Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσοι οι οποίοι θα πάρουν Apple Watch θα το πάρουν για κάτι άλλο πέρα από το να το(υς βλέπουν να το) φοράνε και να βλέπουν την ώρα;

• Like 2
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδιά αν σας προβληματίζει πάρτε ένα κινεζικό στο 1/5 της αξίας του και μην ασχολείστε!

Θα ασχολούμαι θα προβληματιζομαι και θα κραζω ότι πρέπει να κραξω.

Αγνοησε μας αν έχεις θέμα.

Πόσοι οι οποίοι θα πάρουν Apple Watch θα το πάρουν για κάτι άλλο πέρα από το να το(υς βλέπουν να το) φοράνε και να βλέπουν την ώρα;

Μόνο για να το βγάλουν φώτο και να το ανεβάσουν στο ινσταγκραμ

Μόλις δουν ότι μετά από κάποιες ώρες ξεφορτιζει δε νομίζω να το ξαναφορεσουν

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το τερμάτισες αλλά έχει πλάκα! :) Επίσης καμία επαφή με Apple προϊόντα Ε; :P

• Like 2
Δημοσ.

Το τερμάτισες αλλά έχει πλάκα! :) Επίσης καμία επαφή με Apple προϊόντα Ε; :P

3gs, 4, 5, 6s, iPad 1st generation. Δώρα από την εταιρία βλέπεις. Ούτε ευρώ δε θα έδινα για αυτά.

Το καλύτερο πράγμα που έχει βγάλει αυτή η εταιρία ήταν το 4s που ήταν και πανέμορφο όλα τα άλλα άστο καλύτερα

Δημοσ.

3gs, 4, 5, 6s, iPad 1st generation. Δώρα από την εταιρία βλέπεις. Ούτε ευρώ δε θα έδινα για αυτά.

Το καλύτερο πράγμα που έχει βγάλει αυτή η εταιρία ήταν το 4s που ήταν και πανέμορφο όλα τα άλλα άστο καλύτερα

Εγώ με 4s και SE που είμαι, μια χαρά είναι both.

Δημοσ.

Και στο Twitter και στο FB, παρακαλω.   :P  

• Like 2
Δημοσ.

h apple φετος..ηταν μια απογοιτευση 7 χρονια χρηστης ios κ φετος μετα την παρουσιαση..πηγα κ πηρα samsung s8+(αρκετα βελτιωμενο απο το τελευταιο μου android)
αλλα τα λεφτα που ζητανε πια δν τα αξιζουνε....ουτε το Χ γιαυτο κ οι μετοχες κατηφοριζουν...δν γινεται τα κινεζικα κινητα καθε χρονο ναναι με διπλα σπεκς κ η apple ακομα να πλασαρει το ιδιο τηλεφωνο με αλλο cpu ..σκετη απογοητευση..ακομα κ το Χ με Oled οθονη πρωτης γενιας..κ ουτε καν παραπανω αναλυση απο το samsung s8+ που ειναι 6 μηνων κινητο...κ χωρεις 3d touch ενω το samsung τα χει ολα..καταντησαμε να πληρωνουμε 1200 ευρω...μονο για το IOS,εταιρια..με το μεγαλυτερο ταμειο στο κοσμο..κ δν εχει τμημα να φτιαχνει δικη της οθονη κ αγοραζει απο αλλους..bb apple 

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

h apple φετος..ηταν μια απογοιτευση 7 χρονια χρηστης ios κ φετος μετα την παρουσιαση..πηγα κ πηρα samsung s8+(αρκετα βελτιωμενο απο το τελευταιο μου android)

αλλα τα λεφτα που ζητανε πια δν τα αξιζουνε....ουτε το Χ γιαυτο κ οι μετοχες κατηφοριζουν...δν γινεται τα κινεζικα κινητα καθε χρονο ναναι με διπλα σπεκς κ η apple ακομα να πλασαρει το ιδιο τηλεφωνο με αλλο cpu ..σκετη απογοητευση..ακομα κ το Χ με Oled οθονη πρωτης γενιας..κ ουτε καν παραπανω αναλυση απο το samsung s8+ που ειναι 6 μηνων κινητο...κ χωρεις 3d touch ενω το samsung τα χει ολα..καταντησαμε να πληρωνουμε 1200 ευρω...μονο για το IOS,εταιρια..με το μεγαλυτερο ταμειο στο κοσμο..κ δν εχει τμημα να φτιαχνει δικη της οθονη κ αγοραζει απο αλλους..bb apple 

Αρχικά ενημερώσου όμως για τα specs του iphone X... :P

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...