McNerd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 μου φανηκαν αιωνες εκει μεσα με τα χασικλακια ολαΛίγο σεβασμό στον τόπικ σταρτερ
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Είσαι περίεργος; ειναι ναι και εγω ειμαι , αμα δεν ηθελε να το μαθουν ολοι ας ρωτουσα αλλου οχι στο ιντερνετ.
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Λίγο σεβασμό στον τόπικ σταρτερ σεβασμο ; και οι τραγουδιστες ειναι το ιδιο δεν εχει να κανει με το ατομο - ουτε το εγραψα για τον παικτη. καλα κανει και την πινει- αυτος την πινει εγω τα τρωω αλλου δικαιωμα του. Πολυ χωσε χωσε
l337 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 οταν θα πας μεσα ποντικι θα μαθεις, εκει δεν εχει το κινητακι φορ τζι ουτε 2 τζι , εκει εχει φυλακα χοντρη. Και που ξέρεις ότι δεν έχω ήδη πάει; iq πηγαδιού....
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Και που ξέρεις ότι δεν έχω ήδη πάει; iq πηγαδιού.... μπαμπα μπαμπα ελα να δεις τι εχει η μαμα ; αυτο μου λες ;
volos27 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πωπω εχει κανει στη στενη, μαγκες καντε πισω μη μας παρει καμια σουγιαδια 3
McNerd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 καλα κανει και την πινει- αυτος την πινει εγω τα τρωω αλλου δικαιωμα του. Τζόγο; 1
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τζόγο; οχι ηλεκτρονικη μαστουρα , κινητα , υπολογιστες κλπ Τζογος τελος . Πωπω εχει κανει στη στενη, μαγκες καντε πισω μη μας παρει καμια σουγιαδια πισω και σας εφαγα
l337 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 μπαμπα μπαμπα ελα να δεις τι εχει η μαμα ; αυτο μου λες ; Σου ανέφερα πιο πριν τι λέω. Ότι γενικεύεις ασύστολα και ότι αυτά που έγραψες δεν έχουν καμία επαφή τω΄ρα (στην εποχή μας) με το θέμα μας (και του TS). Εσύ παρόλα αυτά, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Οκ
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Σου ανέφερα πιο πριν τι λέω. Ότι γενικεύεις ασύστολα και ότι αυτά που έγραψες δεν έχουν καμία επαφή τω΄ρα (στην εποχή μας) με το θέμα μας (και του TS). Εσύ παρόλα αυτά, κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Οκ φιλε δεν γινεται το παιδι να δειξει τι εχει η μαμα - παρτο χαμπαρι !!!!! ουτε εγω μπορω να την πω στον pappoy ο οποιος οταν Γ@μουσε εγω ουτε αφισα με Γ@μησια δεν ειχα δει. εχουν ΟΛΑ σημασια απλα εισαι περιεργος και δεν τα πιανεις. Φυλακα εκανα 14,5 σε λεω εσυ ποσο ; στα 2 ;
l337 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πωπω εχει κανει στη στενη, μαγκες καντε πισω μη μας παρει καμια σουγιαδια Εκτός από ανόητος, δεν ξέρεις και να διαβάζεις. Too bad.. Συνέχισε μόνος σου που έχεις χρόνο. φιλε δεν γινεται το παιδι να δειξει τι εχει η μαμα - παρτο χαμπαρι !!!!! ουτε εγω μπορω να την πω στον pappoy ο οποιος οταν Γ@μουσε εγω ουτε αφισα με Γ@μησια δεν ειχα δει. εχουν ΟΛΑ σημασια απλα εισαι περιεργος και δεν τα πιανεις. Φυλακα εκανα 14,5 σε λεω εσυ ποσο ; στα 2 ; facepalm.... Συνέχισε μόνος σου κι εσύ.
vairass Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εκτός από ανόητος, δεν ξέρεις και να διαβάζεις. Too bad.. Συνέχισε μόνος σου που έχεις χρόνο. facepalm.... Συνέχισε μόνος σου κι εσύ. ασε ρε οταν δεν σε συμφερει μπεμπε λακ
Προτεινόμενες αναρτήσεις