Προς το περιεχόμενο

joomla quickstart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, επανήλθα στον σχεδιασμό μετά από χρόνια κ όπως καταλαβαίνεται έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα! Θα ήθελα την βοήθεια σας να επανέλθω λίγο πιο γρήγορα στελνοντάς μου κάποια links με έτοιμα templates - modules κατά προτίμηση full package αλλά κ μεμονωμένα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ. joomla3

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας να επανέλθω λίγο πιο γρήγορα στελνοντάς μου κάποια links με έτοιμα templates - modules κατά προτίμηση full package αλλά κ μεμονωμένα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ. joomla3

Βεβαίως, θες να τα χωρίσουμε σε υποκατηγορίες αναλόγως τον κλάδο που απευθύνονται;

Επίσης θες sortarισμα A->Z ή Z->A βάσει Date, Rate ή Downloads;

Τέλος θες να σου στείλουμε τη λίστα εδώ ή συνημμένη ως .docx ή PDF ή ίσως και JSON μεγάλε;

Υ.Γ.: Ευχαριστούμε που διευκρίνησες ότι θες μόνο για Joomla 3 γιατί ετοιμαζόμασταν να συμπεριλάβουμε και όλες τις προηγούμενες εκδόσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού έχω τόσες επιλογές απλά στείλε ένα link, απ το να ειρωνεύεσαι το προτιμώ! Ένα full package να παίξω ψάχνω κ στο google βρίσκω μόνο με πληρωμή

Δημοσ.

Φιλε μου πας εναντια στους κανονες του φορουμ, απαγορευεται το ποσταρισμα για πειρατικο υλικο.

Δε σε ειρωνευεται κανεις, σε δουλευει ο King γιατι θες να χασουμε χρονο για κατι που μπορεις να κανεις μονος σου εξ αρχης.

Δημοσ.

Φίλε μ sorry κιόλας δεν συνηθίζω να είμαι αγενής! δεν ζήτησα πειρατικό υλικό αν δεν υπάρχει αυτό που ζητάω γράψε λάθος! Από εκεί κ πέρα αν δεν έχει χρόνο ο king ας μην ασχολείται μαζί μ. Μια βοήθεια ζήτησα απλά

Δημοσ.

... κατά προτίμηση full package αλλά κ μεμονωμένα

... Ένα full package να παίξω ψάχνω κ στο google βρίσκω μόνο με πληρωμή

..δεν ζήτησα πειρατικό υλικό αν δεν υπάρχει αυτό που ζητάω γράψε λάθος!

ασε τις εξυπνάδες, δε το σώζεις, αν ήταν θα έλεγες κατά προτίμηση "τσάμπα" εξ'αρχής. 

Τελος πάντων, ενημερωσέ μας αν θες να σου κάνουμε κάποιο σεμινάριο αναζήτησης ερωτημάτων στη Google για να βρεις "κατά προτίμηση full package αλλά και μεμονωμένα χωρίς πληρωμή αλλά προς θεού μη πειρατικά"

Ακόμα και το topic σου είναι off

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μ sorry κιόλας δεν συνηθίζω να είμαι αγενής! δεν ζήτησα πειρατικό υλικό αν δεν υπάρχει αυτό που ζητάω γράψε λάθος! Από εκεί κ πέρα αν δεν έχει χρόνο ο king ας μην ασχολείται μαζί μ. Μια βοήθεια ζήτησα απλά

Δ ξρ ν πρχ τ π ψχνς ggl t. Πλ τ πργμτ

Δημοσ.

Ψήνεσαι να μ κάνεις κανά σεμινάριο τζάμπα? 

Βεβαίως, με δεκάλεπτο Webinar στα Ελληνικά από τη δράση Safer Internet.gr.

Αναζήτηση πληροφοριών στο Διαδίκτυο - μηχανές αναζήτησης - στοχευμένη αναζήτηση

Επίσης

Άντε και καλό "google quickstart". Να μας ενημερώνεις για την πρόοδό σου, αλλιώς ρίξε καμιά γκαζιά και κόψε λάσπη (πάντα κράνος) !

• Like 1
Δημοσ.

Βεβαίως, με δεκάλεπτο Webinar στα Ελληνικά από τη δράση Safer Internet.gr.

Αναζήτηση πληροφοριών στο Διαδίκτυο - μηχανές αναζήτησης - στοχευμένη αναζήτηση

Επίσης

Άντε και καλό "google quickstart". Να μας ενημερώνεις για την πρόοδό σου, αλλιώς ρίξε καμιά γκαζιά και κόψε λάσπη (πάντα κράνος) !

Τα έχεις μπερδέψει. Η γκουγκλε είναι μηχανή αναζήτησης. Να στο πω πιο απλά, η γκουγκλε δεν έχει περιεχόμενο, ψάχνει περιεχόμενο. Εδώ το φόρουμ είναι περιεχόμενο. Ο σκοπός εδώ είναι να γράφουμε περιεχόμενο.

οποίος ψάξει κάτι παρόμοιο με το θέμα, θα πέσει εδώ και θα δει αυτές τις ηλιθιότητες.

Δημοσ.

Προφανώς δεν παίζει ούτε δουλειά ούτε γκόμενα για ν ασχολείστε με τις ηλιθιότητες! Όπως κ να χει εγώ αυτό π ήθελα το βρήκα ευχαριστώ που δεν μ βοηθήσατε. κ αν γίνετε σε μελλοντική μ ανάρτηση μην ασχοληθείτε μαζί μ, αφήστε κάποιον άλλον π θα έχει τις γνώσεις κ την όρεξη για σοβαρές απαντήσεις απέναντι σε έναν άσχετο όπως εγώ. 

Δημοσ.

Τα έχεις μπερδέψει. Η γκουγκλε είναι μηχανή αναζήτησης. Να στο πω πιο απλά, η γκουγκλε δεν έχει περιεχόμενο, ψάχνει περιεχόμενο. Εδώ το φόρουμ είναι περιεχόμενο. Ο σκοπός εδώ είναι να γράφουμε περιεχόμενο.

οποίος ψάξει κάτι παρόμοιο με το θέμα, θα πέσει εδώ και θα δει αυτές τις ηλιθιότητες.

Να'σαι καλά και το είχα απορία από το '95 που έψαχνα στο Altavista για midi files του Eye of the Tiger, νόμιζα ότι τα είχε ο ίδιος ο Άλταβίστας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...