Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να βάλω ίντερνετ αλλά να μην κάνω 18μηνο συμβόλαιο.Θέλω συγκεκριμένα για 9 μήνες.Δεν συμφέρει το συμβόλαιο; Καλύτερα να βάλω ίντερνετ με στικάκι; Τι λέτε; Έχω και φοιτητικό πάσο.Τι να βάλω; 10 giga το μήνα δε νομίζω να μου φτάνουν. Θέλω τουλάχιστον 20.

Δημοσ.

Εγώ που ήθελα για εννιά μήνες, έβαλα forthnet για 12 μήνες (180€), το έκανα προπληρωμή που βγαίνει 15€/μήνα και στους εννιά έκανα διακοπή. Με το υπόλοιπο των προπληρωμένων μηνών (12-9=3 μήνες) πλήρωσα το πρόστιμο διακοπής και μου γύρισαν πίσω και 9€.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να σας πω παιδιά. Εγώ από όλα τόσο μου βγήκαν τα λεφτά.

Μια άλλη λύση είναι αν δεν παίζεις παιχνίδια, να δεις αν υπάρχει κανένα OTE WiFi Fon που να πιάνεις και να δανειστείς κανένα κωδικό από κανένα γνωστό/συγγενή/φίλο.

...ή να κάνεις αυτό που έκανα όταν ήμουν το πρώτο καιρό φοιτητής για δυο -τρις μήνες, Χτύπησα τη πόρτα στους διπλανούς μου, ρώτησα αν μπορώ να έχω το κωδικό του WiFi και τους έδινα τα μισά λεφτά (από όλους, ένας είχε απλά internet χωρίς τηλέφωνο, Cyta και μου βγήκε γενικά φθηνά -καμία 15€/μήνα για vdsl).

Δημοσ.

Δεν υπάρχει wifi fon. επίσης ο γείτονας είναι περίεργος για να του χτυπήσω την πόρτα. Μου είπαν να ρωτήσω για προπληρωμένο στην φορθνετ.12μηνο

Πιστευω οτι με ενα φορητο hotspot θα εισαι κομπλε,εαν δε θες να κανεις hotspot το κινητο,για λογους ευκολιας/οικονομιας.

πόσο έχει αυτό;

στο σάιτ της φορθνετ λέει για 216 ευρώ όχι 180. επίσης έχει τέλη σύνδεσης;

Δημοσ.

Πέρα από της φορθνετ βρήκα και αυτό.Ποιο λέτε να συμφέρει;https://www.wind.gr/wind/Journey/journey.jsp

αλλά δεν κατάλαβα αν θέλει συμβόλαιο.Αν θέλει 2 χρόνων γιατί να μην βάλει κανείς κανονικό ίντερνετ με τα ίδια λεφτά χωρίς τον περιορισμό των 30gb;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...