Haldol Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα παίδες. Τις τελευταίες μέρες όταν ξυπνάω με πονάει το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού. Μέχρι προχτές ο πόνος σταματούσε μέσα σε λίγα λεπτά, χτες απλά υποχώρησε αλλά κράτησε όλη μέρα. Σήμερα ήταν ακόμα πιο έντονος, σε σημείο να με ενοχλεί στο περπάτημα. Φαντάζομαι στη διάρκεια της ημέρας να κοπάσει πάλι. Δεν έχω χτυπήσει. Δεν πονάει όταν το ακουμπάω ή πιέζω, παρά μόνο στο περπάτημα. Δεν είναι ερυθρό. Τι μπορεί να είναι; Και σε τι γιατρό απευθυνόμαστε γι αυτό; Παθολόγο; Ορθοπεδικό; Κάποιον άλλο;
Zerg13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Απο δευτερα σε παθολογο μην το αφηνεις ισως ειναι σοβαρο.
vairass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα παίδες. Τις τελευταίες μέρες όταν ξυπνάω με πονάει το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού. Μέχρι προχτές ο πόνος σταματούσε μέσα σε λίγα λεπτά, χτες απλά υποχώρησε αλλά κράτησε όλη μέρα. Σήμερα ήταν ακόμα πιο έντονος, σε σημείο να με ενοχλεί στο περπάτημα. Φαντάζομαι στη διάρκεια της ημέρας να κοπάσει πάλι. Δεν έχω χτυπήσει. Δεν πονάει όταν το ακουμπάω ή πιέζω, παρά μόνο στο περπάτημα. Δεν είναι ερυθρό. Τι μπορεί να είναι; Και σε τι γιατρό απευθυνόμαστε γι αυτό; Παθολόγο; Ορθοπεδικό; Κάποιον άλλο; Καλημέρα... Υπέρβαρος πρώτα από όλα η όχι; 1
funbreaker Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι πολύ πιθανό να είναι ουρική αρθρίτιδα ή και κάποια άλλη. Πήγαινε άμεσα σε ρευματολόγο για να το διερευνήσετε. Πολύ πιθανό να μην είναι και τίποτα, αλλά πρέπει να το ψάξεις άμεσα.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ουρική αρθρίτιδα, δες αν υπάρχει οικογενειακή προδιάθεση. 30 ευρώ χωρίς αποδειξη. 2
fylatos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ουρική αρθρίτιδα, δες αν υπάρχει οικογενειακή προδιάθεση. 30 ευρώ χωρίς αποδειξη. 50! Δε θα χαλάσεις την πιάτσα εσύ!
Haldol Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Κοψε τα νυχια σου Χαχαχ κομμένα είναι. Το σκέφτηκα μην έχει γυρίσει κάνα νύχι αλλά δεν. Καλημέρα... Υπέρβαρος πρώτα από όλα η όχι; Ναι. Ύψος 1.68, βάρος 80. ---------- Να πάω για εξετάσεις ουρικού , ή σε παθολόγο / ρευματολόγο ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Θεωρω απαραιτητη την επισκεψη σε ενα γιατρο...Μπορει να μην ειναι κατι σοβαρο και μακαρι αλλα ποτε δεν ξερουμε.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Χαχαχ κομμένα είναι. Το σκέφτηκα μην έχει γυρίσει κάνα νύχι αλλά δεν. Ναι. Ύψος 1.68, βάρος 80. ---------- Να πάω για εξετάσεις ουρικού , ή σε παθολόγο / ρευματολόγο ; Πρωτα εξετάσεις αιματος και μετα γιατρο, ειδικα αν δεις κατι περιεργο. 30 και αλλα 20, 50. Μην ξεχνιώμαστε.
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Πήγαινε σε παθολόγο να το δει και μετά θα σου πει αυτός αν πρέπει να πας σε άλλη ιατρική ειδικότητα. 1
papoys1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μη βάζουμε πάντα το κακό στο νού μας (αρθρίτιδα - ρευματικά - ουρικό κ.λ.π.) Μπορεί να είναι κάποιο νεύρο πιασμένο από κάποια απότομη κίνηση ή κοπάνημα κάπου που δεν θυμάσαι. Και εμένα με πονούσε για καμιά βδομάδα στον πρώτο κόμπο ο δείκτης του αριστερού χεριού μόλις το ζόριζα κάπου πεταγόμουν από τον πόνο. Δεν το είχα χτυπήσει σκεφτόμουνα και εγώ να πάω στο γιατρό αλλά σιγά σιγά μου πέρασε. Τελικά κάπου πρέπει να το είχα ζορίσει - χτυπήσει χωρίς να καταλάβω πριν καμιά 10αριά μέρες που λιάνιζα και ντάνιαζα 4-5 τόννους ξύλα από ελιές που είχα στο εξοχικό σκόρπιες και είπα να τις βάλω σε τάξη ενόψει του χειμώνα που πλησιάζει.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις