kathytherion Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνω να γραφτώ σε γυμναστήριο για απώλεια βάρους κ για ενδυνάμωση, καθώς έχω 3-4χρονια να γυμναστώ σωστά (λόγω τραυματισμού, τρόπου ζωής και μετά χειρουργείου) Σκέφτηκα στα curves αλλα θέλω να εξετάσω και τις υπόλοιπες εναλλακτικές... Ακούω προτάσεις για νέα σμυρνη...
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το άλσος δε σου κάνει; Έχει γυμναστηριακό εξόπλισμο. Όσο για απώλεια βάρους, αν δε το θες και σε 100 γυμναστήρια να πας δε θα χάσεις ούτε γραμμάριο.... 2
haris_216 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού ξεκαθαρίσω ότι η σχέση μου με την γυμναστική σταματάει στην "εκγύμναση" άνω και κάτω γνάθου (οκ, ποδηλατάκι κάνω αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) θα σου πρότεινα να δεις και το θέμα των δημοτικών γυμναστηρίων. Υπάρχουν 3 αν δεν κάνω λάθος κι έχουν και όργανα αλλά και ομαδικά προγράμματα όπως pilates, κλπ (τα οποία μάλιστα ακόμα δεν έχουν αρχίσει). 1
Vapir Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνω να γραφτώ σε γυμναστήριο για απώλεια βάρους κ για ενδυνάμωση, καθώς έχω 3-4χρονια να γυμναστώ σωστά (λόγω τραυματισμού, τρόπου ζωής και μετά χειρουργείου) Σκέφτηκα στα curves αλλα θέλω να εξετάσω και τις υπόλοιπες εναλλακτικές... Ακούω προτάσεις για νέα σμυρνη... μπες εδώ , δες κριτικές και πήγαινε μια βόλτα απο 2-3 να δεις ποιο θα σου φανεί ποιο ευχάριστο σαν χώρος αλλα και προσωπικό δεν γνωρίζω για την συγκεκριμένη περιοχή αλλα αν μετακόμιζα και δεν είχα ιδέα που να πάω αυτό θα έκανα . Με μια γρήγορη ματιά θα σου έλεγα να πας απο εδώ μια βόλτα. Έχει πολλές θετικές κρητικές και φαίνεται σύγχρονος μεγάλος χώρος με πολλά μηχανήματα αλλα και ομαδικά σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. 1
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνω να γραφτώ σε γυμναστήριο για απώλεια βάρους κ για ενδυνάμωση, καθώς έχω 3-4χρονια να γυμναστώ σωστά (λόγω τραυματισμού, τρόπου ζωής και μετά χειρουργείου) Σκέφτηκα στα curves αλλα θέλω να εξετάσω και τις υπόλοιπες εναλλακτικές... Ακούω προτάσεις για νέα σμυρνη... απωλεια βαρους με σωστη διατροφη και τα υπολοιπα με γυμναστικη.δεν βρισκω λογο για τα curves.υπαρχει και sticky θεμα με πολλα guides για να δεις μερικα πραγματα.γυμναστηρια δες ποια σε βολευουν πηγαινε απο εκει να τα δεις απο κοντανκαι αν δεις και τιμες βεβαια.καποια σε αφηνουν να κανεις και δοκιμαστικο δωρεανμονο που βλεπεις στα curves τον τιτλο 30 λεπτα μονο για γυναικες ειναι λογος να μην πας.και αλλα τοσα που γραφουν μεσα.αυτα ειναι "γυμναστηρια" για να πιασουν πελατες τις ηλικιες 50 plus 3
blade-17 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Σου προτείνω το fittness elite πάω εκεί περίπου ένα χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλα ειδικά σε καθαριότητα
kathytherion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μερίδα καλαμάκια στον Λευτερη με μπυριτσα και μετα καπάκι σοκολατίνα και καφε στον Βραζιλιανο Θα με θυμηθείς Στο Λευτέρη με ξέρουν με το μικρό μου κι ας είμαι σε δίαιτα χε χε χε ! Που ειναι ο Βραζιλιάνους; Δεν είμαι φαν της σοκολατίνας αλλα θέλω να παρω στο σπίτι να υπάρχει χά χά χά! απωλεια βαρους με σωστη διατροφη και τα υπολοιπα με γυμναστικη.δεν βρισκω λογο για τα curves.υπαρχει και sticky θεμα με πολλα guides για να δεις μερικα πραγματα.γυμναστηρια δες ποια σε βολευουν πηγαινε απο εκει να τα δεις απο κοντανκαι αν δεις και τιμες βεβαια.καποια σε αφηνουν να κανεις και δοκιμαστικο δωρεανμονο που βλεπεις στα curves τον τιτλο 30 λεπτα μονο για γυναικες ειναι λογος να μην πας.και αλλα τοσα που γραφουν μεσα.αυτα ειναι "γυμναστηρια" για να πιασουν πελατες τις ηλικιες 50 plus Κι εμένα με προβλημάτισε αυτό το διαφημιστικό και καλά μονο για γυναίκες κλπ. Θα δοκίμαζα αν μπορούσα αλλα μάλλον θα κατέληγα σε κανονικό γυμναστήριο . Αφού ξεκαθαρίσω ότι η σχέση μου με την γυμναστική σταματάει στην "εκγύμναση" άνω και κάτω γνάθου (οκ, ποδηλατάκι κάνω αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) θα σου πρότεινα να δεις και το θέμα των δημοτικών γυμναστηρίων. Υπάρχουν 3 αν δεν κάνω λάθος κι έχουν και όργανα αλλά και ομαδικά προγράμματα όπως pilates, κλπ (τα οποία μάλιστα ακόμα δεν έχουν αρχίσει). Τα έχω υπόψην κ ειναι πολυ ενδιαφέροντα αλλα θα ασχοληθώ μ αυτά μόλις γίνω δημότης γιατι τωρα δεν πολυ αξίζει απ οτι ειδα... Το άλσος δε σου κάνει; Έχει γυμναστηριακό εξόπλισμο. Όσο για απώλεια βάρους, αν δε το θες και σε 100 γυμναστήρια να πας δε θα χάσεις ούτε γραμμάριο.... Απο που συμπεραινεις οτι δεν το θέλω; Το σκέφτηκα κι εγω ο άλσος αλλα πιστεύω άλλη ποιότητα έχουν τα όργανα στα γυμναστήρια κι άλλη στο άλσος που μπαίνει οκ καθένας. Ίσως κάνω λάθος βέβαια..
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 υπαρχουν παντα δυο οι περισσοτεροι τροποι για να κανεις κατι.καποιοι θα φερουν αποτελεσμα καποιοι οχι.το οτι θα πας μιση ωρα στα curves και θα κανεις full προγραμμα ειναι οκ παμε να παιξουμε στην παιδικη χαρα για να λεμε οτι κανουμε γυμναστηριο.μονο που δεν κοροιδευουν τα ελευθερα βαρη στο site τους.δεν ξερω την ηλικια σου αλλα σκοπος δεν ειναι μονο να χασεις τα κιλα αλλα να τα χασεις και το αποτελεσμα να μην ειναι "παραξενο"ειδικα αμα τα κιλα ειναι καμποσα.οποτε το γυμναζομαι χωρις διατροφη και χανω κιλα η κανω διατροφη χωρις γυμναστηριο ειναι μιση δουλεια.οπως οτι ξαφνικα θα γινουν θαυματα χωρις να ταλαιπωρηθει καποιος ειναι λιγο ψευδαισθηση.οποτε ενα γυμναστηριο που θα σου δειξει καποιος χ πραγματα και θα εχει και εξοπλισμο για να μπορεις να κανεις πραγματα ειναι must.το να πας απλα να κανεις ενα τρεξιμο χωρις αντιστασεις η καποιο ομαδικο προγραμμα ειναι λιγο..... Επισης εκτος βγαζουμε και τα παρκα που εχουν βαλει δυο τρια οργανα γυμναστικης απο τον δημο που ειναι απλα για τις ηλικιες 90plus για να λενε οτι κατι κανουμε.επισης οι συνδρομες σε γυμναστηρια εχουν πεσει σε παρα πολυ λογικα επιπεδα τιμων.επιμονη και υπομονη θελει και ολα γινονται.δες και το sticky das fitness guides 1
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Γυμναστήρια έχω πάει σε αρκετά σε κανένα δεν αδυνάτισα μόνο κλεισούρα και ιδρωτίλα ευχαριστήθηκα. Εδώ και δύο χρόνια πάω στο ανοιχτό γήπεδο Παλλήνης τρεξιματάκι - βάδισμα στο ταρτάν έχει και 4-5 οργανάκια σε μία άκρη για ενδυνάμωση μυών.Όλα free φυσικά. Καθαρός αέρας αναπνοές χωρίς δυσάρεστες οσμές όσο βαθιές θέλεις. Δεν κάνει για όσους τους αρέσει όταν γυμνάζονται να παίρνουν μάτι και ωραία κορμιά. Φυσικά και στη Νέα Σμύρνη και παντού θα υπάρχουν τέτοιοι ελεύθεροι χώροι. Edti.Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες το έχω κόψει γιατί με βασανίζει ένα πόνος στη μέση και κάνω θεραπεία ξεκούρασης να μην βγω τελείως οφ όπως μου είπε ο γιατρός.
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Γενικά μιλούσα, δεν είπα εσύ συγκεκριμένα.
TEOKOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Και εκτός των άλλων ένα πολύ βασικό κριτήριο για να επιλέξεις γυμναστήριο είναι και η απόσταση του από το σπίτι σου... 1
kathytherion Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Και εκτός των άλλων ένα πολύ βασικό κριτήριο για να επιλέξεις γυμναστήριο είναι και η απόσταση του από το σπίτι σου... Είμαι κεντρο, οποτε θέλω να δω τι εποχές έχω κοντά μου, άμα ειναι σε ακτίνα ένα χλμ δεν με απασχολεί η απόσταση αλλα η ποιότητα κ το ποσό της συνδρομής... υπαρχουν παντα δυο οι περισσοτεροι τροποι για να κανεις κατι.καποιοι θα φερουν αποτελεσμα καποιοι οχι.το οτι θα πας μιση ωρα στα curves και θα κανεις full προγραμμα ειναι οκ παμε να παιξουμε στην παιδικη χαρα για να λεμε οτι κανουμε γυμναστηριο.μονο που δεν κοροιδευουν τα ελευθερα βαρη στο site τους.δεν ξερω την ηλικια σου αλλα σκοπος δεν ειναι μονο να χασεις τα κιλα αλλα να τα χασεις και το αποτελεσμα να μην ειναι "παραξενο"ειδικα αμα τα κιλα ειναι καμποσα.οποτε το γυμναζομαι χωρις διατροφη και χανω κιλα η κανω διατροφη χωρις γυμναστηριο ειναι μιση δουλεια.οπως οτι ξαφνικα θα γινουν θαυματα χωρις να ταλαιπωρηθει καποιος ειναι λιγο ψευδαισθηση.οποτε ενα γυμναστηριο που θα σου δειξει καποιος χ πραγματα και θα εχει και εξοπλισμο για να μπορεις να κανεις πραγματα ειναι must.το να πας απλα να κανεις ενα τρεξιμο χωρις αντιστασεις η καποιο ομαδικο προγραμμα ειναι λιγο..... Επισης εκτος βγαζουμε και τα παρκα που εχουν βαλει δυο τρια οργανα γυμναστικης απο τον δημο που ειναι απλα για τις ηλικιες 90plus για να λενε οτι κατι κανουμε.επισης οι συνδρομες σε γυμναστηρια εχουν πεσει σε παρα πολυ λογικα επιπεδα τιμων.επιμονη και υπομονη θελει και ολα γινονται.δες και το sticky das fitness guides Αυτό με το πάρκο το σκεφτόμουν κι εγω, συν η συντήρηση των οργάνων που ναι έξω ποσά χρόνια και διαθέσιμα για όλους... Αν ειναι να βασιστώ εκεί κάνω και κάνα προγράμματα κι σπίτι μου με βάρη και λάστιχα. 26 είμαι, μέσα στο καλοκαίρι έχασα γύρω στα 12 κιλα με τη βοήθεια διατροφολογου(νορμαλ διατροφή έκανα απλά δίχως λάδια γλυκά κλπ) τα οποία είχα Παρί μετά απο χειρουργείο κ ανάρρωση με κορτιζόνη. Δόξα τω θεω φύγανε αυτά καθώς ήταν κιλα που δεν είχα ξαναφτάσει, αλλα θα θέλα να χάσω λίγο ακόμη, δεν μ απασχολεί το νούμερο στη ζυγαριά όσο η εικόνα μου, και η φυσική μ κατάσταση. Είμαι πολυ αναβλητικη, σκόπευα ν αρχίσω κατι με γυμναστική για να χάσω τα 12 αυτά κιλα κ τελικά τα χασα κ ακόμη δεν ξεκίνησα γυμναστήριο.....
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό με το πάρκο το σκεφτόμουν κι εγω, συν η συντήρηση των οργάνων που ναι έξω ποσά χρόνια και διαθέσιμα για όλους... Αν ειναι να βασιστώ εκεί κάνω και κάνα προγράμματα κι σπίτι μου με βάρη και λάστιχα. 26 είμαι, μέσα στο καλοκαίρι έχασα γύρω στα 12 κιλα με τη βοήθεια διατροφολογου(νορμαλ διατροφή έκανα απλά δίχως λάδια γλυκά κλπ) τα οποία είχα Παρί μετά απο χειρουργείο κ ανάρρωση με κορτιζόνη. Δόξα τω θεω φύγανε αυτά καθώς ήταν κιλα που δεν είχα ξαναφτάσει, αλλα θα θέλα να χάσω λίγο ακόμη, δεν μ απασχολεί το νούμερο στη ζυγαριά όσο η εικόνα μου, και η φυσική μ κατάσταση. Είμαι πολυ αναβλητικη, σκόπευα ν αρχίσω κατι με γυμναστική για να χάσω τα 12 αυτά κιλα κ τελικά τα χασα κ ακόμη δεν ξεκίνησα γυμναστήριο..... μπορεις να κανεις και πραγματα σπιτι αλλα καποιες φορες λες αστο για αυριο αστο για αυριο και δεν γινεται ποτε.οποτε καλυτερα μια συνδρομη σε ενα γυμναστηριο.σου φτιαχνει το κεφι το γυμναστηριο απο οτι να εισαι σπιτι.β.η ζυγαρια παντα ειναι ενα νουμερο.το παν ειναι πως δειχνεις.μπορει 2 ατομα να ειναι 1.80 και 75 κιλα ο ενας να ειναι 75 σαβουρο κιλα και ο αλλος 75 κιλα μυς.οποτε ειναι σχετικα τα κιλα παντα.πηγαινε με αυτο που βλεπεις κιολας.καλο θα ειναι να το ξεκινησεις συντομα.δροσιζει ο καιρος οποτε ειναι μια χαρα. Γυμναστήρια έχω πάει σε αρκετά σε κανένα δεν αδυνάτισα μόνο κλεισούρα και ιδρωτίλα ευχαριστήθηκα. Εδώ και δύο χρόνια πάω στο ανοιχτό γήπεδο Παλλήνης τρεξιματάκι - βάδισμα στο ταρτάν έχει και 4-5 οργανάκια σε μία άκρη για ενδυνάμωση μυών.Όλα free φυσικά. Καθαρός αέρας αναπνοές χωρίς δυσάρεστες οσμές όσο βαθιές θέλεις. Δεν κάνει για όσους τους αρέσει όταν γυμνάζονται να παίρνουν μάτι και ωραία κορμιά. Φυσικά και στη Νέα Σμύρνη και παντού θα υπάρχουν τέτοιοι ελεύθεροι χώροι. Edti.Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες το έχω κόψει γιατί με βασανίζει ένα πόνος στη μέση και κάνω θεραπεία ξεκούρασης να μην βγω τελείως οφ όπως μου είπε ο γιατρός. υπαρχουν φτηνα και ακριβα γυμναστηρια καλως η κακως οποτε αλλαζουν και πολλα πραγματα.προσπαθησε επισης να δυναμωσεις μεση ραχιαιους κτλ.βοηθαει πολλες φορες.και αν υπαρχουν περιττα κιλα ολοι θα σου πουν να τα χασεις.επισης το γυμναστηριο βοηθαει στο να καις παραπανω θερμιδες.αν τρως τα παντα ειναι λογικο οτι δεν θα χασεις ποτε κιλα.δηλαδη μονο με γυμναστηριο δεν σημαινει οτι θα χασεις κιλα αν δεν προσεχεις τι τρως 1
Carlito. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τα γυμναστήρια του Δήμου είναι 50ε το χρόνο και ελαφρώς εξοπλισμένα. Δεν έχουν squat rack και μπάρες γενικά εκτός από ένα πάγκο στον οποίο δύσκολο και να βρεις θέση. Δεν είναι, συνεπώς, κατάλληλα για σοβαρή γυμναστική. Τα άλλα έχουν συνήθως απ' όσο ακούω 100ε παραπάνω και τα αξίζουν 100%. Εγώ πάω στο shape και είμαι σχετικά καλά. Οι γυμναστές φιλικοί και άσχετοι όπως οι περισσότεροι γυμναστές. Συνολικά υπάρχουν 4 μπάρες και καμιά φορά πρέπει να περιμένεις ανάμεσα στα σετ κλπ που μου τη δίνει. Τα όργανα είναι κομπλέ, όμως τα 2 μονόζυγα είνια χάλια(γυρνάν προς τα πάνω, είναι από pull up βοηθητικά που τα χρησιμοποιούν για μονόζυγα) και θα ήθελα κάτι σε reverse hyperextension(είτε μηχάνημα είτε απλά το "πεζούλι"). Σου προτείνω το fittness elite πάω εκεί περίπου ένα χρόνο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλα ειδικά σε καθαριότητα Θα με βοηθούσες πολύ αν μου 'λεγες πόσα πληρώνεις το χρόνο, πόσες μπάρες υπάρχουν και συγκεκριμένα πόσοι πάγκοι, squat racks κλπ αν έχεις παρατηρήσει ελλείψεις σε όργανα και πόσο κόσμο έχει! Πέρα απ' αυτά για την κοπέλα που έγραψε το μήνυμα, σου προτείνω να το αλλάξεις σε pole dancing. Αν δεν έχει όρεξη να ασχοληθείς μόνη σου με γυμναστική και να μάθεις απ' το νετ σωστά προγράμματα δεν θα δεις σωστά αποτελέσματα από τα σκουπίδια που θα σου δώσουν οι γυμναστές. Αν βέβαια έχεις λεφτά για καλό πέρσοναλ(οι περισσότεροι δεν είναι και οι μόνοι καλοί που ξέρω είναι πολύ πιο ακριβοί) τότε είναι πολύ καλή επιλογή επίσης. Το pole dancing είναι γυμναστική δύναμης και θα σε βοηθήσει όχι μόνο να φτιάξεις σώμα, αλλά και να χάσεις πιο γρήγορα κιλά λίπους από cardio ή ομαδικά, ζούμπες κλπ.
apostol1s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 πρωτα απο ολα ειναι η διατροφη σου και μετα το γυμναστηριο.εγω ειμαι πολυ και υπερ των συμπληρωματων διατροφης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα