malias4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα, εχω paypal αρκετα χρονια. Σημερα πηγα να αγορασω κατι απο ebay κ δεν εγινε η αγορα , κατι μου εγραψε οτι δεν εγινε η αγορα κτλ κτλ. Και να διαλεξω αλλο τροπο πληρωμης. Κοιταω την καρτα μου κ εχει expired date 10/17. Λεω η καρτα θα φταιει, περνω τηλ στην τραπεζα μου λεεν οτι δυσκολα θα φταιει αυτο αλλα εχει ερθει η καινουρια καρτα οποτε να παω να την παρω. Την παιρνω την ενεργοποιω, κανω κ 60€ αναληψη ολα καλα. Παω σπιτι την βαζω στο paypal. Παλι το ιδιο προβλημα. Την διαγραφω ξανα προσθετω παλι το ιδιο. Μετα δοκιμασα απο ebay να πληρωσω κατευθειαν με την καρτα χωρις το paypal. Αλλα παλι το ιδιο ! Μηπως φταιει που η καρτα εχει τον ιδιο αριθμο με την παλια; Και απλα εχει αλλαξη η ημερομηνια ληξης κ ο 3ψηφιος κωδικος στο πισω μερος; Η θελει καμμια μερα μεχρι να ενεργοποιηθει για ιντερνετικες συναλαγες; Εχει τυχει σε κανενα σας κατι τετοιο;
Kanesan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Όσες φορές μου έχει τύχει αυτό, ήταν ζήτημα capital controls. Δεν μπορώ να αγοράσω από συγκεκριμένου τύπου καταστήματα (π.χ. etsy, redbubble κλπ. διότι πέφτουν στην κατηγορία καταστημάτων με έργα τέχνης κλπ) όπως επίσης και να στείλω χρήματα από paypal σε paypal εφόσον ο παραλήπτης είναι εκτός EU. Το ίδιο μου έχει συμβεί και με ορισμένους πωλητές στο ebay αλλά πολύ πιο σπάνια. Όλες αυτές οι περιπτώσεις που αναφέρω ήταν θέμα τράπεζας λόγω c.c. , από paypal balance δεν υπήρχε θέμα. 1
malias4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ε ενταξει με τα capital δεν μπορουσα κ εγω αλλα τωρα κ καμποσους μηνες ηταν οκ. Απλα σημερα ετυχε . Καμμια ιδεα τι να κανω; Πριν 2 μερες ειχα αγορασει ξανα..
makfil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν έγραψες ποιας τράπεζας είναι η κάρτα γιατί είναι πιθανό να έχει πιάσει το μηνιαίο όριό της. Επίσης, δεν έγραψες ποιο είναι το ποσό αγοράς που θέλεις να κάνεις γιατί μπορεί να υπερβαίνει το ημερήσιο όριο της κάρτας. 1
malias4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι παγκρητια τραπεζα , αυτονπου θελω να αγορασω κανει 20€ οποτε δεν ειναι θεμα. Απλα αγορασα το σαββατο με καρτα κατο που εκανε 700€ και πληρωσα σε καταστημα με την καρτα. Εχει σχεση λετε; Ομως σημερα εκανα κ αναληψη απο ατμ κανονικα !!
spartak1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι παγκρητια τραπεζα , αυτονπου θελω να αγορασω κανει 20€ οποτε δεν ειναι θεμα. Απλα αγορασα το σαββατο με καρτα κατο που εκανε 700€ και πληρωσα σε καταστημα με την καρτα. Εχει σχεση λετε; Λογικά δεν εχει σχέση. Δοκίμασε με κάρτα άλλης τράπεζας αν έχεις 1
malias4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοεις αλλης τραπεζης να την συνδεσω στο paypal?
spartak1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εννοεις αλλης τραπεζης να την συνδεσω στο paypal? Ναι αυτο
makfil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι παγκρητια τραπεζα , αυτονπου θελω να αγορασω κανει 20€ οποτε δεν ειναι θεμα. Απλα αγορασα το σαββατο με καρτα κατο που εκανε 700€ και πληρωσα σε καταστημα με την καρτα. Εχει σχεση λετε; Ομως σημερα εκανα κ αναληψη απο ατμ κανονικα !! Το μηνιαίο όριο της Παγκρήτιας είναι 200.000€ για αγορές από το εξωτερικό και σήμερα έχουμε 25/9 και πιθανόν να έχει πιάσει το όριο. Εάν αυτό που αγόρασες με την κάρτα σου το ΣΑ (700€) ήταν από ελληνικό κατάστημα, δεν έχει σχέση με το όριο των 200.000€, το οποίο, φυσικά, δεν έχει σχέση με τις αναλήψεις σου από ΑΤΜ. Ρώτησε την τράπεζα για το μηνιαίο όριο αγορών από το εξωτερικό. 1
malias4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω για το ενδιαφερον, επειδη με νευριασε το ολο θεμα εβαλα δευτερη καρτα στο paypal κ παλι δεν με αφησε να αγορασω αυτο που ηθελα. Τοτε πηγα κ αγορασα ενα screen protector με 1 γιουρο κ εγινε η αγορα, ξανα παλι με την πρωτη καρτα κατι αλλο με κανα δυο ευρω παλι οκ. Παω να παρω αυτο που ηθελα παλι ακυρο. Οποτε το πιο πιθανο να εχει να κανει με το συγκεκριμενο itemn η πωλητη που να μην γινετε η αγορα. Τελος καλο ολα καλα παντως, σε ευχαριστω πολυ φιλε μου !1
makfil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι πιθανό είτε αυτό που θέλεις να αγοράσεις να είναι απαγορευμένο από τα CC είτε ο πωλητής να είναι καταγραμμένος στα απαγορευμένα, ανεξάρτητα αν πουλάει και άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα