Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό λογαριασμό e-mail στο Yahoo, και έναν πιο καινούριο στο Gmail.

Είχα να μπω στο λογαριασμό του Yahoo περίπου 1.5 μήνες, και τώρα ποια δε μπορώ.

Το username και το password είναι σωστά, αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι "ανιχνεύθηκε ύποπτή συμπεριφορά", και δε με αφήνει να έχω πρόσβαση στα emails μου.

Δε μου βγάζει σαν επιλογή την ερώτηση ασφαλείας ποια, αλλά μόνο το να μου στείλει ένα verification e-mail στον λογαριασμό μου Gmail, τον οποίο ευτυχώς είχα τη προνόηση να προσθέσω στο λογαριασμό Yahoo.

Για κάποιο λόγο όμως το verification mail δεν έρχεται ποτέ!

Έχουν περάσει 3 ημέρες απ' τη πρώτη φορά που πάτησα να μου το στείλουν (και το έχω πατήσει πόσες φορές ακόμα από τότε) αλλά τίποτα. 

Εννοείται ότι έχω κοιτάξει τα ανεπιθύμητα, και ότι δεν έχω φίλτρα στο λογαριασμό gmail.

Εν το μεταξύ, πλέον δεν υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας με τη Yahoo. Customer service 0. 

Αν πατήσει κανείς το λινκ "επικοινωνία" στο site τους, δε βγάζει καμία φόρμα επικοινωνίας ή mail για να τους στείλω, αλλά το λινκ οδηγεί σε μια σελίδα με F.A.Q!!!

Πείτε μου ρε παιδιά τι μπορώ να κάνω ?

Με το λογαριασμό Yahoo είχα φτιάξει προφίλ σε διάφορες υπηρεσίες, στις οποίες έχω ξοδέψει πολλά λεφτά και δεν έχω πρόσβαση ούτε στις υπηρεσίες αυτες, που σημαίνει δεν έχω πρόσβαση σε αυτά που έχω αγοράσει, στο υπόλοιπό μου, κτλπ. Μιλάμε για εκατοντάδες ευρώ υπηρεσιών στις οποίες δεν έχω ποια πρόσβαση.

Υ.Γ. Έχουν και άλλοι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, και γράφουν σχόλια σε σελίδες στο FB της Yahoo, και με ένα google search βγαίνουν αρκετά αποτελέσματα. Οι περισσότεροι λένε ότι άρχισε να τους συμβαίνει απ' τις 15 Ιουνίου, αφού η Yahoo εξαγοράστηκε απ' τη Verizon για κάποιο λόγο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...