therock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω παραγγειλει απο γνωστο Ελληνικο μαγαζι τεχνολογιας που βγαινει απο τα πρωτα στο σκρουτζ σε τιμες, αλλα εχει καθυστερησει η παραγγελια σχεδον ενα μηνα. Παρειγειλα 4 αντικειμενα απο 4 Σεπτ και συγκεντρωνονται το καθενα με μεγαλη καθυστερησει και εχει μεινει ενα. Απο τοτε προφανως εχουν αλλαξει καποιες τιμες και θα τους πω οταν στειλουν να στειλουν με αυτη που διαφημιζουν τωρα. Γενικοτερα αυτο δε πρεπει να ισχυει σε τετοιες περιπτωσεις?
slk200gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Η τιμη που το αγορασες εκεινη την ημερα απλα η χρεωση θα γινει την ημέρα της αποστολης 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Την τιμη που αγορασες την ωρα που πατησες να αγορασεις ισχυει.
therock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη αν πχ ενα τεμαχιο εχει 270 και χωρις να φταιω για την καθυστερηση το ιδιο καταστημα βαλει τιμη 225 μετα απο ενα μηνα, πρεπει να παρω στην αρχικη? Οποτε αν παραγγειλει περισσοτερα κομματια εγω θα αγορασω στη πρωτη τιμη και με την καθυστερηση και ενας αλλος που θα δει την αλλαγμενη τιμη και χωρις αναμονη το παιρνει με την ανανεωμενη. Ενταξει δικαιο και λογικο
tsioulak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη αν πχ ενα τεμαχιο εχει 270 και χωρις να φταιω για την καθυστερηση το ιδιο καταστημα βαλει τιμη 225 μετα απο ενα μηνα, πρεπει να παρω στην αρχικη? Οποτε αν παραγγειλει περισσοτερα κομματια εγω θα αγορασω στη πρωτη τιμη και με την καθυστερηση και ενας αλλος που θα δει την αλλαγμενη τιμη και χωρις αναμονη το παιρνει με την ανανεωμενη. Ενταξει δικαιο και λογικο Για αυτο τον λογο πολλα καταστηματα σου δινουν την χαμηλοτερη απο τις 2, αλλα ναι ειναι υποχρεωμενοι μονο για την αρχικη τιμη, οπως και εσυ εχεις το δικαιωμα να ακυρωσεις την παραγγελια.
therock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Και να την ξανακανω με την νεα τιμη... Το ιδιο λεμε Μαλλον οι παραπανω ειναι καταστηματαρχες
stelios18120 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Και να την ξανακανω με την νεα τιμη... Το ιδιο λεμε Μαλλον οι παραπανω ειναι καταστηματαρχες Εγω ειμαι καταστηματαρχης;; Χαχαχχα το ακουσαμε κ αυτο. Τεσπα καλη συνεχεια.
Silverage Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είχε ανέβει η τιμή θα έλεγες το αντίθετο. Στην τιμή που το αγόρασες στο δίνουν. Πολλά καταστήματα στο δίνουν με την χαμηλότερη αλλά δεν είναι υποχρεωμένα.
crashnburn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είχε ανέβει η τιμή θα έλεγες το αντίθετο. Στην τιμή που το αγόρασες στο δίνουν. Πολλά καταστήματα στο δίνουν με την χαμηλότερη αλλά δεν είναι υποχρεωμένα. δεν ειναι αλλα μπορεις να τους πεις δεν παραλαμβανω κ θα παρω τωρα ενα με την καινουργια μειωμενη τιμη κ θα εχεις απολυτο δικιο οποτε κ τα σοβαρα μαγαζια οπως το amazon πληρωνεις με την τιμη που το παραγγειλες εκτος κ αν εχει πεσει η τιμη του οποτε κ στο δινουν στην μειωμενη αν τους μιλησεις
therock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είχε ανέβει η τιμή θα έλεγες το αντίθετο. Στην τιμή που το αγόρασες στο δίνουν. Πολλά καταστήματα στο δίνουν με την χαμηλότερη αλλά δεν είναι υποχρεωμένα. Δε καταλαβαινεις οτι το σκεπτικο μου ειναι οτι αμα δεν ευθυνεσαι για την καθυστερηση πρεπει να παραλαβεις με τους ευνοικοτερους ορους. Αν η τιμη ειχε ανεβει σε αυτο το διαστημα θα πρεπει να παραλαβω με την αρχικη γιατι παραγγειλα ενω ημουν ετοιμος να αγορασω με την οικονομικη δυνατοτητα της αρχικης. Στην αντιπερα οχθη Για αυτο το λογο τα καταστηματα κρατανε και τη παραγγελια περιπου μια βδομαδα απο οταν την ετοιμασουν. Δε μπορεις πχ να παραγγειλεις κατι σημερα και να πας να παραλαβεις μετα απο ενα μηνα ενω αυτο υπαρχει στο καταστημα. Μετα θελει νεα παραγγελια με τη νεα τιμη, ωστε αν κατι υπαρχει σε προσφορα να το παρεις τη περιοδο που τρεχει και οχι οταν εσυ το θυμηθεις, και οποτε αποκτησεις ανεση στη τσεπη
bromiaris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Το σκεπτικό σου είναι πολύ ωραίο. Αν αγοράσεις σήμερα κατι και αύριο η τιμή μειωθεί, τότε πρέπει να σου δώσουν πίσω την διαφορά, αλλά αν η τιμή ανεβεί εσύ δεν πρέπει να πληρώσεις την διαφορά!!! Στο χωριό μου λένε μια παροιμία.. «και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος»!
koystado Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 ακύρωσε την παραγγελία και ξανά κάνε παραγγελία με την μειωμένη τιμή
crom251 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Το σκεπτικό σου είναι πολύ ωραίο. Αν αγοράσεις σήμερα κατι και αύριο η τιμή μειωθεί, τότε πρέπει να σου δώσουν πίσω την διαφορά, αλλά αν η τιμή ανεβεί εσύ δεν πρέπει να πληρώσεις την διαφορά!!! Στο χωριό μου λένε μια παροιμία.. «και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος»! Ο αγοραστης εφοσον δεν εχει προπληρωσει, απλα θα ακυρωσει την παραγγελια και θα τα παρει με την νεα χαμηλοτερη τιμη. Επομενως το καταστημα με την νεα χαμηλη τιμη θα τα δωσει ετσι και αλλιως... Σιγουρα δεν ειναι υποχρεωμενοι να τα δωσουν στην χαμηλοτερη τιμη, αλλα στην πραξη αυτο θα γινει με τον ενα τροπο ή τον αλλο, για αυτο και τα σοβαρα μαγαζια το κανουν απευθειας... Οταν μαλιστα η παραγγελια εχει καθυστερησει ηδη 1 μηνα ενας λογος παραπανω...
bromiaris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ο αγοραστης εφοσον δεν εχει προπληρωσει, απλα θα ακυρωσει την παραγγελια και θα τα παρει με την νεα χαμηλοτερη τιμη. Επομενως το καταστημα με την νεα χαμηλη τιμη θα τα δωσει ετσι και αλλιως... Σιγουρα δεν ειναι υποχρεωμενοι να τα δωσουν στην χαμηλοτερη τιμη, αλλα στην πραξη αυτο θα γινει με τον ενα τροπο ή τον αλλο, για αυτο και τα σοβαρα μαγαζια το κανουν απευθειας... Οταν μαλιστα η παραγγελια εχει καθυστερησει ηδη 1 μηνα ενας λογος παραπανω... Άλλο αυτό. Εγώ καυτηριάζω την λογική του…
therock Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Και γω τη λογικη σας καυτηριαζω. Ξερω τι θα κανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα