Anorymous Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ και είχε λήξει εδώ και ένα μήνα ευτυχώς δεν χρωστάω και είμαι και σε κοινωνικό τιμολόγιο αλλιώς παίζει να μου το έκοβαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται κάτι με καθυστέρηση εδώ και ένα 6μηνο σχεδόν έχω παρατηρήσει ότι μου έρχονται γράμματα και λογάριασμοι αρκετά αργοπορημένα. Τι μπορώ να κάνω? Επίσης αν πχ μου κοβόταν το ρεύμα επειδή τα ΕΛΤΑ άργησαν μπορούσα να ζητήσω αποζημίωση?
deviljin666 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 μπορεις να ζητησεις να σου ερχεται και στο email σου ο λογαριασμος για να αποφυγεις τρεξιματα... 2
papoys1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Και στη γειτονιά μου όταν ο ταχυδρόμος πίνει κρασιά (και το κάνει συχνά) τους μοιράζει όπου νάναι και μετά ψάχνουμε τη γειτονιά να τους βρούμε αν τους βρούμε. Καναδυό φορές δεν μου τους έφερε καθόλου πήγα στη δεη και έβγαλα αντίγραφο να πληρώσω Ευτυχώς όμως ξεκίνησε αυτό και μας λύνει τα χέρια. https://www.dei.gr/EBill/notifynewebill.aspx?ReturnAddress=%252fEBill%252fLogin.aspx
tsioulak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι παραπανα στους ταχυδρομους (και οχι στο ταχυδρομειο) και ΙΣΩΣ να γινει κατι για λιγο καιρο. Κατα τα αλλα αυτο που εγραψε ο papoys1, βλεπεις τον λογαριασμο μεσω του ebill και ειτε τον πληρωνεις με καρτα μεσω του ebill ή μεσω web banking.
Anorymous Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 μπορεις να ζητησεις να σου ερχεται και στο email σου ο λογαριασμος για να αποφυγεις τρεξιματα... Δεν είναι μόνο το ρεύμα την άλλη φορά μου ήρθε χαρτί από την Εφορία για ένα χρέος της γιαγιάς μου που πέθανε και το πρόλαβα στο τσακ γιατί είχε πάει στο νομικό τμήμα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι παραπανα στους ταχυδρομους (και οχι στο ταχυδρομειο) και ΙΣΩΣ να γινει κατι για λιγο καιρο. Κατα τα αλλα αυτο που εγραψε ο papoys1, βλεπεις τον λογαριασμο μεσω του ebill και ειτε τον πληρωνεις με καρτα μεσω του ebill ή μεσω web banking. Οπως είπα πιο πάνω δεν είναι μόνο το ρεύμα.
tsioulak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Καταλαβαινω, και εγω στην ιδια μοιρα με σενα ειμαι, μονο παραπονα μπορεις να κανεις και να ελπιζεις να γινει κατι.
Anorymous Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Καταλαβαινω, και εγω στην ιδια μοιρα με σενα ειμαι, μονο παραπονα μπορεις να κανεις και να ελπιζεις να γινει κατι. καποιος μου ειχε πει οτι υπαρχει κωδικος για το ποτε αποστέλλεται απο το ταχυδρομείο ισχύει ?
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ορισμένοι ταχυδρόμοι στα ΕΛΤΑ πρέπει να πάρουν πόδι και να πάνε σπίτι τους. Σε εμάς από τότε που έκλεισε το πλησιέστερο ΕΛΤΑ και η περιοχή μας υπάχθηκε σε ένα άλλο, έκαναν λάθος και μας έστελναν γράμματα που είχαν τον ίδιο αριθμό οδού με τον δικό μας αλλά προοριζόντουσαν για διαφορετικό όνομα οδού. Ψάχναμε τα κτίρια για να τους βάλουμε τα γράμματα στην κεντρική είσοδο. Άργησαν να μας στείλουν και ΔΕΗ και διάφορα άλλα, το αποκορύφωμα ήταν που περίμενα 1 μήνα να μου έρθει το πόρισμα μιας εξέτασης που είχα κάνει σε νοσοκομείο και επέλεξα να μου την στείλουν ταχυδρομικά.
Anorymous Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ορισμένοι ταχυδρόμοι στα ΕΛΤΑ πρέπει να πάρουν πόδι και να πάνε σπίτι τους. Σε εμάς από τότε που έκλεισε το πλησιέστερο ΕΛΤΑ και η περιοχή μας υπάχθηκε σε ένα άλλο, έκαναν λάθος και μας έστελναν γράμματα που είχαν τον ίδιο αριθμό οδού με τον δικό μας αλλά προοριζόντουσαν για διαφορετικό όνομα οδού. Ψάχναμε τα κτίρια για να τους βάλουμε τα γράμματα στην κεντρική είσοδο. Άργησαν να μας στείλουν και ΔΕΗ και διάφορα άλλα, το αποκορύφωμα ήταν που περίμενα 1 μήνα να μου έρθει το πόρισμα μιας εξέτασης που είχα κάνει σε νοσοκομείο και επέλεξα να μου την στείλουν ταχυδρομικά. εμεις εχουμε ελτα εδω κοντα ειναι περιπου χιλιομετρο αλλα αντα αυτου ερχονται τα γραμματα απο τα ελτα στην αττικη που ειναι 4 χιλιομετρα γιατι γινετε δεν ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα