vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι σίγουρο ότι θα πέσει καμπάνα. Αυτοί που δικάζουν είναι άνθρωποι.Ένα τσιγάρο λέει ότι του βρήκαν πάνω του. Αυτός λέγεται περιστασιακός χρήστης και αν καταφέρει να πείσει το δικαστήριο ότι το έκανε από λάθος 1-2-3 φορές από τότε δεν το έχει ξανακάνει τώρα βρήκε μία δουλίτσα προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του και μία ποινή πιθανώς θα ήταν αιτία να τον διώξουν από τη δουλειά τώρα που έβαλε σε μία σειρά τη ζωή του. (προσοχή δεν θα πεις ότι αν σε διώξουν θα ξαναπάς πάλι εκεί το έχεις διαγράψει για πάντα) έχει πάρα πολλές πιθανότητες να απαλλαγεί από το δικαστήριο. Πολλοί έχουν αθωωθεί.Δεν θα είναι ο πρώτος. αυτοι που δικαζουν ειναι απαραδεκτοι - θα βαλουν αυτον μεσα με μισο γραμμαριο και εξω θα ειναι ο ΑΡΧΗΓΟΣ με μισο τονο σπιτι του.
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Υπόψη θυμήσου και τι έχεις πει στην απολογία σου στην ασφάλεια γιατί οι δικαστές από πριν την έχουν διαβάσει και ξέρουν τι έχεις πει. Μην πέσεις σε τίποτε τρομερές αντιφάσεις.Βέβαια αν έχεις πει κάτι βαρύ πες ότι φοβήθηκες πρώτη φορά στην Αστυνομία από το φόβο σου δεν ήξερες τι έλεγες. Υπόψη.Ο κατηγορούμενος μπορεί να πει όσα ψέματα θέλει ,αρκεί να μην πέσει στην αντίληψη των δικαστών οι οποίοι υπόψιν δεν είναι βλάκες. 1
papoys1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά σοβαρευτείτε. Οι δικαστές δικάζουν αυτόν που έχουν μπροστά τους σύμφωνα με τους ισχύοντες Νόμους. Εδώ κάποιος ζητάει την βοήθειά μας.Μπορούμε να βοηθήσουμε καλώς. Τα υπόλοιπα μπορούμε να τα συζητήσουμε σε κάποιο άλλο θέμα. 2
web_assasin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Με οσα διαβαζω εδω μεσα εκτος απο το ποστ του παππου που σου ειπε ακριβως τι να κανεις,ολα τα υπολοιπα που διαβασα σε πανε ισοβια. 3
volos27 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καταρχας τι στραβη ηταν αυτη κ σε πιασανε,ειχες βγαλει το σακουλάκι κ φωναζες ε παιδια κοιταχτε τι εχω η ηταν καρφωτη;
apostol1s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 εαν εχεις καθαρο ποινικο μητρωο ο νομος λεει οτι για μικροποσοτητα ναρκωτικων βγαινεις αθωος ως περιστασιακος χρηστης.για πιο φθηνα εαν θελεις μπορεις να συμβουλευτεις και ενα δικηγορο που μπορεις να βρεις και την ημερα που δικαζεσαι.θα σου την πεσουν οι δικηγοροι απο μονοι τους.ολη την ημερα πελατες ψαχνουν.
l337 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καταρχας τι στραβη ηταν αυτη κ σε πιασανε,ειχες βγαλει το σακουλάκι κ φωναζες ε παιδια κοιταχτε τι εχω η ηταν καρφωτη; Έχει κανένα νόημα το παραπάνω πάνω σε αυτά που ρώτησε ο TS; Κανένα. Αλλά λες κάτσε να πετάξω μια "εξυπνάδα". 1
volos27 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι γιατί πεσατε να σωσετε το θυμα, ειναι ομως θυμα; το καλο παιδι που ειχε μισο γρ. κ τωρα το καημενο δεν ξερει τι να κανει Οκ καλο το παραμύθι σου αλλα δεν εχει δρακο 1
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 εαν εχεις καθαρο ποινικο μητρωο ο νομος λεει οτι για μικροποσοτητα ναρκωτικων βγαινεις αθωος ως περιστασιακος χρηστης.για πιο φθηνα εαν θελεις μπορεις να συμβουλευτεις και ενα δικηγορο που μπορεις να βρεις και την ημερα που δικαζεσαι.θα σου την πεσουν οι δικηγοροι απο μονοι τους.ολη την ημερα πελατες ψαχνουν. χλωμο πολυ, 2 γνωστοι εμειναν 2 βραδια μεσα γιατι ο φαδερ τους δεν ειχε τα λεφτα για να τους βγαλει, φαγανε καμπανα γιατι κουβαλουσαν μαυρακι.
Zerg13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα. Πριν απο περιπου εναν χρονο, ειχε γινει μια στραβη και με επιασαν με μικροποσοτητα κανναβης(κατι παραπανω απο μισο γραμμαριο). Περασε σχεδον ενας χρονος και δεν ειχε γινει τιποτα. Μεσα στο καλοκαιρι ηρθαν 2 αστυνομικοι στο σπιτι μου, και μου εδωσαν χαρτι για δικαστηριο. Σε καναν μηνα ειναι. Το χαρτι λεει οτι πρεπει να εμφανισθω στο μονομελες πλημμελειοδικειο της πολης μου(μενω επαρχεια). Γνωριζει κανεις τι γινεται σε τετοια περιπτωση? Δεν μπει καν σε δικαστηριο, και λιγο τρομαζω. Επισης, με το ντυσιμο τι γινεται? Δεν ειμαι ατομο που βγαινει εξω σε μαγαζια, και γενικα φοραω μονο φορμες, και δεν εχω ουτε ενα τζιν. Δεν εχω βαλει καποιον δικηγορο, λογω οικονομικου θεματος. Παρακαλω τα φωτα σας... Στο τζιν εχω κολλησει. Καλα, φιλους, ξαδελφους, πατεραδες δεν εχεις, να ζητησεις ενα τζιν; σε σπιτι μενεις ή σε καμια καταληψη;Εδω στο insomnia να ζητησεις, θα σου χαρισουν/δανεισουν ενα τζιν. Απ οτι καταλαβα εισαι και ανεργος. Ενα ευρω για bic για να ξυριστεις εχεις; 2
l33t Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικα, ειμουν σιγουρος οτι το θεμα θα γεμισει με περισσοτερα τρολλ, και δεν ειχα σκοπο να ξαναμπω. Τελικα ευτυχως που μπηκα. Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας παιδια. Εννοειται οτι δεν εχω σκοπο να παω εκει και να τους το παιξω ιστορια. Θα τους πω οτι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος. Εξαλλου δεν ειναι και ψεμα. Γενικα ειμαι ησυχο ατομο, και οχι καποιος αλητης. Οπως ολοι εχουν απο καποια κακη συνηθεια, ε ετσι εχω και εγω. Και ετσι οπως το βλεπω, χιλιες φορες να ειναι αυτη η κακη μου συνηθεια, παρα αλκολ και τετοια. Φυσικα και θα τους πω οτι ειμαι περιστασιακος χρηστης(οπου ειναι και η αληθεια). Μια κυριακη τον μηνα για να ηρεμισω. Δεν ειμαι ατομο που να ειναι ολη μερα κομματια και να γυρναει απο δω και απο'κει. Οταν θα ερθει η ωρα, θα μπω για να γραψω ενα update. Για την περιπτωση οπου καποιος εχει το ιδιο θεμα με εμενα. Και στην τελικη, ευχαριστω πολυ ολους σας που προσφερθηκατε να μου δωσετε παντελονι Το εκτιμω, αλλα θα παρω απο καποιον γνωστο/συγγενη/πατερα. Απλως δεν ηθελα να ακουστει και πολυ. @AristidisZ Κοιταξε να δεις φιλε μου, δεν ειπα ποτε μου οτι δεν αγοραζω ρουχα. Απλως δεν με βολευουν τα τζιν, και απλα δεν ειχα παρει καποιο τα τελευταια χρονια. @GenesisX Συγνωμη για να καταλαβω, αν φορας φορμες εισαι καμενος αλητης που παιζει ολη μερα προ? Πρεπει να ζουμε σε πολυ διαφορετικους κοσμους.. @volos27 Γιατι τοση κακια φιλε μου; Να πω οτι με ξερεις, και ειμαι τσογλανι, να πω οκ. Αλλα.... Θα ηθελα να απαντησω σε ολους σας, αλλα δεν με παιρνει ο χρονος.. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας(εκτος απο τα τρολλ). Το εκτιμω πραγματικα. Καλο βραδυ. 1
volos27 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Κακη συνηθεια, αρα το τριφυλλακι σκαει συχνα
Zerg13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικα, ειμουν σιγουρος οτι το θεμα θα γεμισει με περισσοτερα τρολλ, και δεν ειχα σκοπο να ξαναμπω. Τελικα ευτυχως που μπηκα. Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας παιδια. Εννοειται οτι δεν εχω σκοπο να παω εκει και να τους το παιξω ιστορια. Θα τους πω οτι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος. Εξαλλου δεν ειναι και ψεμα. Γενικα ειμαι ησυχο ατομο, και οχι καποιος αλητης. Οπως ολοι εχουν απο καποια κακη συνηθεια, ε ετσι εχω και εγω. Και ετσι οπως το βλεπω, χιλιες φορες να ειναι αυτη η κακη μου συνηθεια, παρα αλκολ και τετοια. Φυσικα και θα τους πω οτι ειμαι περιστασιακος χρηστης(οπου ειναι και η αληθεια). Μια κυριακη τον μηνα για να ηρεμισω. Δεν ειμαι ατομο που να ειναι ολη μερα κομματια και να γυρναει απο δω και απο'κει. Οταν θα ερθει η ωρα, θα μπω για να γραψω ενα update. Για την περιπτωση οπου καποιος εχει το ιδιο θεμα με εμενα. Και στην τελικη, ευχαριστω πολυ ολους σας που προσφερθηκατε να μου δωσετε παντελονι Το εκτιμω, αλλα θα παρω απο καποιον γνωστο/συγγενη/πατερα. Απλως δεν ηθελα να ακουστει και πολυ. @AristidisZ Κοιταξε να δεις φιλε μου, δεν ειπα ποτε μου οτι δεν αγοραζω ρουχα. Απλως δεν με βολευουν τα τζιν, και απλα δεν ειχα παρει καποιο τα τελευταια χρονια. @GenesisX Συγνωμη για να καταλαβω, αν φορας φορμες εισαι καμενος αλητης που παιζει ολη μερα προ? Πρεπει να ζουμε σε πολυ διαφορετικους κοσμους.. @volos27 Γιατι τοση κακια φιλε μου; Να πω οτι με ξερεις, και ειμαι τσογλανι, να πω οκ. Αλλα.... Θα ηθελα να απαντησω σε ολους σας, αλλα δεν με παιρνει ο χρονος.. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας(εκτος απο τα τρολλ). Το εκτιμω πραγματικα. Καλο βραδυ. Θα ξαναμπεις με αυτο το account ή θα το (φουντά)ρεις;
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικα, ειμουν σιγουρος οτι το θεμα θα γεμισει με περισσοτερα τρολλ, και δεν ειχα σκοπο να ξαναμπω. Τελικα ευτυχως που μπηκα. Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας παιδια. Εννοειται οτι δεν εχω σκοπο να παω εκει και να τους το παιξω ιστορια. Θα τους πω οτι δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος. Εξαλλου δεν ειναι και ψεμα. Γενικα ειμαι ησυχο ατομο, και οχι καποιος αλητης. Οπως ολοι εχουν απο καποια κακη συνηθεια, ε ετσι εχω και εγω. Και ετσι οπως το βλεπω, χιλιες φορες να ειναι αυτη η κακη μου συνηθεια, παρα αλκολ και τετοια. Φυσικα και θα τους πω οτι ειμαι περιστασιακος χρηστης(οπου ειναι και η αληθεια). Μια κυριακη τον μηνα για να ηρεμισω. Δεν ειμαι ατομο που να ειναι ολη μερα κομματια και να γυρναει απο δω και απο'κει. Οταν θα ερθει η ωρα, θα μπω για να γραψω ενα update. Για την περιπτωση οπου καποιος εχει το ιδιο θεμα με εμενα. Και στην τελικη, ευχαριστω πολυ ολους σας που προσφερθηκατε να μου δωσετε παντελονι Το εκτιμω, αλλα θα παρω απο καποιον γνωστο/συγγενη/πατερα. Απλως δεν ηθελα να ακουστει και πολυ. @AristidisZ Κοιταξε να δεις φιλε μου, δεν ειπα ποτε μου οτι δεν αγοραζω ρουχα. Απλως δεν με βολευουν τα τζιν, και απλα δεν ειχα παρει καποιο τα τελευταια χρονια. @GenesisX Συγνωμη για να καταλαβω, αν φορας φορμες εισαι καμενος αλητης που παιζει ολη μερα προ? Πρεπει να ζουμε σε πολυ διαφορετικους κοσμους.. @volos27 Γιατι τοση κακια φιλε μου; Να πω οτι με ξερεις, και ειμαι τσογλανι, να πω οκ. Αλλα.... Θα ηθελα να απαντησω σε ολους σας, αλλα δεν με παιρνει ο χρονος.. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας(εκτος απο τα τρολλ). Το εκτιμω πραγματικα. Καλο βραδυ. Χωρις να ειμαι χρηστης δεν ειναι κακια συνηθεια γιατι θα ειχαν πεθανει ολες οι φιρμες...αρα κακο δεν κανει. Το μονο κακο που ξερω οτι κανει ειναι οτι σαπιζει τα δοντια .
apostol1s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 χλωμο πολυ, 2 γνωστοι εμειναν 2 βραδια μεσα γιατι ο φαδερ τους δεν ειχε τα λεφτα για να τους βγαλει, φαγανε καμπανα γιατι κουβαλουσαν μαυρακι. τι χλωμο πολυ?ο δικαστης θα εφαρμοσει τον νομο.δεν μπορει να κανει κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις