Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ ts

Αν το χάπι είναι ένα δε νομίζω ότι αξίζει ο προβληματισμός και η αμφιβολία (και η συζήτηση). Απλά το πετάς.

Αν είναι πολλά (πχ όπως ειπώθηκε παραπάνω, να είναι κομμένα 100 χαπάκια) θεωρώ κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι συνθήκες φύλαξης δεν θα ήταν και οι ιδανικές. Ειδικά μετά από ένα χρόνο. Άρα και πάλι τα πετάς, αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Κι επειδή σε είδα να δυσανασχετείς λίγο με τις απαντήσεις θα σου έλεγα ότι αφού δεν θέλεις να ενοχλήσεις "επιστήμονες ανθρώπους" για κάτι που άπτεται του αντικειμένου τους και ρωτάς εδώ (που κι εδώ έχει "επιστήμονες ανθρώπους" αλλά ίσως πιο πολύ σε άλλα αντικείμενα) μοιραία θα πάρεις απαντήσεις που ίσως δεν σου αρέσουν ή θα είναι κουλές

Δημοσ.

αν καταναλώνεις καθημερινά μισά χάπια ίσως δημιουργήσει πρόβλημα η μη ακριβής δοσολογία λόγω του οτι τα κομμάτια δεν είναι 100% όμοια.

Αυτο γιατι να γινει αντε να κοψεις το χαπι 60-40 αντι για 50-50 και πρεπει να παρεις 20 μγραμ δραστικη ουσια την ημερα θα παρεις 12-8 αντι για 10-10 δεν ειναι οτι θα παρεις 20 μγραμ το πρρωι και το βραδυ τιποτα

@ ts

Αν το χάπι είναι ένα δε νομίζω ότι αξίζει ο προβληματισμός και η αμφιβολία (και η συζήτηση). Απλά το πετάς.

Αν είναι πολλά (πχ όπως ειπώθηκε παραπάνω, να είναι κομμένα 100 χαπάκια) θεωρώ κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι συνθήκες φύλαξης δεν θα ήταν και οι ιδανικές. Ειδικά μετά από ένα χρόνο. Άρα και πάλι τα πετάς, αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Κι επειδή σε είδα να δυσανασχετείς λίγο με τις απαντήσεις θα σου έλεγα ότι αφού δεν θέλεις να ενοχλήσεις "επιστήμονες ανθρώπους" για κάτι που άπτεται του αντικειμένου τους και ρωτάς εδώ (που κι εδώ έχει "επιστήμονες ανθρώπους" αλλά ίσως πιο πολύ σε άλλα αντικείμενα) μοιραία θα πάρεις απαντήσεις που ίσως δεν σου αρέσουν ή θα είναι κουλές

μπορει να ειναι ακριβα χαπια για αυτο ρωταει για να μην τα πεταξει

Δημοσ.

Ορισμένα χάπια είναι σχεδιασμένα να κόβονται σε 2 ή 4 τμήματα. Αν το έκοψε με μαχαίρι τότε μπορεί να είναι λάθος δοσολογία.

Πρακτικά εφόσον ήταν φυλασσόμενο σωστά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Το ζήτημα είναι πόσο πολύ αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με μισό χάπι, εκτός και αν κάνει 20 ευρώ το ένα ή αν είναι χάπι που παίζεται η ζωή σου αν χάσεις μια δόση.

Δημοσ.

μπορει να ειναι ακριβα χαπια για αυτο ρωταει για να μην τα πεταξει

Αν ήταν ακριβά τα χάπια (που προφανώς θα σήμαινε και κάποιο σοβαρό λόγο για να τα παίρνει) τότε φαντάζομαι ότι η ανησυχία του θα ήταν πιο σοβαρή και θα ρωτούσε το γιατρό του ή τον φαρμακοποιό και όχι εμένα κι εσένα.

Και μάλιστα θα έδινε και περισσότερα στοιχεία έτσι ώστε η απάντηση να ήταν πιο συγκεκριμένη (αν κάποιος ήξερε) και δεν θα μιλούσαμε γενικά για "κάποιο χάπι".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...