Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αγορασει ενα συστημα με τη μητρικη B350 pc mate MSI.Εχω κανει ολα τα update απο το cd drivers και utilities καθως και εχω μπει και στο επισημο site και εχω κανα καποια updates με flash. Ομως εξακολουθουν καποιες θυρες της μητρικης να μην ανταποκρινονται. Εχω μπει και στην αντιμετωπιση προβληματων υλικου και ηχου και μου δειχνει οτι δεν εχουν περαστει αυτοι οι drivers και οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο λογισμικο για αυτους.,Γνωριζετε τι φταιει;

Δημοσ.

Οταν κανω install απο 32 σε 64 πρεπει να ξαναπερασω οτι εχω κανει ηδη σχετικα με τα bios της μητρικης και της καρτας;

Δημοσ.

Όχι δεν παίζει ρόλο. Δεν αλλάζεις κάτι.

Κατεβαζω τα 64 τα κανω burn σε cd παω στο boot και απο εκει τα περναω χωρις να χασω καποιο data;

Δημοσ.

Όχι τα data θα τα σώσεις σε κάποιον άλλο δίσκο. Να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Δηλ. φορματ. Τα αρχεία σου (πάσης φύσεως) θα σβηστούν οπότε πρέπει να τα σώσεις σε έναν άλλο δίσκο.

Δημοσ.

Όχι τα data θα τα σώσεις σε κάποιον άλλο δίσκο. Να κάνεις καθαρή εγκατάσταση. Δηλ. φορματ. Τα αρχεία σου (πάσης φύσεως) θα σβηστούν οπότε πρέπει να τα σώσεις σε έναν άλλο δίσκο.

Εσωσα ολα τα αρχεια που βρισκονται στον δισκο C αλλα μολις παω να βαλω τα 64 νεκρωνουν παλι τα usb ports και χρειαζεται mouse η keyboard με PS. Υπαρχει καποια αλλη λυση η κανω κατι λαθος

Δημοσ.

Όχι δεν κάνεις κάτι λάθος. Χρειάζεται κάποιο τρικ όπως θα δεις στο παρακάτω λινκ. Ηλιθιότητες της Microsoft για να σε κάνουν να φύγεις από τα win 7 και να πας στα 10.

http://www.overclockers.com/forums/showthread.php/781091-AMD-Ryzen-Win7-ISO-Guide

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...