adi32 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μιλάμε για τρελή δυσκολία. αν είναι τυφλός καθυστερημενος κουλός μπορεί να χάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 8 αποχωρήσεις (μετρώντας 13ο Θεό που δεν έπαιξε και το μορφονιό που χάρισε τη θέση στην Καλογρίδη) δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ σε ριάλιτυ ως τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Τα μάτια του Δημήτρη είναι τα ίδια με του billy Zein Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Στο δημοτικό το παίζαμε αυτό το παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Θα γελάσουμε με Ζαμπίδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Κατσινοπουλος μεγιστος λιγδης ... Και ο κλαψομαυριδης αρχιζει και δειχνει ξεκαθαρα την χαιρεκακια του ... Για αυτο πιθανα τον σουταρε ο τανι .. Θα του ειχε αρχισει τα κλαψομουνιασματα τα γκομενιστικα μολις θα του ειπε πως φευγει για σαρβ. Θα καηκε απο την ζηλια ο ψωριαρης ... Και μετα αρχισε τα και καλα μα πως πηγε σε ανθρωποφαγα ρεαλιτι κτλ ... Ρομπα εντελως ... Κλαψομουνογκομενιτσα ... Απολύτως σωστός!! Είμαι ο μόνος που ο Μαυρίδης μου βγάζει πολύ γλίτσας?? Κι εγώ κι εγώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Και σας πειραζαν τα παζελ του τουρκου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Πόσες αδελφές είπε η Δήμητρα; 4;θέλω να τις γνωρίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ούτε σ' αυτό ο Μάικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μνήμη χρυσόψαρου ο Ζαμπίδης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Η Κωλέτσα ακόμα σκέφτεται; Δηλαδή χάνει επικοινωνία κι έπαθλο, για ν'αποφασίσει αν θα φύγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Ο μόνος που πήρε μηδέν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Και ο άλλος trainbox είναι ; Ή του την έδωσε ο bro να την φοράει για διαφήμιση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archkedun Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Μηπως ειμαστε πιο χαζοι απο τους ριαλιτοπαικτες; Είμαι ο μόνος που ο Μαυρίδης μου βγάζει πολύ γλίτσας?? Εχει την πονηρια του ανθρωπου που παριστανει τον αδυναμο οταν ειναι δυνατος. Κατι τετοιοι ειναι μεγαλα καθαρματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Κορίτσια ελάτε εδώ ένα λεπτό.. έχετε 50 λεπτά να πάρω έναν καφέ; Ααχαχαχ μετά το τσίμπημα της σαρανταποδαρούσας ήταν ό,τι χρειάζονταν το πρόσωπο μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις