Vasilis T 92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι μου το βγαζει αυτο τι προβλημα υπαρχει???
Vasilis T 92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Και επισης μην ξεχασω να αναφερω πως μου κανει και αυτα τα σπασιματα στην εικονα σε μερικα σημεια του βιντεο παντα!! Και χθες μετα την ολοκληρωση των κοψιματον των βιντεον μ παλι απο εγγραφες στην τιβι προσεξα κατι εντελως κουλο που δεν το ειχα προσεξει ως τωρα πανω στο βιντεο απο την αριστερη πλευρα μου εβγαζε κατι αριθμους με πρασινα γραμματα που καναν κατι σκαμπανεβάσματα μεχρι το 60 αποσο θυμαμαι δεν προλαβα να συγκρατήσω την εικονα στο μυαλο μου και μετα ανέβαιναν παλι η αριθμοι ωσπου καποια στιγμη μετα για καποιο λογο σταματησαν να εμφανίζονται η αριθμοι τι ειναι αυτο γιατι μου γινονται ολα αυτα τι ακριβως συμβαινει?????
Vasilis T 92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 176 εμφανίσεις.... Και καμια βοηθεια κανεις...????
micos000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τα σπασίματα είναι από την εγγραφή μάλλον ή μπορεί να είναι πρόβλημα στο encoding αλλά για στο screenshot δείχνεις το αρχικό βίντεο οπότε μάλλον είναι το 1ο. Τα νούμερα δεν ξέρω τι είναι και δεν τα έχω δει ποτέ. Για το μήνυμα στην αρχή σε παραπέμπω στο φόρουμ του προγράμματος... http://www.videoredo.net/msgBoard/showthread.php?30272-Max-PTS-underflow
Vasilis T 92 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοεις ειναι απο την εγγραφη???? Και τι ακριβως να τους πω???
micos000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Βάλε να παίξει το αρχικό βίντεο σε κάποιον Player π.χ. vlc, mpc κτλ και πήγαινε στο ίδιο σημείο και δες αν κι εκεί κάνει αυτά τα σπασίματα. Αν στο κάνει κι εκεί (που θα στο κάνει σίγουρα) τότε το πρόβλημα δεν είναι από το πρόγραμμα αλλά δημιουργήθηκε την ώρα της εγγραφής και δε μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως εκτός από το να κόψεις τα σημεία αυτά τελείως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα