,εταιρια..με το μεγαλυτερο ταμειο στο κοσμο..κ δν εχει τμημα να φτιαχνει δικη της οθονη κ αγοραζει απο αλλους..bb apple Αρχικά ενημερώσου όμως για τα specs του iphone X... 4
aneurysm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αχαριστοι, feature ειναι για να σε κραταει σε εκγρηγορση! 1
d_crazy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Σοβαρό λάθος απο την Apple...Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα..
slk200gr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αρχικά ενημερώσου όμως για τα specs του iphone X... bill στο τελος σας βλεπω πολυ μονους 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα