Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα θα χρειαστώ ένα αρκετά καλό πουκάμισο (κυριλατζα μαρκα) και ένα καλό πουλόβερ για κάτι συναντήσεις που θα πάω, καθώς και για εξόδους αργότερα(Button-down shirt).Τι μάρκες θεωρούνται top? Είχα στο παρελθόν Ralph Lauren(φίλο συνηθισμένο πλεον), Brooks Brothers(για ψαγμένους κατά την άποψή μου) και Lacoste. Τι θα μου προτείνατε; Το Budget είναι στα 100-120€ για το καθενα. Πουλόβερ και πουκάμισο δεν χρειαζεται να είναι ίδιας μάρκας, και θα προτιμούσα κλασικο μονόχρωμο. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μπααα

Γ γκομενα παιζει ν ειναι απο ΒΠ ωστε να της πουλησει εφε

Aν δεν είναι μυρωδιάς η ΒΠ γκόμενα το'χει χάσει το παιχνίδι από τώρα, ας βάλει στην άκρη τα 250 ευρώ για κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Το υπόλοιπο ντύσιμο της ίδιας κατηγορίας θα είναι; Γιατί αν είναι εντελώς άλλης χτυπάει κάπως άσχημα (αφού σε ενδιαφέρει το πως χτυπάει πιστεύω). Πχ ένα παπούτσι των 20€ με πουκάμισο των 120 μπορεί να μη δείξει ωραίο, πιθανό να νομίσουν ότι είναι και μαϊμού το πουκάμισο κάποιοι.

• Like 2
Δημοσ.

Το υπόλοιπο ντύσιμο της ίδιας κατηγορίας θα είναι; Γιατί αν είναι εντελώς άλλης χτυπάει κάπως άσχημα (αφού σε ενδιαφέρει το πως χτυπάει πιστεύω). Πχ ένα παπούτσι των 20€ με πουκάμισο των 120 μπορεί να μη δείξει ωραίο, πιθανό να νομίσουν ότι είναι και μαϊμού το πουκάμισο κάποιοι.

Το υπόλοιπο ντύσιμο θα είναι της ίδιας κατηγορίας. Καμπαρντινε παντελόνι Brooks Brothers και εξίσου καλό παπούτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Καμπαρντίνα, πουλόβερ & πουκάμισο ; 

Ελπίζω οι συναντήσεις στις οποίες αναφέρεσαι να μην είναι στην Ελλάδα...

Καμπαρντινε παντελόνι(Chino), όχι καμπαρντινα... χαχα.
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αγορασε απο τα Brooks Brothers. Πολυ καλη ποιοτητα και αυτοι που ειναι να το καταλαβουν θα το καταλαβουν. :)

• Like 1
Δημοσ.

Και πώς θα την αντέξουμε τούτη την τραγωδία

Εμείς άνετα, αλλά για να ρωτάει σημαίνει ότι τον ενδιαφέρει. Δεν ενδιαφέρουν όλους τα ίδια πράγματα :)

• Like 1
Δημοσ.

κατι οφφ τοπικ μιας κ δεν ειναι πολυ βαρυ το θεμα

εχω μια απορια κ με τρωει μερες,κ ηθελα να σε ρωτησω ζιο ,εκανες ταξιδι του μελιτος στο ινσομνια?

• Like 1
Δημοσ.

κατι οφφ τοπικ μιας κ δεν ειναι πολυ βαρυ το θεμα

εχω μια απορια κ με τρωει μερες,κ ηθελα να σε ρωτησω ζιο ,εκανες ταξιδι του μελιτος στο ινσομνια?

Ε ναι που να βρω καλύτερα! :P :D

Δημοσ.

γιαυτο σε μισω,ολα σου πανε καλα,ακομη κ φρεσκοπαντρεμενος εχεις χρονο για σενα

σορρυ για το οφφ τοπικ αλλα δεν αντεχω την αδικια ,επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...