Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε 3 εχω στειλει 
γενικα τωρα επιτρέπεται να εχεις 2 και βαλε λογαριασμους εδω μεσα και να ενημερωνεις πως ο αλλος ειναι απατεωνας αφου αρνείται να δεχθεί τον ελενχο του πακέτου
Ο ιδιος μου ειπε πως εχει 2 λογαριασμους 
και ο moderator να σε γράφει αφου τον εχω ενημερωσει

Δημοσ.

σε 3 εχω στειλει 

γενικα τωρα επιτρέπεται να εχεις 2 και βαλε λογαριασμους εδω μεσα και να ενημερωνεις πως ο αλλος ειναι απατεωνας αφου αρνείται να δεχθεί τον ελενχο του πακέτου και ο moderator να σε γράφει 

Ο ιδιος μου ειπε πως εχει 2 λογαριασμους

και ο moderator να σε γράφει αφου τον εχω ενημερωσει

Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έχει γίνει στην περίπτωση σου. Κατά την γνώμη μου, το σύστημα των αγγελιών εδώ μέσα πάσχει κατά πολύ και διαφωνώ με αρκετά πράγματα όσον αφορά τους όρους χρήσης και την λειτουργία του. Παρόλα αυτά έτσι θέλουν να λειτουργεί το site, και είναι δικαίωμα τους. Όπως και δικαιώμα του καθενός επίσης να μην χρησιμοποιεί καθόλου τις αγγελίες. Το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Το βλέπεις λογικό ο άλλος ο ξεφ**λας να μην δέχεται έλεγχο του πακέτου και να έχει 2+  λογαριασμούς εδώ μέσα και να σου βάζει και αρνητική αξιολόγηση χωρίς συναλλαγή.....να κατσω τότε και εγώ να ανοίξω κανα 5-6 λογαριασμους και όπου δεν γουστάρω να γεμίζω αρνητικές αξιολογήσεις το βλέπεται εσείς λογικό ???

• Like 1
Δημοσ.

Το βλέπεις λογικό ο άλλος ο ξεφ**λας να μην δέχεται έλεγχο του πακέτου και να έχει 2+  λογαριασμούς εδώ μέσα και να σου βάζει και αρνητική αξιολόγηση χωρίς συναλλαγή.....να κατσω τότε και εγώ να ανοίξω κανα 5-6 λογαριασμους και όπου δεν γουστάρω να γεμίζω αρνητικές αξιολογήσεις το βλέπεται εσείς λογικό ???

Εγώ σε πιστεύω πάντως. Ο τύπος έχει 2 αξιολογήσεις όλες κ όλες. Η μια ουδέτερη και η άλλη αρνητική.

Δημοσ.

εγω εχω αυτε τις αξιολογησεις που εχω γτ εμαθα οταν βαζω κατι για πουλημα η ζητηση να κραταω σειρα προτεραιότητας και να ειμαι σωστος ....... ΔΕΝ έχω λογο να πω ψέματα .... 

Δημοσ.

δεν εχω ασχοληθει αρκετα με τις αγγελιες αλλα τι σχεση εχουν οι λογαριασμοι? οποιος θελει αγοραζει,κοιταει και τις αξιολογησεις,επικοινωνει με τηλ η μηνυματα κτλ. ετσι λειτουργουν ολα τα site που εχουν αγγελιες.

Δημοσ.

απο την αρχη που δημιουργεις τον λογαριασμο σου επιτρεπεται να εχεις 1 λογαριασμο αν εχεις παραπανω σου απενεργοποιούνται μεσο εισόδου απο ιδιο PC ....αλλα οταν συμφωνεις για κατι με καποιον δεν καθεσαι να τους λες παπαδες οταν ακουσεις για ελεγχο πακέτου αυτο που εχεις αυτο δινεις αυτο γίνεται οσο ξερω 

• Moderators
Δημοσ.

Που λες φιλτατε. Οταν καποιος σου βαζει αρνητικη αξιολογηση διχως συναλλαγη, κανεις Αναφορα την αξιολογηση και φευγει. That said, οταν εχεις ενδειξεις πως καποιος εχει πολλαπλους λογαριασμους, τοτε κανεις Αναφορα και αυτο ελεγχεται. Οταν και αν διαπιστωθει πως παιζει διπλος λογαριασμος, τοτε ακολουθειται η διαδικασια που  ξερεις.

Αυτο που δεν χρησιμευει πουθενα, ειναι να ανοιξεις ενα νημα στο Μπλα Μπλα. Και πρακτικα να το δεις, περισσοτεροι mods θα δουν την Αναφορα και λιγοτεροι θα περασουν απο το Μπλα Μπλα.

• Like 2
Δημοσ.

απο την αρχη που δημιουργεις τον λογαριασμο σου επιτρεπεται να εχεις 1 λογαριασμο αν εχεις παραπανω σου απενεργοποιούνται μεσο εισόδου απο ιδιο PC ....αλλα οταν συμφωνεις για κατι με καποιον δεν καθεσαι να τους λες παπαδες οταν ακουσεις για ελεγχο πακέτου αυτο που εχεις αυτο δινεις αυτο γίνεται οσο ξερω 

αγορασε απο αλλον.

Δημοσ.

λοιπον παίδες το θέμα λύθηκε εγω εκανα αυτο που μπορουσα ενημερωσα τελειωσα με οτι ειχα να πω με εκείνον το ειπα ......απο εδω και πέρα ΠΡΟΣΟΧΗ στις συναλλαγες σας εγω παραλίγο να την πατήσω 
Σας ευχαριστω όλους για τις συμβουλές σας 
Καλο σας βράδυ :) ;) 

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι αγαπητέ δεν πάει έτσι. Ειδικά με το συγκεκριμένο υφάκι. Όπως σου είπα και στο pm από το οποίο αποχωρησες, αν ποτέ ένας που δεν «σε πάει» μου στείλει μήνυμα και πει «το τρελό αλάνι» έχει πολλαπλούς, θα τρέξω να σε διαγράψω αμέσως ακόμη και αν δεν έχω τις σχετικές ενδείξεις; Ο,τι ακριβώς ζητούσες κι εσυ σήμερα απαιτώντας και άμεση αντίδραση/τιμωρία λες κι έχουμε υπογράψει και κάποιο συμβόλαιο!

Χαλαρώστε λίγο και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει...

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...