KonstantineSt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει παρατηρήσει κάποιος δυσλειτουργία σε 5s με την αναβάθμιση σε 11 ; Εμένα χτες έκανα την επίσημη (ημουν ενα μήνα με τη beta ) πέρα απο το οτι ανοίγει τα δεδομένα και το wifi οποτε θελει μονο του το έκανε και στη beta , σήμερα έπαθα το πιο κουφό , έπαψε να ανταποκρίνεται το home button , ενώ στην αρχη δεν έδωσα σημασία γιατι το δαχτυλικό λειτουργούσε οταν μπήκα στο μενού για να δω τι γίνεται το έκλεισα και το ξανάνοιξα και πλέον δε λειτουργεί πολυτελείας το κουμπί ουτε το αποτύπωμα . Παίζει να γνωριζει κάποιος πανω σε αυτό κατι ;
Anthi25 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι εγώ έχω το se και έχω θέμα με αυτόματη ενεργοποίηση WiFi, δεδομένων κσι νομίζω μου έχει ανοίξει από μόνο του και το Bluetooth. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά μου τρώει μπαταρία ! Πατάω home button να δω πχ τι ώρα είναι και μετά από λίγο διαπιστώνω ότι άνοιξε το WiFi από μόνο του
panosp1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το WiFi και το Bluetooth πλέον για να τα απενεργοποιείς εντελώς θα πρέπει να τα κλείνεις μέσα από τα settings και ΟΧΙ από την συντομευση. Αν τα κλείσεις από την συντόμευση τοτε δεν απενεργοποιούνται εντελώς αλλά μπαίνουν σε μια φάση "sleep" και ενδέχεται να ανοίξουν μόνα τους. Αυτό δεν είναι δυσλειτουργία αλλά νέο feature του ios11....
slk200gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το WiFi και το Bluetooth πλέον για να τα απενεργοποιείς εντελώς θα πρέπει να τα κλείνεις μέσα από τα settings και ΟΧΙ από την συντομευση. Αν τα κλείσεις από την συντόμευση τοτε δεν απενεργοποιούνται εντελώς αλλά μπαίνουν σε μια φάση "sleep" και ενδέχεται να ανοίξουν μόνα τους. Αυτό δεν είναι δυσλειτουργία αλλά νέο feature του ios11.... οταν η δυσλειτουργια ονομαζεται new feature 1
KonstantineSt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Για το home button κανεις ..;
blade-17 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 iPhone 6s 5 μερες στο iOS 11 εχθές έβαλα πάλι την 10.3.3 τρομερά κρασαρισματα ακόμη και όταν πήγαινα να πάρω τηλ...επίσης η μπαταρία εξαντλούνταν πολύ γρήγορα
KonstantineSt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 iPhone 6s 5 μερες στο iOS 11 εχθές έβαλα πάλι την 10.3.3 τρομερά κρασαρισματα ακόμη και όταν πήγαινα να πάρω τηλ...επίσης η μπαταρία εξαντλούνταν πολύ γρήγορα Πως την έβαλες την 10.3.3 ;
CheOnWeb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ο χρήστης panosp1 είπε: Το WiFi και το Bluetooth πλέον για να τα απενεργοποιείς εντελώς θα πρέπει να τα κλείνεις μέσα από τα settings και ΟΧΙ από την συντομευση. Αν τα κλείσεις από την συντόμευση τοτε δεν απενεργοποιούνται εντελώς αλλά μπαίνουν σε μια φάση "sleep" και ενδέχεται να ανοίξουν μόνα τους. Αυτό δεν είναι δυσλειτουργία αλλά νέο feature του ios11....  οταν η δυσλειτουργια ονομαζεται new feature Δεν είναι δυσλειτουργία, απ’ τη στιγμή που έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί έτσι. https://support.apple.com/en-us/HT208086
xaroulisx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει σχεδιαστεί να δουλεύει έτσι και είναι σπάσιμο νεύρων...δηλαδή τι να την κάνω την συντόμευση αν δεν μπορώ να το κάνω On και OFF και πρέπει να μπω μέσα στα settings. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους ήταν να το κάνουν έτσι.
CheOnWeb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει σχεδιαστεί να δουλεύει έτσι και είναι σπάσιμο νεύρων...δηλαδή τι να την κάνω την συντόμευση αν δεν μπορώ να το κάνω On και OFF και πρέπει να μπω μέσα στα settings. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους ήταν να το κάνουν έτσι. Καθόλου δύσκολο, έτσι ήταν στις προηγούμενες εκδόσεις. Έτσι αποφάσισε και εξηγεί τους λόγους στο link που έβαλα. Εμένα π.χ. με βολεύει να κλείνω το headset χωρίς να κλείνει το AirDrop. Θα μπορούσε με ένα 2ο παρατεταμένο tap να έχει και επιλογή για turn off χωρίς να πας στα Settings. Μπορεί αν γκρινιάξουμε αρκετά να το κάνει σε κάποιο update.
evilakos! Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ηθελα κ εγω να ανοιξω ενα παρομοιο θεμα γιατι εδω κ 4 μερες που εκανα κ εγω την αναβαθμηση το se κανει διαφορα κολπα. Πας να ανοιξεις το viber κ μπορει να κρασαρει το τηλ. κ να μαυρισει η οθονη ( συνηθως με το home button επανερχεται αλλα δυο φορες εχει χρειαστει να κανω reboot) μερικες φορες στα κειμενα δεν μου δειχνει το κατω κατω περιεχομενο κ γενικος χαζοπροβληματα. Ξερει καποιος πως μπορω να ξαναβαλω το ios 10.3.3 που ειχε πρωτα το τηλ. και πεταγε?
evilakos! Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Για οποιον ενδιαφερεται εγω πραγματοποιησα το downgrade απο εδω: http://osxdaily.com/2017/09/20/downgrade-ios-11-to-ios-10-iphone-ipad/ Αλλα να γραψω πως στο τελος λιγο πριν τελειωσει την διαδικασια εχασε την συνδεση με το iphone to itunes και υπολειτουργουσε το τηλ. Χρησιμοποιουσα hub usb θυρα κ ισως για αυτο εκοψε την συνδεση για καποιο λογο. Εκτος κ δεν εφταιγε αυτο που το τηλ. μετα δεν ανταποκρινοταν σε τιποτα αλλα ειναι bug του downgrade. Πηγα να του κανω επαναφορα για να ξαναδοκιμασω, αλλα κατεβασε το itunes την 11.0.2 οποτε αφου ειδα καινουρια εκδοση του 11 εμεινα με αυτην για αρχη να δουμε εαν βελτιοσαν τα θεματα. Μεχρι στιγμης (απο το πρωι) δεν εχει κρασαρει καπου αλλα μου φαινεται εξακολουθει να πασχει στο κομματι αυτονομιας σε σχεση με την 10.3.3
rey7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Βρε παίδες μια βοήθεια...Τι παίζει με τα live photos? Τραβαω κανονικά live photo, αλλα οταν πάω να την βάλω για φόντο μου την βγάζει σαν απλή εικόνα, με τις επιλογές δλδ στατική και προοπτική, όχι της live... Κάνω κάτι λάθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα