kage Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Googlarete city plaza ,oniro αλληλεγγυοι και θα καταλαβετε οτι ειναι σχεδον αδυνατον σε "καταληψεις" να τους βγαλουν εξω με νομιμους ηθικους τροπους... Και προφανως χορος εκατομμυριων απο χορηγιες κτλ κλεβοντας και ρευμα νερο...
web_assasin Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τα γνωστα,νοικιαζεις το σπιτι σου και μετα βγαινεις και φταιχτης. Που βαδιζει αυτο το <<κρατος>>.. Θα ελεγα οτι υπαρχουν και αλλοι τροποι,αφου δε μπορεις να χρησιμοποιησεις νομιμους και ηθικους,αλλα.. Τελος παντων,ας μεινουμε Ontopic και ας απαντησουμε στο φιλο που θελει να μαθει αν μπορουν να τον διωξουν και ο φιλος που εχει θεμα με τους μεταναστες ας ανοιξει αλλο δικο του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Googlarete city plaza ,oniro αλληλεγγυοι και θα καταλαβετε οτι ειναι σχεδον αδυνατον σε "καταληψεις" να τους βγαλουν εξω με νομιμους ηθικους τροπους... Και προφανως χορος εκατομμυριων απο χορηγιες κτλ κλεβοντας και ρευμα νερο... "Payback" is a bitch στο συγκεκριμένο. Έπεσε βαρβάτο γλέντι στην ιδιοκτήτρια...
pontez2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Σόρι λίγο αλλά έχω μερικές (άσχετες) απορίες. 1. Για την ψυχή της μάνας του το έκανε, ή τους λυπήθηκε; Γενικά όταν κάποιος κάνει κάτι το οποίο είναι ταυτόχρονα α) παράνομο και β) κερδοφόρο, δεν είναι η πρώτη μου σκέψη ότι πήγε να κάνει "το καλό". Τους λυπήθηκε. Οκ ναι ειναι κέρδος τα 80 ευρω το μηνα και φυσικά ειναι μαυρα. 2. Στους αλλοδαπούς χωρίς συμβόλαιο γιατί δεν καλείς αστυνομία όπως και στους Έλληνες; Θα έρθουν και θα σου πουν δεν ασχολούμαστε λόγω εθνικότητας; Δεν έχει να κάνει με το οτι ειναι αλλοδαποι αλλά επειδη δεν έχουν ΑΦΜ. Οι ιδιοι του το ζητησαν, αυτος έψαχνε άνθρωπο να κάνει κανονικο συμβόλαιο.
29gk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Σόρι λίγο αλλά έχω μερικές (άσχετες) απορίες. 1. Για την ψυχή της μάνας του το έκανε, ή τους λυπήθηκε; Γενικά όταν κάποιος κάνει κάτι το οποίο είναι ταυτόχρονα α) παράνομο και β) κερδοφόρο, δεν είναι η πρώτη μου σκέψη ότι πήγε να κάνει "το καλό". Τους λυπήθηκε. Οκ ναι ειναι κέρδος τα 80 ευρω το μηνα και φυσικά ειναι μαυρα. 2. Στους αλλοδαπούς χωρίς συμβόλαιο γιατί δεν καλείς αστυνομία όπως και στους Έλληνες; Θα έρθουν και θα σου πουν δεν ασχολούμαστε λόγω εθνικότητας; Δεν έχει να κάνει με το οτι ειναι αλλοδαποι αλλά επειδη δεν έχουν ΑΦΜ. Οι ιδιοι του το ζητησαν, αυτος έψαχνε άνθρωπο να κάνει κανονικο συμβόλαιο. Kαταλαβαινεις φανταζομαι στο ποσες παρανομιες εχεις μεχρι στιγμης αναφερει, ετσι; Οπως και τις συνεπειες τους προφανως που μολις τωρα αρχισε να υποφερει ο φιλος σου; 3
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγω μια άσχετη ερωτηηση. Πολύ προσφατα, ένα ζευγάρι μεταναστων ζήτησαν να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα απο έναν γνωστο. Του είπαν χωρις συμβόλαιο διότι δεν ειχαν ΑΦΜ κτλ. Αυτος (κακός) δέχτηκε. Του έδωσαν το πρωτο ενοικιο (ένα πολυ μικρό ποσό, κάπου στα 80 ευρω για 2άρι, διοτι πηγε να κάνει και τον καλό) και ειναι τωρα μέσα 6 μηνες με απληρωτο ρευμα, νερό. Ο τυπάς εφόσον δεν έφευγαν, ζήτησε απ τη ΔΕΗ να τους κόψει το ρευμα. Τωρα έχουν προβλημα με οργανωσεις υπερ των μεταναστων που του λένε οτι θα φάει μυνήσεις και τέτοια. Που μπορεις να μπλέξεις αμα πας να κάνεις το καλό όμως ε?? (δε ξέρω νομικά τι ισχύει σε τέτοια περίπτωση. Αν ηταν Ελληνες χωρις συμβολαιο ξέρω οτι απλά καλεις αστυνομια) Χωρίς συμβόλαιο δεν φαίνονται πουθενά οπότε αποκλείεται διαταγή απόδοσης μισθίου, δηλ. η γρήγορη διαδικασία όπου σε 1,5 μήνα τους έχεις βγάλει έξω. Δικαστήριο με ασφαλιστικά νομής. Δικηγόροι, δικαστήρια, τρεχάματα, χρόνος, έξοδα. Καλή συνέχεια. 4
forgotten Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Χωρίς συμβόλαιο δεν φαίνονται πουθενά οπότε αποκλείεται διαταγή απόδοσης μισθίου, δηλ. η γρήγορη διαδικασία όπου σε 1,5 μήνα τους έχεις βγάλει έξω. Δικαστήριο με ασφαλιστικά νομής. Δικηγόροι, δικαστήρια, τρεχάματα, χρόνος, έξοδα. Καλή συνέχεια. δεν προωθει ο νομος προστασια εναντι καταληψης??
kleo1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 γνωστός ενός συγγενή μου είχε νοικιάσει σπίτι σε αλλοδαπούς (χωρίς συμβόλαια- δε ξέρω αν είχαν και χαρτιά κιόλας), του άφησαν φέσι και ζημιές και εξαφανίστηκαν. σε ποιούς πάτε και νοικιάζετε ρε παιδιά. ειδικά τέτοιες εποχές. είναι άξιοι της μοίρας τους μερικοί.
teddy71 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Με λιγα λογια "πηγαν για μαλλι και βγηκαν κουρεμενοι". Τους αρεσε η προοπτικη του μαυρου χρηματος αλλα την πατησαν οικτρα και οτι δηθεν θα κερδιζαν απο τη μη καταβολη τωρα θα το πληρωσουν 10πλασιο και βαλε. Μονο μεσω δικηγορου θα μπορεσουν να κανουν κατι. Ειλικρινα παντως δεν τους λυπαμαι τετοιους ανθρωπους η κουτοπονηρια πληρωνεται.
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 δεν προωθει ο νομος προστασια εναντι καταληψης?? Διδακτορία του Προπελαριάτου - Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα της κατάληψης City Plazahttps://www.youtube.com/watch?v=Jxypzot9Lnc ^^ κερδος πραγματικο ενημερωσης για οσους καθησουν να το(ν) ακουσουν
kokkigodynia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, ζω σε μια άκρως τουριστική περιοχή με αποτέλεσμα το airbnb να βασιλεύει. Από το σπίτι που ζούμε τώρα μας είπαν να αποχωρήσουμε οσο πιο σύντομα γίνεται διότι θέλει να κατέβει και να μείνει με την κοπέλα του ο γιος του ιδιοκτήτη. Τι προβλέπεται τώρα από εδω και πέρα, οκ εγω θα ψάχνω αλλα αν δεν βρίσκω? Καλύπτομαι κάπως με κάποιο τρόπο για καποιο διάστημα Συμβόλαιο έχεις; Οχι Προτείνω να πείσεις τον γιο του ιδιοκτήτη οτι μαγειρεύεις καλυτερα απο την κοπέλα του 1
Leokatana Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Googlarete city plaza ,oniro αλληλεγγυοι και θα καταλαβετε οτι ειναι σχεδον αδυνατον σε "καταληψεις" να τους βγαλουν εξω με νομιμους ηθικους τροπους... Και προφανως χορος εκατομμυριων απο χορηγιες κτλ κλεβοντας και ρευμα νερο... Ολα εγιναν σε συνεννόηση με αυτους που ειχαν το ξενοδοχειο, δεν γινετε να βαζει λουκετο ο ιδιοκτητης 17:00 και 17:05 να ειναι αναρχικοι με λοστο στο ξενοδοχειο. (Περνουσα απο εκει και ξερω τις λεπτομερειες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα