pink_glitter Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα έβγαλα βιβλιαριο υγείας μέσω ΟΑΕΔ, καθώς αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες και δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα εργασία. Όμως μου είπαν ότι η ασφάλιση θα ξεκινήσει να ισχύει από τον Νοέμβριο. Όμως πρέπει να κάνω επειγόντως γενική αίματος, καθώς υπάρχει θέμα. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνω αυτήν την εξέταση σε νοσοκομείο χωρίς χρέωση; Και αν ναι, ποια είναι η διαδικασία;
xgol Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Επειγόντως, γιατί? Κάποιος απο τους γονείς/συγγενείς σου δεν είναι ασφαλισμένος?
vairass Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Σήμερα έβγαλα βιβλιαριο υγείας μέσω ΟΑΕΔ, καθώς αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες και δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα εργασία. Όμως μου είπαν ότι η ασφάλιση θα ξεκινήσει να ισχύει από τον Νοέμβριο. Όμως πρέπει να κάνω επειγόντως γενική αίματος, καθώς υπάρχει θέμα. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνω αυτήν την εξέταση σε νοσοκομείο χωρίς χρέωση; Και αν ναι, ποια είναι η διαδικασία;Μόνο γενική θες; αν είσαι Θεσσαλονίκη στα πληρώνω εγώ δεν είναι τίποτα.Έχεις κάτι; τι παίζει; Σε νοσοκομείο μπορείς να κάνεις δωρεάν τα πάντα με Αμκα. Έχεις; 3
pink_glitter Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι η μητέρα μου, αλλά δεν δικαιούμαι πλέον ασφάλιση ως προστατευόμενο μέλος λόγω του ότι ολοκλήρωσα τις σπουδές μου.
vairass Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι η μητέρα μου, αλλά δεν δικαιούμαι πλέον ασφάλιση ως προστατευόμενο μέλος λόγω του ότι ολοκλήρωσα τις σπουδές μου. Αμκα έχεις;
vairass Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι έχω ΑΜΚΑ. Ώραια δίνεις το Αμκα στο γκισέ και κάνεις όλα δωρεάν. 1
tsioulak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Τι διαδικασιες εκανες για να βγαλεις βιβλιαριο υγειας μεσω ΟΑΕΔ;
pink_glitter Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν γράφτηκα στον ΟΑΕΔ, μου έδωσαν μαζί με την κάρτα ένα χαρτί με κάποιους κωδικούς για την online πλατφόρμα τους. Αφού πέρασαν 2 μήνες, μπήκα στο site τους και τύπωσα την βεβαιωση για την "ασφάλιση ανέργων μέχρι 29 ετών". Στην συνέχεια, πήγα αυτήν την βεβαιωση στο ΙΚΑ, μαζί με μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας, τον ΑΜΑ (σε φωτοτυπία), μια φωτοτυπία της ταυτότητας και το παλιό μου βιβλιάριο. Αν έχεις και κάποιον λογαριασμό ΔΕΗ/ΟΤΕ/νερού που να είναι στο όνομα σου, προσκομίζεις και αυτόν, αλλιώς συμπληρώνεις εκεί μια δήλωση ότι μένεις στην διεύθυνση που δήλωσες στον ΟΑΕΔ. Στο ΙΚΑ πρέπει να πας το αργότερο εντός 5 ημερών, αφού τυπώσεις την δήλωση του ΟΑΕΔ. 1
tsioulak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν γράφτηκα στον ΟΑΕΔ, μου έδωσαν μαζί με την κάρτα ένα χαρτί με κάποιους κωδικούς για την online πλατφόρμα τους. Αφού πέρασαν 2 μήνες, μπήκα στο site τους και τύπωσα την βεβαιωση για την "ασφάλιση ανέργων μέχρι 29 ετών". Στην συνέχεια, πήγα αυτήν την βεβαιωση στο ΙΚΑ, μαζί με μια φωτογραφία τύπου ταυτότητας, τον ΑΜΑ (σε φωτοτυπία), μια φωτοτυπία της ταυτότητας και το παλιό μου βιβλιάριο. Αν έχεις και κάποιον λογαριασμό ΔΕΗ/ΟΤΕ/νερού που να είναι στο όνομα σου, προσκομίζεις και αυτόν, αλλιώς συμπληρώνεις εκεί μια δήλωση ότι μένεις στην διεύθυνση που δήλωσες στον ΟΑΕΔ. Στο ΙΚΑ πρέπει να πας το αργότερο εντός 5 ημερών, αφού τυπώσεις την δήλωση του ΟΑΕΔ. Ευχαριστω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα