Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι χλωμο πολυ?ο δικαστης θα εφαρμοσει τον νομο.δεν μπορει να κανει κατι αλλο.

σου λεω σε 2 γνωστους μου τους Γ@μησε ,απο 1800 ο καθε ενας με εκπτωση κιολας, μην κανεις ονειρα , ας βγει εισαγγελεας και ας γραψει αυτο που λες-δεν προκειται φυσικα γιατι τα δικαστηρια σιγουρα δνε ξερεις οτι γινονται για να μαζευουν λεφτα.

Δημοσ.

TS, δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε στάση άμυνας ούτε να δίνεις λογαριασμό στον καθένα που μπήκε εδώ μέσα όχι για να σε βοηθήσει αλλά για να τρολλάρει και έχει τόση σχέση με το θέμα σου όσο το "ψημένο" και η σοκολάτα που έφαγε εχθές.

α) Μην αγχώνεσαι, δεν θα γίνει κάτι.
β) Επίσης μην δίνεις σημασία σε ανούσια σχόλια. Ένας ηλίθιος πετάει εδώ μέσα μια μαλακία και το νήμα παίρνει την μορφή μιας ολόκληρης χιονοστιβάδας ηλιθιότητας. Κλασσικό φαινόμενο εδώ μέσα από τα συνήθη ανώριμα δίποδα.
γ) Μην κάνεις update, τζάμπα χρόνο θα χαλάσεις. Πήγαινε σε άλλο forum καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Απο πού θα μας γράψεις update? Στη φυλακή δεν εχει ίντερνετ.

φυλακη φυλακη δεν θα μπει- εκτος αν δεν βρεθει ατομο να του τα πληρωσει για να βγει, και παλι νομιζω τους βαζουν καπου για 30 ημερες αυτους που δνε εχουν τα φραγκα μεχρι να βρεθει καποιος να τους τα πληρωσει.

Δημοσ.

σου λεω σε 2 γνωστους μου τους Γ@μησε ,απο 1800 ο καθε ενας με εκπτωση κιολας, μην κανεις ονειρα , ας βγει εισαγγελεας και ας γραψει αυτο που λες-δεν προκειται φυσικα γιατι τα δικαστηρια σιγουρα δνε ξερεις οτι γινονται για να μαζευουν λεφτα.

ειπαμε οτι ως περιστασιακος χρηστης ο νομος λεει οτι αθωωνεσαι.εχω δικαστει 2-3 φορες και γνωριζω.μπορει να συμβουλευτει και δικηγορο εαν θελει.

Δημοσ.

Τι στραβη ηταν αυτη τελικα, πως σε πιασανε;

το κλασσικο θα εγινε...βολτα με την αμαξαρα- το βγαλανε το σκασανε,καποιος τους ειδε και τους καρφωσε-δεν θελει πολυ.

Χτες στον πρωτο απο εμας ο αλλος ο εσκασε,αμα το ξανακανει τηλεφωνο τους μπατσους ,δεν θα μυριζω εγω τις @@ριες του.

Δημοσ.

φυλακη φυλακη δεν θα μπει- εκτος αν δεν βρεθει ατομο να του τα πληρωσει για να βγει, και παλι νομιζω τους βαζουν καπου για 30 ημερες αυτους που δνε εχουν τα φραγκα μεχρι να βρεθει καποιος να τους τα πληρωσει.

Κατευθειαν μετα το δικαστηριο μπαινεις μεσα;

Δημοσ.

ειπαμε οτι ως περιστασιακος χρηστης ο νομος λεει οτι αθωωνεσαι.εχω δικαστει 2-3 φορες και γνωριζω.μπορει να συμβουλευτει και δικηγορο εαν θελει.

γιατι εμενα τι ηταν και οι 2 παπορακια ; ρε συ τι λες ;

Δεν θα την γλυτωσει -εστω 150 ευρα θα τα πλερωσει .

Κατευθειαν μετα το δικαστηριο μπαινεις μεσα;

σε βαζουν στο κρατητηριο και σου λενε μεχρι το μεσημερι πες καποιον να φερει τα λεφτα, αμα δεν βρεις καποιον την γ@μησες...

Σε πανε σε αλλο μερος και απο εκει αρχιζει η διαλογη, παλια πριν 25 χρονια που με ειχαν πιασει χωρις διπλωμα εφαγα 200 χιλ . δραχμες καμπανα , μεχρι να παει να πλερωσει ο γερος μου - μου φανηκαν αιωνες εκει μεσα με τα χασικλακια ολα.

Ο μπατσος που ηταν εκει μου ειχε πει τοτε αν δεν βρεις τα λεφτα εχεις 30 ημερες να τα βρεις μεχρι να σε βαλουν στην αληθινη φυλακη-δεν θυμαμαι και πολλα πανε 25++ χρονια.

Δημοσ.

TS, δεν χρειάζεται να μπαίνεις σε στάση άμυνας ούτε να δίνεις λογαριασμό στον καθένα που μπήκε εδώ μέσα όχι για να σε βοηθήσει αλλά για να τρολλάρει και έχει τόση σχέση με το θέμα σου όσο το "ψημένο" και η σοκολάτα που έφαγε εχθές.

α) Μην αγχώνεσαι, δεν θα γίνει κάτι.

β) Επίσης μην δίνεις σημασία σε ανούσια σχόλια. Ένας ηλίθιος πετάει εδώ μέσα μια μαλακία και το νήμα παίρνει την μορφή μιας ολόκληρης χιονοστιβάδας ηλιθιότητας. Κλασσικό φαινόμενο εδώ μέσα από τα συνήθη ανώριμα δίποδα.

γ) Μην κάνεις update, τζάμπα χρόνο θα χαλάσεις. Πήγαινε σε άλλο forum καλύτερα.

Περίεργο συνηθως εσυ κραζεις αυτους που εχουν θεματα με τον νομο, εδω τι εγινε;

Εσυ εισαι σχετικος με το θεμα;

Δημοσ.

σε βαζουν στο κρατητηριο και σου λενε μεχρι το μεσημερι πες καποιον να φερει τα λεφτα, αμα δεν βρεις καποιον την γ@μησες...

Σε πανε σε αλλο μερος και απο εκει αρχιζει η διαλογη, παλια πριν 25 χρονια που με ειχαν πιασει χωρις διπλωμα εφαγα 200 χιλ . δραχμες καμπανα , μεχρι να παει να πλερωσει ο γερος μου - μου φανηκαν αιωνες εκει μεσα με τα χασικλακια ολα

αρες μάρες κουκουνάρες....

Δημοσ.

Και ενοχος να εισαι καποιες φορες αθωωνεσαι απο ελαφρυντικα. Μεχρι συνεργεια σε τρομοκρατικη επιθεση ξερω και αθωωση λογο προσυλητισμου.
Δημοσ.

Περίεργο συνηθως εσυ κραζεις αυτους που εχουν θεματα με τον νομο, εδω τι εγινε;

Εσυ εισαι σχετικος με το θεμα;

Είσαι περίεργος;

Δημοσ.

αρες μάρες κουκουνάρες....

οταν θα πας μεσα ποντικι θα μαθεις, εκει δεν εχει το κινητακι φορ τζι ουτε 2 τζι , εκει εχει φυλακα χοντρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...